Saplantılı sevgiliye tahammül edebilir misin?

#DeliMavi
1 Ağustos 2022
Saplantılı sevgiliye tahammül edebilir misin?

#DeliMavi
1 Ağustos 2022
Hayır edemem ve etmedim de. Hayatımda maalesef böyle bir insan oldu ve bana kabusu yaşattı. Sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor insan sanırım bazı konularda.. Boyun eğmedim ne pahasına olursa olsun. Korku ve pasiflikle bir hayat yaşamaktansa özgürce ölmek bile iyidir. Keyifli günler..
Saplantılı olmakla çok fazla sevmek farklı şeyler.. Bu ayrımı yapıp, ona göre düşünmek lazım.. Saplantılı olmak hastalıktır.. Sevgi falan değildir..
Uzak dursun tahammül edemem
Hayır kesinlikle
Eig ler için teşekkür ederim canım
Ricalar
Cevap
39Cevap
Edemem, etmek zorunda değilim.
Saplantılı bir insan can kıyar
Her şeye rağmen istiyorsa ben şans veririm zaten.
Evet daha çok hoşuma gider
Kimse benim kadar saplantılı olamaz 😂 Hiç saplantılı insana denk gelmedim. O kişiyi braktığım an kuş gibi uçtu gitti. Doğru olan da bu bana kafayı yormayınca bende ona yormam. İnsan değişik insanlarla konuşalı tek birine bağımlı kalmıyor yoksa benim huyumda acayip bağlılık var kul köle olacak şekilde hiç belli etmem gidersen git kapı orada derim. Giderse belki 2 sene kafamda kendimle savaşırım ama o kişiyle asla irtibat kurmam.
Yıllar önce böyle bir ruh hastalı ile mücade etmek zorunda kalmıştım. Gerçekten çok zor bir durum. İnsan başka insanlardan nefret eder hale geliyor.
Hayır tahammül edemem. Eski sevgilim birkaç saat önce burdan yazmıştı. Hesabımı nasıl bulduğuna şaşırmıyorum çünkü aşırı saplantılı biriydi. Engelledim 😃
Benim kızla bi alakam yok ki ben bağımı koparalı oldu nerdeyse 1 yıl 😃 ondan sonra hiç takmadım. Ayrıca kendisi egosu yüksek narsist biri. Tabi ki ilişkiyi bitireceğim, enerjimden beslenmesine izin mi verseydim?
Sevgilim değil arkadaşım, eski sevgilim 😃 5 yıldır ne olduğu belirsiz bir ilişki içindeydim o kişiyle. 1 yıl önce bağımı tamamen koparmayı başardım ve bugün tekrar enerjimi emmek için karşıma çıktı ama ben buna izin vermedim çünkü bilinçlendim 😃
Başıma gelmişti aman aman sakın sonra evlendi de biriyle öyle kurtuldum. Kapiya gelmeler gecenin bir vakti aramalar bir süre sonra ürkütücü olmaya başlıyor birde bitmiş bir ilişkiyse. Evlendim hala sahte hesaptan yazip bosanmani bekliyorun diyenin bile oldu. Bakmayin öyle böyleleri insan da ne huzur bırakır ne de rahat.
Saplantılı insanlar tehlikeli olur. Tahammül edemem ben zaten öyle sıkı yönetime gelemem ama ondan önce zaten saplantıları yüzünden ilişki işkenceye dönüşür. Her gün görüyoruz bu gibi olayları kadınları saplantılı güya aşık erkekler doğruyor
Edebilirim, fakat etmem. Kimsenin hastalıkli paranoyasını çekecek değilim. Vaktim de çok değerli hayatım da.
Boğuyor beni nefes alamıyorum. O yüzden asla tahammül edemem
Ederimde element uydurup olmayan birşeyi varmış gibi söylemesin
Hiç uğraşamam, ama çok güzelse belki biraz tolore edilebilir😁
Etmem hissettigim veya bana bunu hissettirdigi an bırakırım ugrasamam
Kim tahammül edebilir ki saplantılı birine, elbette tahammül edilmez
Saplantılı sevgiliye hiç ama hiç kimse tahammül edemez diye düşünüyorum 👍
Bana fiziksel veya psikolojik zarar vermiyorsa başa çıkarım. Zaten umursuz olması sıkıntılı.
Edemem , hayatımın merkezi degıl sonucta. Ayrılırım
Hayır. Dengeli, olgun insanları tercih ederim.
Saplantılı olmayıp gereksiz konuşana bile tahammülüm yok
beni yormayacak seviyedeyse ve onunla mutluysam elbette tahammül ederim
off hiç tahammül edemem. nasıl kurtulunur o onu bile bilmiyorum.
Asla tahammül edemem..
Eğer seviyorsam belki ama o da bı raddeye kadar. Belli bir sınırdan sonra kabul edemem herhalde
Sabrımın yettiği yere kadar
evet ederim 10 saniye falan :)
Edemem çok sevmek değil güzel sevmek onemli.
Rabbim kimseye vermesin lanet bişi
Tahammül etmem ne işim olur
joe gibi olacaksa olur
Edemem tabi uzaklaşmaya çalışırım
Edilmemeli, uzaklaşılmalı
Bilmiyorum ki
Denemek lazım
Asla tahammüle edemem kusura bakmasın
Hasta işi bana gelmez.
tahammül edemem
Bol bol saplamam lazım ona. Anca öyle.
Saplantı bir hastalık olduğu için hayır