Hayır ayrılırım ufak bir soğuktan bahsetmiyorum kademeli olarak ilgisiz davranıyorsa hani adamın artık sevmediğini anlarsın o zaman da ayrılmak gerekir uzatmanın manası yok sevmiyorsa vaktini ayırmıyorsa o kişiye gerek yok, Yedi yirmi dört ilgi göstersin demiyorum insan sevgilisine vakit ayırmaz mı merak etmez mi bu ilişkide olmalı.
Bilmiyorum zamanla belki değişir diye sabrederim sonuçta herkes iyi bir hayat yaşamıyor iyi bir şekilde büyüyemiyor belki ailesi yoktur belki de ailesi var ama sevgi ilgi görmemiştir bilemem ki o yüzden uğraşmaya değerdi eğer uğraştığım kişinin karakteri iyi ise tabiki de neden olmasın sonuçta insanlar imkansızlıkları başarabilen canlılardır
Neredeyse tek beklediğim şey ilgi. Onu da vermiyorsa adamım diye gezmesin gerçekten. Para beklemiyorum hediye beklemiyorum ne bileyim yani hiçbir şey beklemiyorum. Tek beklediğim şey ilgili olması. O da zor geliyorsa japon balığı alsın
İlgisiz bir sevgili mi? Beni unutsun daha iyi! 😤 Aşk dediğin biraz ilgiyle, şefkatle tatlanır be! Sevgilim bana mesafeli dursa direkt "Benimle misin başka boyutlarla mı?" diye sorarım. Eğer uyandıramazsam, kızım alırım bavulu, kalpten kalbe başka bir yere geçerim. 😂 Senin başına mı geldi böyle bir şey, anlatsana biraz! 🌹💔
Göstermediği ilginin dilencisi oluyorsa ona oradan ekmek çıkmaz ama😄 gösterdiğin kadar ilgi bekleyeceksin. İşi gücü vardır diyorsun ilgiyi çok takmıyorsun bu sefer senin işin olduğunda trip yiyorsun. Hangi lahana turşusu bu hayırdır yani🤡
Seninle oynayacağım tek oyun bebeğimizle beraber oynayacağımız oyun olur çiçeksepetim Senin olduğun yerde mutluluk huzur şükür olur evim sensin yuvam sensin ailem sensin ❤❤❤❤🖤❤
Ne çok ilgisiz ne çok ilgili yüz göz ikisine de gelemez insan dengeyi sağlığabilirse ne mutlu o kişiye ama sanmıyorum böyle sevdiği olupta böyle ilgisiz kalması azalması falan pek çok neden yatar altında bunun
Kendi öz değerine sahip kendiyle barışık biriysen İlgi veya sevgiye çokta ihtiyaç duymassın bu durumda hayatının damarını başlarının elinde olmadığından kopacakta değildir.
İlgi denen şey farklılık gösteriyor bence hepimizin günleri hep iyi gecmiyo sonuçta ya karşımızdakine yanistmak istemiyoruz diyemiyoruz ama yansıyo sürekli erkekden ilgi beklemek yanlış bence. Çoğu erkek aileden sevgi görmediği için nasıl sevgi verilir ilgi verilir bilmiyor bunun için bence kızların da az biraz karşı tarafa destek olup ilgi vermesi gerekiyor. Bir günümüz bur günümüzü tutmuyor ki hayat sonuçta.