29 yaşındayım. Ve artık ilişkiye başlayacağım insanı çok fazla araştırdığımı fark ettim. Mesleği, dış görünüşü, hayvanlarla olan ilişkisi, sosyal medyayı kullanışı vs vs. Ama böyle de yalnız kaldım. Çünkü mükemmel birisini arıyorum bende dahil kimse mükemmel değil ve olamaz da. Çok fazla kurcalamadan istediğim birisine şans vermek app**tallık mı olur? Sevilmek, ilgi görmek falan istiyorum artık, sıkıldım yalnızlıktan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Bence sen flört nedir bilmiyorsun. Evet elbette tercihlerini araştırman falan mantıklı ama bunu tanıyarak yapman en doğru olanı. Diğer türlü hep yüzeysel oluyor. Karakterine odaklan o insanın, tercihlerine, sana kattıklarına...
İstediklerini açık açık ilişki başında belirtmen en doğru olanı. Ona göre ayarlar kendini.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Haklısın sevilmeyi, ilgiyi hak ediyorsun yeteri kadar ve her resim koyana aldanma, koymayanda var. Yeteri kadar resim koyanda. Söz uçar yazı kalır derler, yani sözü ile davranışları bir olmayan çoook insan var. Konuş tanış kahve iç. Olmazsa devam olursa Mutluluklar dilerim
00 Yorumla
- 1 yıl
Hayatta en zor şey bir insanı tanımak
Ben karşımdakinin sadece saygılımı değilmi diye bakıyorum çok kriter aramam saygı merhameti olan bende sınavı geçer daha iyi tanımak istersen kavga et gerçek yüzü çıkar sana bakışını anlarsın00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
34Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bir kiz olarak elbet didik didik edeceksin. Ş*refsizim biriyle olmaktansa ne b*k oldugunu bil bir zahmet. Sapik mi, cinsel olarak sapkin istekleri mi var, ofke sorunu mu var, gecmisten travmalari mi var, kadina bakis açısı ne? deger mi veriyor yoksa hizmetci parcasi gibi mi goruyor. Siddete egilimli mi... say say bitmez. Turk erkekleriyle oyle gozu kapali giremezsin bu islere. Kendileri kiz babasi olsa kendileri de bunu der. Kiz olarak incik cincik edeceksin. Kotu kadin erkege cok bir sey yapmaz. Hayatini en fazla zindan eder. Ama kotu erkek kadina cok sey kaybettirir. Ne psikoloji birakir, ne hayat, ne hayat enerjisi belki canından bile olabilirsin. Sonra kimse sana acimaz da kendi etmis kendi bulmus derler kadin olarak sen suclu olursun yine. Erkegi kimse suçlamaz. Hadi tip kariyer vs bunlari sorgulamayi gectim ama benim dediklerimi sorgulamadan yola girme derim.
21 Yorumla- 1 yıl
Katiliyorum. Harika yazmissin, agzina saglik 🖐
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben erkek arkadaşımla toplantı yaptım resmen yani yanlış anlaşılmasın bana şunu şunu yap değil ikimiz de açıkça konuştuk ben ona açıkça dedim 1 2 aylık ilişkilere vaktim yok öyleyse beni oyalama diye sonra sordum kavga etsek ne yaparsın diye giyim konusunu konuştum su ana kadar nasıl gorduysen bundan sonra değiştirmeye çalışma diye arkadaşlarıma karışma dedim ben mesafe mi korurum gibi o da bana dedi geçmişini sormadım anlatır gibi oldu susturdum yani bence bu konuşma yapılmalı ya öğrenmek için sonra 1 ay geçiyor diyor ki ben ciddi ilişki insanı değilim 20 yaşındayım ben bile yaptım bunu
10 Yorumla Bence çok araştırmak bir şey kaybettirmez, ki bence saydığın kriterler çok da önemli kriterler. Bunlar nasip kısmet işleri, yani sırf yaşın geldi diye evlenirsen pişmanlığını bir ömür çekersin. Hiç gerek yok. Çünkü eş seçimi inanılmaz önemlidir, bu dünya da cenneti de yaşatır cehennemi de
20 Yorumla- 1 yıl
Bence hayatına odaklan, birini tanımaya çalışma. İlerisini düşünerek insanları tanımaya çalışmak büyük hata. Kim bilir belki o tanımaya çalıştığın insanların hayat hikayesinden bir şeyler öğreneceksin. Ve bu şekilde yaparak kendini insanlardan saklamış olursun, yani kendin olamazsın. Özgün kişiliğini ortaya çıkaramazsın. Evlilik kurumu senin karakterine uyuyor mu bence bunu düşün ya da sen kendini evliliğe uygun aday olarak düşünüyor musun?
10 Yorumla Bence araştırmakta sıkıntı yok ama bakış açını ve kriterlerini değiştirmelisin. Bazı yönleri araştırınca kişiliği hakkında az uz bilgi edinilir. Tehlikeli biri mi değil mi anlarsın. Ama sen çıkıp da kusurlarını ve iyi yönlerini didik didik edersen sıkıntıdır bir yerde durman gerekir. Önlemini al tanışmak istiyorsan da araştırmak yerine zamanla tanı. Bir insanı yavaş yavaş tanırsan tadı çıkar. Romantiklik orada başlıyor.
10 Yorumla- 1 yıl
şimdi aşkım araştırınca illa soğursun sonradan soğuman da bi fayda getirmez seni uzun vadede mutlu etmeyecektir kısa vadede biraz kendini kandırmak olur ama yalnız hissediyorsan araştırma görmezden gel
10 Yorumla - 1 yıl
Bencede doğrusu çok iyi araştirip doğru analiz etmek gerek, az olsa da doğru insani bulup onunla evlenmek lazim yoksa bekar olmak daha iyi..
11 Yorumla - 1 yıl
İnsanın yaşı arttıkça kalite arayışı da artıyor. Daha makul ve mantıklı seçimlerde bulunmak istiyor. Daha normal ne olabilir ki? Yaptığın normal yani.
133 Yorumla- Soran1 yıl
Ya evet kesinlikle bu. Olmayacağını görüyorsun çünkü. Bile bile lades demiyorsun artık. Ama yalnız kalmak da yorucu, bu ikilem kötü ya
- 1 yıl
Şöyle bak, eskiden içtiğin fındıklı nescafe yerine artık daha kaliteli kahveler içiyorsun. Bu da öyle bir şey. Bence yalnızlık hissi, kötü insan deneyimden daha iyi.
- Soran1 yıl
Vallahi tam da böyle. Artık çekirdek alıp taze taze çekip içiyorum. Evet bunda da haklısın. Ama bayram kalabalığında bile herkesin almaya geleni olunca, yalnız kaldığında çokça koyuyormuş. Umarım beklediğimize değer
- 1 yıl
Bir ömür boyu mutsuzluğu, anlık heyecanlara tercih etmeyecek kadar zeki biri olduğunu düşünüyorum.
İnsan seçiminde neye dikkat ediyorsun, bu da önemli tabiki. - Soran1 yıl
Öyle tabi ki, o yüzden yalnızım. Yoksa artık insan çok. Hemen bulursun.
Çok abartı şeyler değil ya. Saygı, kişisel alan bırakma ama sahiplenme, bu denge olursa çok iyi oluyor. Ama dediğim gibi şu devirde zor. İnsanlar ve ilişkiler artık çok yüzeysel - 1 yıl
Yalnızlık güzel nimet yine de. 3.5 yıllık ilişkiden çıkmış biri olarak (iki yıl oldu) en azından toksik bir ilişkidense yalnızlık güzel. Bu arada burcunuz nedir, merak ettim.
- Soran1 yıl
Benimde 2 yıl oldu. Neyse ki geçip gitmiş, atlatmışız. Boğa burcuyum
- 1 yıl
Evet geçmiş, geçmişte kaldı önümüze bakalım. Ama dediğin doğru insan istiyor. Hatta geçenlerde biri ile görüştüm ama yeni biriyle görüşme, tanışma evresi o kadar gözümde büyüdü ki. Kız da pek çekmediği için bitirdim. Sende durumlar nasıl?
- Soran1 yıl
Aynı bende de. Daha ilk konuşmadan neden hızlı cevap vermediğimin hesabını falan sormaya kalktı. Çok yorucu ve saçma geliyor artık. Anlatmak da senin dediğin gibi gözümde büyüyor, kaçıyorum
- 1 yıl
Ben artık kültürel olarak tatmin edecek birilerini düşünüyorum. Fizik, güzellik bir yere kadar.
- Soran1 yıl
Oyy daha da zor 🤦🏻♀️ insan çok şey istiyor artık. Yanına yakışsın, kendine baksın, sohbeti çekici olsun, kendini bilsin, değer versin anlatırken bile yoruldum ya hu. Ruh eşini bulmak zor
- 1 yıl
Evet zor ama bence kültürel aktivite uyuştuğunda muhabbet daha doyurucu oluyor. Bir de sevgi var ise tadından yenmez ahaha
- Soran1 yıl
Okurken bile beynim bunu reddetti 😅 umarım istediğin gibi bir insanla karşılaşırsın 🙏🏻
- 1 yıl
İzmir'de bulabilecek miyiz bakalım, sen nerede yaşıyorsun?
- Soran1 yıl
Benden şanslısın 😅 Konya'da yaşıyorum
- 1 yıl
Ahahaha konya. Değişik memleket, üniversite bitirdin mi peki?
- Soran1 yıl
Yok Konya'da yaşıyorum diye uhrevi bir şekilde meslek sahibi olmayı bekledim 🙈😅 bitirdim tabi ki ya hu, çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum
- 1 yıl
Mesnevi'den ders aldimmmmmm dididididiidid ahahaha
- 1 yıl
Mükemmel. Her kadının kendi ayakları üstünde durması gereklidir.
- Soran1 yıl
😅😅😅
- 1 yıl
Aşağıda birisi gizliden çıktım demiş. Erkeklerin bu sabırsızlıgi çok iyi değil mi ahahah
- Soran1 yıl
İşte yalnız olmak bir seçim 😅 yoksa birisini bulmak hiç de zor değil
- 1 yıl
Ahahahah kesinlikle. Burada ilişkin neden bitti, onu sormayı unuttum.
- Soran1 yıl
Köşke bile sığamaz oldum boynuzlarımdan:)
- 1 yıl
Çok kötü. Umarım iyileşmissindir. Y haberin olmadan, devam etseydin bir de böyle bak.
- Soran1 yıl
Kendimle ilgili problemi hallettim. Ama sancıları kalıyor işte. Güvenmemek, sürekli araştırmak, artık aldatma potansiyelini, meylini hemen anlamak gibi.. bu kötü bir şey değil ama tanımaya çalıştığım insanlar arasında belki bazılarının günahını alıp, önyargılı davranmışımdır. İnsanı etkiliyor ya
- 1 yıl
Erkek arkadaşın akrep, balık, yay etkili birisi olabilir mi sence?
- Soran1 yıl
Akrep burcu, yükseleni yaydı. Neden ki?
- 1 yıl
Yalan agzinda yuva yapmış, flortoz yay. Manipülasyoncu akrep. Hiç şaşırmadım. Ve cuk tahminlerim ile de yanilmadim. Boğa kadinisin, oğlak erkeği, aslan erkeği, başak erkeği senlik olabilir.
- Soran1 yıl
Valla kendini çok zeki zannediyordu. Sadece gizemi seviyor, mutlu olsun diye safa yatıyodum 😅 söylediği küçük bile olsa bütün yalanları biliyorum. Aldattığı ilk günde yakaladım. O beni hep saf zannetti, büyük hata:) sonra hepsini yüzüne vurdum, egosu bayağı sarsıldı. İçim çok rahat o yüzden. Aslan erkeği de olmuyor. Yükselenim aslan ama anlaşamıyoruz. Aslan erkekleri net olamıyor fikirlerinde ya. Senin burcun ne? Astrolog gibi bir iş mi yapıyorsun
- 1 yıl
Yok hayır. Gözleme dayalı bilgim var , herhangi bir eğitim almadım. Boğa kadınısin salağa yatar ama uyuyakalmaz. :) Ben balik erkeğiyim yukselenim boğa.
- Soran1 yıl
Güzel gözlem yapmışsın vallahi. Evet, gerçekten öyle ya. Hatta erkekler için korkunç bir insanım bence 😬😅 oo balık erkeği de zordur ya. Bi yanınız çok duygusalken bi yanınız kestirip, atar. Anlamazsın bile ne zaman olduğunu. Ama aylardır bunun planını yapıyor olur. Boğa yükselen de zaten zekilik, araştırma, merak verir. Niye evde kaldığımız belli oldu 😅😅
- 1 yıl
Ahahahahah savurgan balık ile tutumlu boğa arasında sıkışıp kaldım, bir dönem kral gibi yaşıyorum bir dönem rezil gibi. Boğa libidosunun gizliliği desem peki, hiçbir şey hissettirmez ama içinden canavar çıkar. Ahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Mükemmel insan yok ama olabildiğince sana uyan birini bulmalısın sor tabi, sadece makara kikiri mi yapcaksınız
10 YorumlaTema, yüzeysel meselelerde kısa zamanda oldukça fazla fikir edinilebilir. Çok ayrıntıya inmek her mesele için zarar verici bir unsurdur.
10 Yorumla- 1 yıl
Mükemmel insan yok maalesef böyle kendini yorarsın biraz akışına bırak. Karşındaki insanı olduğu gibi kusurlarıyla sev.
10 Yorumla - 1 yıl
Arastirmadan kapilip giden ve pisman olmus biri olarak soyluyorum, kesinlikle detayli tanimak gerek.
20 Yorumla Zaman çok acımasız geçiyor şimdi moda boşanmak dene ve gör çoçuk olmadan boşanmak daha az hasarlı atlatıyor insan
00 Yorumla- 1 yıl
Çok araştırmak ve gerçekten uyumlu olduğuna emin olmak çok önemli
10 Yorumla - 1 yıl
Araştır tabiki adam olmayana bile bile ne uğraşcaksın
10 Yorumla - 1 yıl
Kimin ne olduğu belli olmaz sen yine de araştır yaşın daha küçük loo
10 Yorumla - 1 yıl
Sonradan ogrenirsen de ve baglanirsan da o daha kötu
10 Yorumla - 1 yıl
Araştırma yap ama cıvkını çıkarma. Medeni durum, iş öğren gerisi için de hem onu dinle hem gözlemle.
10 Yorumla u
1 yılE devletine bakmadan başlama evli olabilir nerden bilebilirsin
10 Yorumla- 1 yıl
Araştırma yap bence yalancıda çıkabilir kötü çıkar güven olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle çok araştırma, ararsan kusur bulursun. Belli başlı kriterlerine uyuyorsa şans vermelisin
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
O kurallarını biraz esnetebilirsin. Tolere edebileceğin kadarını tolere et. Ama çok açık bir kusuru varsa kabul etme. Ayrılık acısı çekmektense yalnız kalmak daha iyidir.
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Mesela hayvanlarla olan ilişkisi bence aşırı detay. Hayvanlara zulmetmiyorsa sıkıntı yok işte
En iyisini yapıyorsun takdir ettim bence ben bir şansı hakettim 😂
01 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Bence hiç araştırma ya dolandırıl Ya bir mağduriyet yaşa sonra çıkar Esra Erol'la birlikte araştırırsınız😅
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
sana kadinligini hissettitecek birine kapilacaksin
03 Yorumla- Soran1 yıl
Maalesef önceliğim bu değil.
- Cevap sahibi1 yıl
onceligin bu degilse zaten mutlu olamazsinda edemezsin de
- Soran1 yıl
Ben zaten kadınlığımı biliyorum. Bunun için bir erkeğe ihtiyacım yok. Hayatı paylaşmak, anıları yaşamak için birisine ihtiyacım var
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
cok detay cok sorun demek. seni seven iyi düt birini bul evlen
05 Yorumla- Soran1 yıl
Bende bunu istiyorum artık ya. Ama o kadar çok şey yaşadım ki, ister istemez olmaz moduna çabuk girip, hemen eliyorum
- Cevap sahibi1 yıl
guzel bakimli biriysen bulursun
- Soran1 yıl
Öyleyim de, bakalım hayırlısı artık ya
- Soran1 yıl
Hayır
- Soran1 yıl
Annen de başkalarının hoşuna giderse hoşuna gider mi?
Aşk İlişkileri konusunda 30,8b cevap paylaştı. Kimseyi araştırarak taniyamazsin mükemmel insanda yok dediğin gibi eğer yanında mutluysan o kişiyle olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Ne araştırması yapacaksın ki
00 Yorumla- 1 yıl
Ne ararsın bir erkekte. Mesleği ne olmalıdır. Dış görünüşü nasıl olmalıdır
00 Yorumla - 1 yıl
Bence arastirmak daha mantıklı tehlikeli bir yonu var mı belki de ona rastlayacaksın yanı sana soylemedıgı bır suru sey olur arasturmak sart
10 Yorumla - 1 yıl
Yooo bence kriterlerine bağlı kalıyorsun ama bazı şeyleri deneyebilirsiniz mesela 5 şart varsa 4 ü sağladıysa göz yumulabilir
00 Yorumla - 1 yıl
Asıl araştırmazsan ilerde istemediğin huyu suyu çıkabilir
10 Yorumla Sana talip olan oluyordur zaten aralarından bakabilirsin seviyesi uygun olan
00 Yorumla- 1 yıl
Şansını dene ne kaybedersin ki
19 Yorumla- Soran1 yıl
Mental sağlığımı 😬😬
- 1 yıl
Dediğin gibi kusursuz insan yok önemli olan o kusurlarını örtmek görmemek ya da düzeltmede yardımcı olmak umarım aradığını bulursun ☺️
- Soran1 yıl
Kusur örtmek değil de, katlanabileceğimiz kusurlar olması önemli. Kimsenin sonsuza kadar kusurlarını kapatamam ki. Bi yerden sonra bende biterim. Çok teşekkür ederim umarımm 🙏🏻☺️
- 1 yıl
Doğru kişiyi bulursan sabrın bitmez diye düşünüyorum ne demiş şair hatasız kul olmaz hatamla sev beni 😂
- Soran1 yıl
Tanıştığım insanlar doğru kişiyse bile sabrım yoktu 😅
- 1 yıl
Sende tam enkaz çıktın ha 😂
- Soran1 yıl
Enkaz demeyelim de, hak edene hak ettiklerini vermeyi öğrendim diyelim 😅
- 1 yıl
Seni mi kırcaz diyelim
- Soran1 yıl
Teşekkürler efendim
- 1 yıl
Araştırmazsan evlenince böyle değildin dersin.
20 Yorumla - 1 yıl
Fazla kurcalama da, önemli noktaları kurcala.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Çok seçicisin karşında ki insanın karakterine önem ver biraz gerisi tanıdıkça hallolur 😉
00 Yorumla - 1 yıl
O yaşlarda insan seçici oluyor elinde değil ki
00 Yorumla - 1 yıl
İnceleyeyip sık dokursan evde kalırsın
00 Yorumla - 1 yıl
Once bir tanis tani gor :) konus
00 Yorumla Sen ne kadar mükemmelsin çok saçma
00 Yorumlaİncelemek gerekte çok sık dokursan olmaz
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kimse mükemmel değildir bence birine şans vermelisin
00 Yorumla - 1 yıl
Armudun sapı üzümün çöpü derken kaldık yaya 😎
00 Yorumla u
1 yılBence mantıklı değil sabretmek lazım
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
29u bekledıysen ıyı tanı
016 Yorumla- Soran1 yıl
Neden? Beklemedim ama bir şekilde de olmadı yani
- Cevap sahibi1 yıl
beklemıssın artık ıyı tanı hayatına alacagını
- Soran1 yıl
Hiç sevgili aşamasına geçemiyorum artık 🤦🏻♀️ herkesin bişeyini görüp, buluyorum
- Cevap sahibi1 yıl
o da kotu bak
bendede oyle oluyor
cevremdekı kotu evlılıkler ılıskılerde cok etkılıyor benı - Soran1 yıl
Evet 😔 aynı durumdayım. Boşanan arkadaşlarımın ilişkilerindeki adamlara benzetip anında kaçıyorum. Mesela çok ilgili, iyi niyetli bir insanla konuşuyordum. Fakat bir cümlesi sanki kadına şiddet uygulayacak gibi hissettirdiği için hemen engelledim. Mantık devreye girdiği zaman gerçekten daha da zor oluyormuş bu işler
- Cevap sahibi1 yıl
meslegınız nedır ozel degılse
- Soran1 yıl
Danışmanım, online çalışıyorum
- Cevap sahibi1 yıl
mukemmel eş :D bende amazona satıs yapıyorum
- Soran1 yıl
Aa ilk kez online çalışan bir erkek görüyorum 😅 valla kendimin patronuyum, rahatım 🤭
- Cevap sahibi1 yıl
yurtdısı cok seyahat edıyorum bende tek sıkıntım o doıyebılırım :)
- Soran1 yıl
Aa sıkıntı mı 😅 ne güzel bir sıkıntı o 😅 iki kişilik sıkıntı olur işte, mis 😅
- Cevap sahibi1 yıl
maalesef olmadı bugune kadar hos bakmadılar :D gızlıden xcıktım yazarmısınız
- Soran1 yıl
Vallahi artık böyle yerlerden tanışılan ilişkiler istemiyorum. Yalan çok oluyor. Anlamak da zor oluyor. Teşekkür ederim yine de
- Cevap sahibi1 yıl
haklısınız arastıramayacaksıınız :D
- Soran1 yıl
Yoo yine bulurum 😅 ama çok uğraştırıyor ve yoruyor bu durum ya 😬
- Cevap sahibi1 yıl
Ahahha haklisin😀
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
İyice araştırmak lazım
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
bence ön yargılı olma
00 Yorumla m
1 yılEvet mantikli
10 Yorumla- 1 yıl
Evet. Bazen bilgi insanı yaralar.
10 Yorumla Tabiki araştırmak lazım?
10 Yorumla- 1 yıl
Araştır ç
10 Yorumla Çok araştırmak da bir yere kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani duruma bagli
00 Yorumla- 1 yıl
Araştırınca büyüsü kaçıyor
00 Yorumla Mantıklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Araştır bence
12 Yorumla- Soran1 yıl
Of haklısın, ister istemez yapıyorum artık bunu. Ve inan neredeyse hiç sadakat gösteren insanlar kalmamış. Allah gerçekten hayırlısını çıkarsın
- 1 yıl
Can sıkıcı bi ikilem
00 Yorumla - 1 yıl
karı yanıyo
00 Yorumla - 1 yıl
Oyle yap 😆
00 Yorumla
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi