Her zaman çok yönlü düşünürüm ve olabildiğince objektif olurum. At gözlüğüyle bakmak kadar iğrenç bir şey yok. akrep sezgilerimden de faydalanırım doğruya ulaşmak için. çok yönlü araştırma yapınca tutarsızlıklar kabak gibi dökülüyor. bir de onu deneyimleme ya da etraftan gözlemeleme şansın varsa ve onunla birleştirirsen iyice netlik kazanıyor. ben çogu insanın manipüle edildiğine defalarca şahit oldum. hemen ikna olup sazan gibi inanıyor toplumun çogu önüne sunulan verileri. bunu zovid tiyatrosunda iyi gördük. plandemi boyunca tüik istastiklerini bile gizlediler adamlar halen uyanmadı gözleri kapalı gittiler aşı oldular. çinde patır patır düşenler diğer ülkelerde olmamasına ragmen yine sorgulamadılar. her tarafta immünologların sesini kısıp sansür uyguladılar yine şüphelenmediler. her sene zaten 70 bin kişi influenzadan ölüyor dediler ve zovid'i de influenza/zatürre kategorisine koymalarına rağmen manipülasyonu afiyetle yedi bu millet. Aptallara tahammülüm yok şahsen benim.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazdıklarınızda çok haklısınız. Mesela ben ve annem aşı olmadık çünkü her şeyin farkındaydık. Ancak babamı ikna edemedik. Böbrek hastalığı vardı ama yine de böbrekler çalışıyordu. Aşı olduktan sonra hızlı bir şekilde böbrekler işlevini yitirdi. Yani hastalığı daha da tetikledi. Evet ilk başta sazan gibi atlama huyumuz var ama insan 5 dk sonra bunu sorgulamaya başlar yine de. Sorgulamamak demek kolaylık demektir zaten.
Ben kimseye üzülmüyom kendi düşen ağlamaz. adamlar otopsiyi bile yasakladılar plandemi boyunca. İnsan hiç mi sorgulamaz düşünmez? hastaneye semptomlarla gidenlerin alayına birsürü hap yutturdular sonradan o hapların kalp krizi gibi ciddi ağır yan etkileri oldugu söylendi. sonra anladım zaten ben otopsiyi neden yasak ettiklerini. Oyunu kuranlar izin verir mi buna? dsö zaten fon adı altında tüm devletlerin sağlık bakanlıklarına rüşvet verdi kurallara uymaları için. tabi bizimkilere tatlı geldi bu para. niye dsö nün dayatmalarına uymasınlar ki? şahsen ben oy bile kullanmıyorum bu yaratıklar için. hepsi menfaati için orada. a partisi de aynı b bartisi de. hiçbirinin ülkeye gram katkısı yok kendi çıkarları öncelikli geliyor. vatanseverlik naraları falan hikaye göz boyama hepsi.
Her zaman Avrupa kaynaklarına güvenirim Bilimi ilerleten yabancı kaynaklar temel referansım olur. Farklı görüşler kayda değerse araştırmaya dahil ederim
Konuyu daha derin incelediğimiz zaman o doğrular da geçerliliğini yitirebiliyor. Ama bizler işlerimizi daha kolay hale getirmek için, net doğrulara göre hareket ediyoruz.
Örneğin fizyoterapinin faydası doğruluğu kanıtlanmıştır. Fakat fizyoterapinin uygulanış süresi ve biçimi nezdinde değerlendirilirse, kişiye özel planlanacağından araştırma gerekecektir
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sadece bir araştırmaya göre mi hareket edersiniz ya da farklı kaynaktan daha fazla bilgi edinip, sonuca öyle mi varırsınız?