Ya hiç yüzyüze gelmedik. 2 seneye yakındır konuşuyoruz instadan tanıştık. Tanışmaz olaydık. Ben 26 yım o 21. Ama tipim 22 gibi.. uzak mesafedeyiz bir de. O hatay ben izmit. Ben ondan ciddi anlamda hoşlanmıştım ve sevmiştim. Ama onu bilemiyorum. Sizce öyle birinden sevgi aşk istemme benim ezikliğmden mi? Hiç ciddi anlamda sevgilim olmadı gerçekte. Sevgilimde olmadı takılmalık. Ondan sevgi istemiştim ama
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biraz öyle evet. Daha evliliğe dair birikimi olmayan ciddi ilişkiye adım atacak özgüveni olmayan macera ilişkisi güden hayatın başında olan birinden ne kadar ciddiyetlik bekleyebilirsin ki? Buda takılmalık olmuş. Bide 26 yaşındasın 98 lisin hangi akla mantığa o yaşta çocuğun senle ciddi ilişki düşünmesini bekledin ki sordun mu çocuğa düğün yapacak paran var mı diye :)
Aşko uzun süredir konuşuyoduk bende nebilim ya öyle sandım.
Sorun nedir ben bir sorun göremedim bu yazılanlarda.
Ya ben çok dğerr verdm ama o vermed ben kadar üzüldüm ve yıprandım çokça
İşine gelmiyorsa ayrıl sen Galler prensesi misin ki çok değer göresin. Ortam böyle.
Galler prensesi değilim ama verdiğime karşılık almak isterim yani knka
Ozaman almadan verme hiçbişeyi. Ne kadar ilgi o kadar ilgi. Ne kadar sevgi o kadar sevgi. Vs
Uzak mesafe ilişkisi maddi olarakta manevi olarakta zordur. Bence gereksiz yormayın birbirinizi.-bir izmitli tavsiyesi
Yani. Kişiden kişiye değişir onu sen bizden daha iyi taniyorsun. Bazi 21 yaşındaki delikanlilar olgundur beynen. Bazıları çocuktur daha.
Bu çocuk ya daha 21 ama tipi 19
Çocuğun benle yaşi ayni. Sakal bırakırsa 3 4 yaş büyük gözükür.
Yani yok bıraksa da görünmez o. Zaten foto atmıyo ki öyle kendini hiççç paylaşmıyo
Ozguvensiz birisi demek ki.
Evet. Peki siz erkekler o yaşlarda çok mu abazasınız hep cinsellik mi düşünğrsğnğz
Erkekten erkeğe değişir. Açıkçası bu yaşlarda çok istekliyiz. Abazaliga gelince bunun yaşla alakası yok tamamen kişi ile alakası var.
Hiç yaşadın mı cinsel ilişki
Hayır hayatım boyunca hiç yaşamadım
Gizliden öıkarmısım sana sorular sorucam da özel
Tamam bu hesabın xperi düşük birazdan başka hesapla görüş yapicam Pp de vampir fotosu olan
Tamm
İstek attm
Kötü mü ayrıldınıx ne oldu ki
Sen 21 misin
22 🥲🤫
Abıoo daha büyğk duruyosun knkaa 25 felan. Ama maşallah baya yakışıklısın dkmd
Aaa teşekkür ettim 😌😌😌🫠🫠 size ne oldu yaaa anlat bakayım bi sen niye üzülüyonn ,🙂
Özldn anlatım
Olur
Çocuk mu avutacaksin
Ya zaten alığın teki ya inan ne buldum onda bilmiyorum.
Yani bide uzak mesafe
Yaşla alakası yok ki
Garip
Üzülme ya.
Naptiniz ayrıldınız mi
Küçükmüş yaşı