35 yaşına kadar çekici geliyor
NOT: Yaşıtlarım kardeşimsiniz😂
NOT: Yaşıtlarım kardeşimsiniz😂
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Cevap
37Cevap
Ben de olgun kadın seviyorum herkesin düşüncesi ya da zevkleri farklıdır.. sizin kararınız zaten kimse size karışamaz
Burada pek sorun yok gibi ancak tüm büyük erkeklerden de hoşlanacak değilsin herhalde, olursa yaşa takılmazsın o kadar
Tümü değil zaten
Tümü olursa sorun zaten, seçicilik diye bir şey var
Yoo ben de severim olgun 40 uzeri falan 50 ye kadar yolu var
Burası kızların sipariş sayfasına dönmüş :P Biri 30 a kadar uyar demiş, diğer lolita 40 a kadar varım yazmış :)
Belli bi’ tecrübe edinene kadar sevmen normal olgunları
Gayet olağan bir durum sonuç olarak hür biri olarak istediğin tercihte bulunabilirsin
Sevebilirsin ama yaşa göre sevme kriteri oldukça saçma bence önemli olan anlamak ve uyum sağlamak olduktan sonra yaşın bir önemi kalmıyor
30 iyidir üstünü boş ver 🤣🤣🤣 yani yaşın bence bir önemi yok önemli olan sevgi saygı ve aşk buna ulaşacağıö herkes olabilir
Açıkçası bundan rahatsız değilim, olgun fikirli olduğum için 21-22 yaşlarındaki bir kız tarafından beğenilmek hoşuma gider
@Reyyyy11 Bu konu bence yaştan daha önde bir konu. Olgun fikirli olmak ayrı bir şey
Sana katılıyorum bazennn :D
Hoşuma gider ilgilenirim senle
Nasıl
Özel konular ama
İstemem
Sanırım iletişim şeklinde sorun yok
Nasıl yani
Neden peki nerden çıkardın 😂
Birazda merak daha aklı başında oluyorlar
Ben de 🤝
Çok dikkatimi çekiyorsun bu gün 😄
O zaman olmadı
Sen bu yaşı 30 a düşür üstü sıkıntı 😅🤣
35 altı da bana çocuk gibi geliyor
yok bir tek sen değilsin :)
hayır , senin gibi çok var
senin gibi seven bir sürü insan var
Ahaha :) nerde yaşıyosun? Öğrenci misin
Bizim kıymetimizi bilem biri
Cansın can
Normal hipergamiden dolayi
Nereden başvuru yapıyoruz
tüh 1 yaşla kaçırmışım
Sen 35 olduğunda o 50 olacak haberin var mı
Bir tek sen değilsindir.
Bende 19 um 33e, kadar yolu var
Yanlış anlama ama o yaşlarda neredeyse senin yaşında çocuğu olanlar var 😅
@Ugurmstf0740 hoşuma gidiyor genç erkekler kötüdür hep eğlence olgun olanlar şefkat veriyor bebeği gibi seviyor 🤗
Tabiki de yani aslında kızın küçük olması daha güzel ama bu ilgi göstermeyi seven erkekleri bulmakla alakalı yani ben çok ilgi gösterdiğim için kaçar kızlar genelde 😅
@Ugurmstf0740 o kızların beyinlerinde sorun olsa gerek djfjdjf benim favori yaşım 30-33 arası ama
29 kurtarmıyor seni demek ki 🤣
@Ugurmstf0740 kurtarıyor djdj
İlgiden sıkılırsan sende ama yıkılırım bak 🤣
Ama hiç takılmadim olgun erkeklerle aile evinde hiçbir erkekle takılmadim üniversiteye gidince 🤭djxnd
Yani sen bilirsin ama eğer istersen tanışabilriz 🫣
Noldu ama bir anda kayboldun 😅
@Ugurmstf0740 çekiniyorum olgun erkeklerden platonik benimkisi 😃🤣 hangi şehirdesin
Konuşmaktan zarar gelmez korkma 🤣
Niye çekiniyosun ki nolabilir yani
@Ugurmstf0740 sanal boştur reel önemli benim için hangi şehirde yaşıyorsun 🤭
Antalya
@Ugurmstf0740 😃😃laa ne ettinnn ben Diyarbakırrr fjfj
üniversiteye nereye gitmeyi düşünüyosun
@Ugurmstf0740 Antalya geliyim mii😉 sjdjd ege Ankara ya da düşünüyorum
Yani üni için buraya gelebilirsin sende 😅
Buraya gelirsen yardımcı olurum sana bi de ev tutarız mis gibi işte 😅
@Ugurmstf0740 yokğkkk yurtta kalırım ne eviii 🙁djdn
Niye ki yani evden korkuyor musun hem yurttayken nasıl ilgi göstereyim ben sana uyurken bile seve seve uyuturum seni 🫣
@Ugurmstf0740 ailemde ağzıma s*çsın dimi erkekle aynı evde kalınca😂
Manyak ailene gelipte erkek arkadaşımla beraber mi kalıyorum diceksin 🤣
Allah aşkına normal mesaj atsana bana ya da TKP et ben atayım merak etme yemem seni ordan 😅
@Ugurmstf0740 hıı naz yapıyorum gelmem 🙊🙊 djdj evet ailem bilir yurtta mıyım değil miyim sonra beni paşa paşa üniden çıkarır
Yani burdan başkasının sorusunun üzerinden sohbet etmek iyi değil bence ama sen bilirsin yine de
@Ugurmstf0740 tamam aşkım tanıştığıma memnun oldum 🙏😊 kendine iyi bak öyle diyorum ama olgun erkeklerle konuşamıyorum çekiniyorum rahat olamıyorum 🤧 djfj hoşçakal 😘
Çekinecek bişey yok korkma yaaa rahat ol yani normal konuşcaz sanki birbirimizi gördük mü daha önce rahat rahat konuş işte
Bende olgun seven genç kız seviyorum
Not: 25 altı kardeşimizdir 😂
Bende çıtır seviyorum 18 19 luk citirlar dm
sanırım işin doğrusunu anlamışsın :)
Tecrübe seviyorsun.
Adamsın
28 nasıl
Sende yaş kaç
40 olmaz mı
Nekadar olgun mesela☺️
@Swarovski34 vay reis ya
Güneş kremi benden reis