Erkek arkadaşım çok pis kulakları hep kır dolu kulakligina baktım bi kere kulak kiri vardı buluşmamızdan once tıraş olmuştu 2-3 gün geçmesine rağmen kulağının orada saçları vardı duş alınmaz mı ya da saç yıkanmaz mi tirastan sonra? Göbek deliginde kir vardı bir kere de ve bu uzun süredir olan sorundu dün ona dedim ki "kişisel temizliğine önem verir misin " demez olaydım şu an en son bana git ne halin varsa gör sana artık ihtiyacım yok dedi, açık konuş diyor kişisel hijyen den kastın ne diyor ama kişisel hijyen demişim zaten nerede hata yaptığını da kendisi bulsun istiyorum insan neresine önem vermediğini bilmez mi? Beni yerin dibine soktun diyor, beni utandirdin konuşamaz hale geldim dedi, çok kırgınım affetmeyeceğim, tatlı dille yaklassaydin bu çok kötü vs. Vs. Dedi Ya ben kötü mü ettim ben temizsem karşımdaki de temiz olsun bu en doğal hakkım ve bunu gayet normal söyledim haksız mıyım yoksa beni manipüle mi ediyor ben ne yapsam bilmiyorum bana detay ver diyor ne demek kişisel hijyen neyden rahatsızsin açık konuş diyor ben de bu konuyu konuşacaksak hiç arama dedim bu sefer arayamıyor ben olurum dedi...
Güncellemeler
1 yıl
İnsan sevdiğini her şeyiyle sever bunu sakın unutma dedi bana ben de zaten öyle ama bu farklı bi konu dedim bana inanmıyorum sevdiğine dedi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pasaklı bu terket bunu.
Çok kötü durumda su an onu öyle bırakınca içim huzursuz olacak ve beni suçluyor çok değiştin diyor bilmiyorum kararsızım seviyorum da ama bu pis oluşu midemi bulandırıyor insan sevdiğini her şeyiyle sever dedi bir de
🤢 Pasaklı biriyle ben olsam 5dk durmam terkederim. İnsanın midesi kaldırmaz bide ömür boyu böyle olacaksa
Ki biz çok sık bulusamiyoruz günlük ne yaptığını bilmiyorum bile kendisi sanayide çalışıyor ben elini bile öptüğüm oluyor ama bu başka bir boyut kişisel temizliktir yani insan içine çıkıyorsun her şeyden önce kendin için ama bu onu anlamıyor her şeyiyle sever insan diyor her şeyiyle her kusuruyla seviyorum ama bu kusur değil pis olma durumu
Yolda bi iki kere balgam attı ne yapıyorsun dedi balgamım geldi içimde mi tutayım dedi
🤢 Tam hanzoymuş
"Durduk yere su güzelim 4 yıllık ilişkiyi bitirdin bana hiçbir konuda gelme kişisel hijyenmis bakimmis hepsinin ya (küfür etmiş) sana kişisel hayatında başarılar" yazmış bana ben ne yazayım?
Güle güle yaz gitsin.
Ya zaten kendine bakmoyorsa bırak kirli erkek midem kalktı sen nasıl idare ettin onu
Sen buna verdin mi
hayır be ne alaka?
Pis insan zaten köy kıçına tekmeyi yolla
3.5 yıldır beraberiz seviyorum onu tam evlenilecek bi erkek her açıdan sorunum yok ama bu pis oluşu tiksindiriyor ne yapmam gerek kararsizim
Ya o zaman bu konuda ya yardımcı olacaksın tepkini koyacaksın temiz olmadan yanına bile yaklaştırma ama temiz gelince de sarıl öp falan 2 3 kere bunu yaparsan yola gelir
"Durduk yere su güzelim 4 yıllık ilişkiyi bitirdin bana hiçbir konuda gelme kişisel hijyenmis bakimmis hepsinin ya sana kişisel hayatında başarılar" yazmış bana ben ne yazayım?
Ya yerine küfür var orada öyle yazmis
Çok mu ağır konuştun temizlik için
Hayır sadece kişisel temizliğine daha önem verir misin diye bu soruyu sordum o andan beri triplere girdi utandirmisim bu zamana kadar öyle bir şey dememişim içimde tuttum çünkü ama nereye kadar ben de insanım her buluştuğumuzda aynı görüntü
Temizlenemiyorsa boş köy brnce
Bitirsem mi bilmiyorum o bitirmiş gibi
Bitir eğer istiyorsa temiz şekilde gelir zaten
Hatalarını anlayacaktır biraz da zaman vee
Haklısın