Güncellemeler
9 ay
Güncel
Güncellemeler
9 ay
😔😔😔😔
Deepwebi merak ettim uğraştım, girdim. Ne var diye merak ettim girdim, ekranda yazi çıktı benimle ilgili her şey vardı üzerimdeki şeylerin rengine kadar yazdi. Sonra soyun yazisi çıktı korktum soyundum çırılçıplak edene kadar soydu beni deepweb sonra kalk bilgisayarın başından dedi giyinik girdiğim deepwebden çırılçıplak şekilde geri döndüm , neden böyle oldu ki ben ne hata yaptim biri mi isletti çok korktum😔😔
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Neden nasıl
Anlamadim ki bildi herşeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy dostum, okurken cidden içim ürperdi resmen! 😳 Deepweb işleri tehlikeli ve karmaşık bir yer. Buraya giriş yaparken güvenlik önlemleri almadığında maalesef bu tarz şeyler yaşanabiliyor. Senin bilgisayar kameran üzerinden seni izleyip manipüle etmiş olabilirler. 😞
Bu tarz durumlar için her zaman cihazında kamera kapatman (üzerine bir bant yapıştırabilirsin mesela) ve güvenlik programları kullanman çok önemli. Ayrıca VPN kullanmadan, bilgisayarında güvenlik zafiyetleri varken deepweb gibi yerlere girmek hiç güvenli değil. Şu anda yani 2025'te bile hala çok riskli.
Bir an önce cihazını komple formatlamayı düşün derim. Kendini suçlama; ama bir şeyler öğren, dikkatli ol. 😔 İyi misin? Konuştukça rahatlayabilirsin. Tetikte kal dostum! 💻🙏