Güncellemeler
+1 yıl
BIZ 6 aylık evliyiz ve ilk haftadan. Kayinvalidmegille yaisiyoduz bir süreligine. Yakinda kendisi ameliyat olucak ve ben kayınpederle Yanliz olucam. Eşim calisacak.. kendisi 70 yaşlarında bazen düşünmeden laf ediyor bende bakıp kalıyorum. Dün eşime dedim Yanliz olmaz dedim, bir iki gün degilki 5 hafta toplam. Tartıştık, haksizmiyim? ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben öyle dedim diye kendisi benim annem hakkında bisey dedi, ben yanlı bisey demedim…. Benim annemi hafta bir iki kez görüyoruz, onun iki lafına gücenmis. Bende dedim ben Hergün neler duyuyorum dedim… ( başka söylicek bir şey bulamadı ben haklıydım çünkü )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eşler olarak sakince konuşmalısınız. 70 yaşlarında ise kayınbaban eşin için duymazdan görmezden gel derim.
Saçma sapan seyler söylüyor bazen anlatamam.. rahatsız oluyorum haliyle…
saçma derken merak ettim seni takip de edemiyorum
Etmeyin zaten. Ben buraya akıl danismaya geliyorum, aileme anlatamam. .. gecenlerde bana sen iyi beslen yumurtaların çalışsın diyor eşimde pekmez falan yiyecekmis 🙄 böyle şeyler …
şimdi anladım. yaşlılığına ver. duymazdan gel. ne kadar oldu ki evleneli, çok kısa süre. torun istiyor. ama isterken saçmalamış işte. hamile kalmanı istiyor
Biliyorum ama böyle de denmezdi ben babamdan duymadım böyle şeyler kayınpeder deyince yani inanın tuhafına gidiyor
herkes bir değil. baban sana demez. ama eşinin babası haddini aşsa da eşin için görmezden gelmelisin
Şimdi bunları ona söylemem hatamiydi? Rahatsiz oluyorum …
Söylemen doğal. En yakının eşin, herşeyini paylaşacağın eşin. ama ikinizde sakin kalıp konuşamamışsınız. sıkıntı sakin kalıp konuşamamak
İyi değilim …artık dayanamıyorum hemen parliyorum
eşin bu konudda sana destek olmalı
Oda başka bahane bulamadı anneme laf söyledi, haftada bir kez gördüğümüz kadinin lafı hoşuna gitmemiş. Bende dedim ben Hergün neler duyuyorum dedim… işine gelmedi onun biliyorum ailesi hakkında böyle demem ama Neyapim
biz erkekler bazen daha fazla saçmalarız. eşini de idare edeceksin artık
Ne konuda
Aynen öyle çok haklısın kimse yokmu senden başka peki ailenin yanina git sende
Nasil olucak öyle 5 hafta az degilki
Ne derse desin altta kalma sen lafta
Ailen ne diyor bu işe
Kalmadım. En sonuna benim annemi araya soktu, başka bahanesi yoktu çünkü… 😏 ben Hergün anne babasında neler duyuyorum
Aileme bisey demezdim kötü bilmesinler onu … haklıydım dimi ama
Aynen öyle duyarsın tabiki birde gelin olunca kim bilir neler laf cakiyor lar
Eviniz yokmu peki
Sen haklısın her konuda yeni evli ciftin birde amelyat olucak kişiye bakması olur mu yaa olmaz
Eşim anlayamiyor beni :(yyy bir spreligine sabret diyor..
Yeni eve gecicez ins ama aileside gelecek belki bizimle …
Yaa tamamda 5 hafta doyursun buna ramazan-ı da ekle ooo bence kötü bisey ya. Kendi eviniz var mı peki
Oooo senin iş tam çıkmaz neden peki kabullendin bunu sen
Olucak yakında und kendis evimiz ama sorun Şu an kayınpeder… dairede kalıyoruz Şu an birlikte kendi daileri, ben burada kalırım demiş kayınpeder. Ama Yanliz ramazan dediğin gibi nasıl olucak… eşim beni kötü biliyor şimdi istemediğimi düşünüyor… ama böyle ilk aylardan beri olunca benimde piskolojim bozuldu
BIZ yurtdışına olanlar Türkiye’ye giriş çıkış yapıyorlar. Arada gelicekler gidecekler dedi. Blyle düşünmemiştim bende … iki ay sadece yanlı kaldık simdi ameliyat diye geldiler bukadar uzun süreceğini bende bilmyiordum 😔
Bunlar yurt dışında yaşayan biri amelyat olmak için tc ye geliyor bu dönemde sende kalicak ne ameliyatı bu kadar uzun
Yok tam tersi yurtdışına ameliyata geldi… yaslikliktan diz kapağı ameliyati olacak ondan sonra rehabilitasyon merkezine gidecek …
Senin işin baya sıkıntı zor ne yapican mecbur katlanican yani
Neden kaynana uok
Kaynana ameliyat olucak kayınpeder evde olucak yani benimle. Esim çalışacak.. ben akşama kadar onunla olmak istemiyorum
O zaman sende bir uğraş bulucan kendine göre kurs filan yokmu
Is arıyorum bulurum isn ozamana kadar
İlk haftalardan beri birlikte kalınca iyi değilim iyice psikolojim bozuldu.. kendi hayatım yok sanki. Tamam zamanında annelerimiz kalmış ama olan annelere oldu, hasta oldular . Eskisi gibi degilki…
Aynen öyle herseyi eskide kaldı artık onun için de biran önce bir iş olmazsa senin piskoloji biter resmen
Tam cicim ayları senin haline bak harap olmuş olucdk
Öyleyim… Mutlu değilim çünkü
Sonuç olarak ne düşündürücü bir durum baya
Hangi konuda
hangi konuda
Ne hataso
Hangi konuda?
ewet
Evet
Ne konu bakımından
Ne konuda
Ne konuda