İş yerinde mesai arkadaşı olarak çalıştığım biri vardı o ilk iişe başladığında bana evli değilim dedi ve ben hoşlanmıştım bilsem asla hoşlanmazdım ve bana ilgi gösterince karşılık verdim sonradan başkasından öğrendim evli olduğunu dedim neden yalan söyledin şaka yaptım dedi. Ama hoşlantı olduğu için böyle yüzümü falan sıkıyordu gülümsüyordum hoşuma gidiyordu. Neyse yaşını da yalan söyledi ben 28 gösterdiği için 28 yaşında mısın dedim evet dedi ama 2 ay sonra falan kimliğini çıkarttı göster dedim gizler gibi yaptı bi baktım hesapladım 32 yaşında dedim yaşını neden yalan söyledin yalan söylemedim sen 28 deyince evet dedim dedi. Yani hem yaşını hem evli olduğunu dürüst bir şekilde söyleseydi asla hoşlanmazdım hoşlantı olunca da bir süre böyle saçımla falan oynayınca tepki vermemeler hoşuma gitmeler karşı koyamama durumu devam etti. Sonra beni. Öpünce napıyorsun dedim bıraktım müdüre söyledim çalıştığım yer değişti ama bunaldığım için başka yer istediğimi söyledim kabul etti çok pişmanım şimdi noldu değiştin falan derse pişman oldum dedim unutalım sen evlisin kötü biriyim falan dedim bu şey yapmadık ki diyor olsun genede saçıma dokundu yüzüme dokundu sarıldı gelip özledim seni falan diye geliyor kesinlikle soğudum. Çok mu kötü insanım ben? Engellemeliydim ama aynı yerde çalışınca karşı koyamadım. Vicdan azabı çekiyorum. :((((
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bile bile devam etmen doğru bir insan olmadığını kanıtlıyor.
Ya evli olduğunu öğrendiğimde bitti dedim karşılık yok dedim ama tutamadım kendimi hoşuma gitti izin verdim sonra baktım olmayaçak böyle müdüre söyledim yani evet kötü biriyim. :(
Senin iyi niyetini kullanmis yalan söylemiş senlik suc Yok
Ama ben devam ettirdim yüz vermeye devam ettim..
O zaman senin karaktersizligin
İkimizde de var işte
Neyse uzaklastiysan sorun yok
Tabi ki çalıştığım yer değişti haftada bir belki görürüm yüzünü muhatap olmuyorum o abartma bi şey yaşamadık biz diyo hasta bence anlamıyor.
Bence uzaklas yarin birgun basina bela olur
Zaten dün özledim seni diye gelmiş ne özlemesi dedim niye gelmiyorsun hiç diyo bi de. Geri başka abi odaya girince gitti
Rahatsiz ederse sikayet et evli sonuçta
Noldu sana diyo bi de anlatıyorum sen evlisin bak pişman oldum ben başta söylemedin yalan söyledin diyorum adamın umurunda değil hala yürümeye çalışıyor baktım anlamıyor asla konuşmuyorum yo şikayyet etmem haftada bir anca görüyorum zaten yüzünü
Sonuçta o seni cepte tutmaya çalışıyor saf görmüş
Saf değil bence sal*k görüyor
Olabilir umarim düşmezsin bidaha
Kötü biri miyim?
Kötünün iyisisin
Her zaman iyi insan olmaya çalıştım bu yakışmadı yani engelleyememek kötü bi şey neyse bida yapmam. Her zaman iyi insan olmaya devam...
Birdaha kimligini göstermesini iste bulursan evliyse hiç konuşma
Aynen ya iş yerinde hani söyleyeceğini hiç düşünmem karaktersiz
En güzeli
erkeklerin hepsi aynı
Kendimi de suçluyorum ona sordum ve inandım keşke başka birilerine sorsaydım evli mi diye
Şu erkeklerin yüzde doksan Şeref yoksunu cidden.
@Aaliya0Q evli çocuklu bana bekarım dedi ya yaşını da küçük söyledi. . Bendede çok büyük suç var ama hoşlantı olduktan sonra öğrendim onuda birden bitiremedim 8 saat beraber çalışıyorduk of yaa vicdanen çok rahatsızım
onun rahatsız olması lazım
O bir şey yaşamadık ki abartma diyo bi saçına dokundum yüzünü sevdim diyo... Bana yalan söyledin dedim ya yok ya yalan değil diyo bi de niye beraber çalışmıyoruz neden benimle çalışmak istemiyorsun falan diyo istemiyorum dedim. Allah'ım delirtecek umurunda değil.
Direk uzaklaş muhatabını kes bu karaktersizz adamdab
@Aaliya0Q zaten anlamıyor anlattım. Aynı yerde çalışmıyoruz ya rahatladım baktım engelleyemiyorum. Zaten haftada bir veya iki anca yüzünü görürüm. Ondada konuşmayız belki. Yanına asla gitmiyorum o da gelmez ben başka abiyle çalışıyorum da vicdanen rahat değilim.
Onunla ilişki kur bence
Ya sen iyi misin? Ne anlatıyorum ben adam evli çocuğu var ilk işe başladığında bana yalan söyledi
Tamam olabilir bu kadar abartmaya ne gerek var ilişki kurunca ne olacak ki sanki denemeye değer
Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kadar düşük değilim
Bunu yapınca hiç bir şey olmuyor düşmüyorsun sonuçta ilişki yaşamak seninde hakkın kendine engeller koyma bu dünyanın sonu değil
Canım çıtır varken napıyım onu artık sevmiyorum zaten nefret ediyorum yalan söylemeseydi bunlar yaşanmayacaktı