Ben bir hata yaptım?

İş yerinde mesai arkadaşı olarak çalıştığım biri vardı o ilk iişe başladığında bana evli değilim dedi ve ben hoşlanmıştım bilsem asla hoşlanmazdım ve bana ilgi gösterince karşılık verdim sonradan başkasından öğrendim evli olduğunu dedim neden yalan söyledin şaka yaptım dedi. Ama hoşlantı olduğu için böyle yüzümü falan sıkıyordu gülümsüyordum hoşuma gidiyordu. Neyse yaşını da yalan söyledi ben 28 gösterdiği için 28 yaşında mısın dedim evet dedi ama 2 ay sonra falan kimliğini çıkarttı göster dedim gizler gibi yaptı bi baktım hesapladım 32 yaşında dedim yaşını neden yalan söyledin yalan söylemedim sen 28 deyince evet dedim dedi. Yani hem yaşını hem evli olduğunu dürüst bir şekilde söyleseydi asla hoşlanmazdım hoşlantı olunca da bir süre böyle saçımla falan oynayınca tepki vermemeler hoşuma gitmeler karşı koyamama durumu devam etti. Sonra beni. Öpünce napıyorsun dedim bıraktım müdüre söyledim çalıştığım yer değişti ama bunaldığım için başka yer istediğimi söyledim kabul etti çok pişmanım şimdi noldu değiştin falan derse pişman oldum dedim unutalım sen evlisin kötü biriyim falan dedim bu şey yapmadık ki diyor olsun genede saçıma dokundu yüzüme dokundu sarıldı gelip özledim seni falan diye geliyor kesinlikle soğudum. Çok mu kötü insanım ben? Engellemeliydim ama aynı yerde çalışınca karşı koyamadım. Vicdan azabı çekiyorum. :((((

Ben bir hata yaptım?