Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarım, canlarım. Sorumun sonunda "nasıl düzeltirim" diye sordum ya. "Düzeltirsin" ya bir yardımcı olma veya çözüm önerisi değil. Sırf xper kasmak için saçma sapan soruma görüş olmayan cevaplar yazmayın valla sabahın 6'sı sinirim oynuyor boş boş görüşleri görünce.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynı ben ya ramazanda sahura kadar sabahlamıştım şu gğnşer düzeltmeye çalışıyorum mesela uyumadım tine ve akşama kadar uyumucam açıkçası öyle düzeltmeye çalışıcam sende uyuma bence
Valla yavaş yavaş uyumak üzereyim ya.
Aynı sorun bende de var bence erken uyumamak bir rahatsızlık
Uyuyamamak mı acaba
@Geceninokkesi uyuyamamak sabahları erken dahi kalksam geceleri erken uyuyamıyorum
Bu gece uyumadın mı hiç, yeni mi kalktın
@Geceninokkesi hiç uyumadım
Neler yaptın
@Geceninokkesi bir şey yapmadım bir kaç bölüm dizi izledim daha sonra burayı keşfettim
Hoşgeldin, ne izliyorsun :D
@Geceninokkesi hahshshs bu çoğu insana çok saçma geliyor hatta ciddi misin tavırları alıyorum ama muhteşem yüzyıl
Yanii biraz boş bir dizi değil mi :D
@Geceninokkesi karantinamın 6. Günü dizinin boş dolu olup olmaması çok umrumda değil vakit geçsin yeterli
How i met your mother izledin mi
@Geceninokkesi friends izledim malum friends izleyen HİMYM izleyemiyor
Neden yav
@Geceninokkesi bize göre friends den özenilmemiş bireber kopyalanmış gibi geliyor özellikle barney karakteri
hea eyvallah, onu da ben izlemedim :S
Kanka ben uyku düzenimi sürekli bozuyorum ama şu şekilde düzeltiyorum
Mesela sabaha kadar uyumadım diyelim o günün akşamına kadar yine uyumuyorum akşam yasıyorum ve hop geri düzeldi
Bende öyle düzeltmiştim uyku düzenimi de şimdi yine yapabilir miyim bilmiyorum. Şu an uykum var çünkü uyursam muhtemelen 13-14-15 arası uyanırım. Uyumazsam yaparım aslında ama uyanık kalamam muhtemelen.
Dene kanks nası olsa yasak bitti çık dışarı gez 7 8 gibi yatıp sabaha karşı uyansan bile sonraki gün biraz 9 gibi yatıp yine çözersin
Aksam yine 22 23 gibi uyuyarak bir gunde cok nisey değişmez. Gece uykununu kacirma. Yoksa bile uyumaya calis. Gecer
Bütün gün uyuma akşam erken uyu
Düzelir zorla kendini