Dershanede Arkadasim ve sevgilisinin yakın bir arkadasi var surekli bu cocukla beni denk getiriyorlar uzun uzun vakit geciriyoruz bi yere gitme plani yapinca hemen gelmek istiyor beraber oturunca kalkmayalim vs yapiyor 1 aydan fazladir bu durum içindeyiz beni güzel bulduğunu söylemiş dün gün boyu beraberdik artik arkadaslarimiz ima yapiyor ve oda olmaz gibilerinden hicbisey demiyor gülüyor bi yere gitmemize dair planlar yapiyor ama biraz utangaç biri. Benden ona kek yapmami istediler oda kabul etti yapsammı yapmasammı sizce bu cocuk benden hoslaniyormu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani hoşlanıyor diyemem güzle oldupun için takılmalık da düşünütor olabilir hani yakıştırmışlsr oluurrr diyor gibi hissettim sen hoşlanıyorsan fazla anlam yüklemeden takıl ama dediüim gibi değer verme çok
Olayi bastan ozetliyim dershaneden tanidigim bi kiz bunu begenmisti bu kizi istemedi arkadasi beni arayip o baskasini begeniyor dedi sonra sinif arkadaslari yanimdan gecerken surekli ona sesleniyorlardi sonra bir anda arkadaşımın sevgilisi okeye gidelim dedi Biz hep beraber okeye gittik Biraz utangaç bir tip Geçen de oturup konuşurken o kızı neden istemediğini sordum arkadaşımı sevi güzel değil dedi o da güzellikten değil daha güzelleri yazdı ama ben istemedim dedi sonra benim arkadaşım da beğendiğin Kimdi diye sordu eveleyip gevelediler birbirlerine kaş göz yapıyorlar yok işte kız üzülmesin diye dedim gibilerinden Bir şeyler söyledi Sürekli Benimle vakit geçirmek istiyor gibime geliyor ama adam akıllı adım atmıyor Ne yapabilirim
Sen de bu konular açıldığında sevgili olacağın kişinin nasıl davranması gerektiğinden bahset böyle ablatmana göre senden hoşlanoyor ama belki olumsuz yanıt almaktan korkuyor cesur birisini istediğini söyelyin siz de hoşlanıyorsanız adım atabilirsiniz ki bence onun da arkadşaları durumdan haberdar size belli etmeye çabalıyorlsr ama dediğim gibi böyle olmaz açıkça söylemeli siz d ebunu isteidğinizi belli edin
Bi keresinde biz hep beraber eve gidiyorduk ben onden hizlica eve gittim arkadasima kaciyor pesindenmi gideyim demisti sonra ben gidip konustum senden kacmadim dedim ilk defa o an bas basa konustuk gel benimle konus falan dedi ertesi gun beraber eve gittik gecende otururken benim sevgilim olursa kiz arkadaslarimdan rahatsiz olursa istedigini yaparim dedi bende hayatindan cikarirsin yani dedim evet tabiiki dedi bende onu alkisladim onu arkadasimin sevgilisi normalde boyle biri degil yani cocuktan benimle alakali birsey biliyoki hep bizi denk getirip boyle ima yapiyor diye dusunuyorum ama benden adim bekliyor gibi
Ama ilk adımı bence erkek atmalı ya şu an analdığım kadarıyla flörtleşiyorsunuz sen de biri benim sevgilim olacaksa ua da benden hoşlanıyorsa bunu bilmek isterim ondns bir adım görmek isterim gelsin açık açık söylesin isterim gibi şeyleri laf arasında söyle sana değer veriyor anlar zaten
Aa evet mantikli korkak erkeklerden hoslanmadigimi soyledim zaten birde bunun 2 yakin kiz arkadasi var biri bana bakip gulumsuyor digeri bildigin haset ediyor gecen gunde onlar bizle geliyor diye cocuga kustu ama o yinede onlari birakip bizle gelip oturdu arkadasim ve sevgilisi beraber yemege gidin dedi olur niye olmasin dedi kek yapma olayi var birde onu napmaliyim sizce
Bence yap en azından ona değer verdiğini anlar keki verirken de bak herkese yapmam kıymetini bil diye şakayla söylersin o haset edende tam pick me sürekli onunla ilgilensin istitor herhalde belki de o da ondna hoşlanıyor jxmsöaö yani ilişki konusunda net olmayo sevdiğini. mutlaka belirt
Yapcam öyleysee wvet o kiz hep onunla olsun istiyor beni gorunce cocuga dokunmaya falan calisiyor gercek bi pick mee
Kız ondan hoşlanıyor bak nettt sen de o kız arkadaşından rshatsız olduğunu söyle bakalım çocuk napıcak
Cok samimiler ya kanka falan diyolar birbirlerine bizimde aramizda net bisey yok ondan bisey demeye cesaret edemiyorum ama iliskimizin bu kadar ertelenmesinde o kizin payi olabilir cunku biliyor ben olursam o olmaz belki cocugun aklina giriyolardir
Olabilir kız etkiliyordur ama şöyle diyebilirsin sanki o arkadaşın benden rahatsız oluyor ne zamna yan yana gelsek rhaatsız edici şekilde bakıyor e böyle olınca ben de rahatsız oluyorum sen yanıma gelirken kuyruk gibi gelmesin lütfen cidden rahatsız oluyoruö falan diyebilirsin
Evet cok mantikli yaa keske arkadasim olsann
😂😂 istediğin zaman aklına takılan bir şeymolurda yaz bana mesaj at her zaman cevaplarım
Istek atiyorumm öyleyse sendee qyni sekilde ya çok teşekkür ederim
At at 😄
Hoşlanıyor