Eski sevgilinize şans verir misiniz? Kızın kötü bir özelliği yok aslında?

Bu kız benim 5 yıl önceki sevgilim. Bana gerçekten çok aşıktı. Garip yanı çok güzeldi ama benden başka sevgilisi olmamıştı, yapı olarak çok kapalı, sessiz ve soğuktu. Ama ilişkimizde gayet neşeliydi. Biraz kıskançtı ama uyumlu ve tatlıydı. Ama ayrılığımız talihsiz ve kötü bir şekilde oldu. İlişkimiz bir noktada uzak mesafeye dönüştü. Ama o emek verdi, yanıma gelmeye çalıştı, geliyordu da. Her aradığımda telefonu açardı. Fazla sosyal medya kullanmazdı ama kullandığı hesapların şifresini de bilirdim. Benden hiçbir şey saklamazdı. Yine de çok güzeldi ve onunla sokakta random konuşan insanlar bile beni rahatsız ediyordu.

İlişkimiz, uzak mesafe yüzünden onu çok kıskanıp ona söylediğim kötü sözler, hakaretler ve defalarca kıskanıp bağırmalarım yüzünden bitti. Daha kötü kavgalarımız da oldu. Sonuç olarak ona davranışlarıma dayanamayıp ayrıldı. Ayrıldıktan sonra da aslında hep yazıyordu, ben cevap vermiyordum. 2 ay sonra barışmak istedi ama ben ona hırsımdan başka kızlarla görüşmeye başlamıştım. Dedim "yazma istemiyorum seni". Bir daha da yazmadı. Zaten ben de görüştüğüm şehrimdeki kızlardan birisiyle 2 senelik falan ilişki yaptım. Yine de eski kızı arada stalkladım.

Twitterı vardı, gizli ve benim okuduğumu bilmiyordu. O benim sevgilim olmasına rağmen beni sevmeye 2 sene devam etti. Sonra unuttu sanırım ama benden sonra sevgilisi de olmadı anladığım kadarıyla. Geçen gün bana "nasılsın" yazmış, 5 sene sonra. Görüşülür mü sizce?

Eski sevgilinize şans verir misiniz? Kızın kötü bir özelliği yok aslında?