Eski sevgilinin sozlenicek olması?

Birisi vardı 2020 yılın da tanıştık. ama hani derler ya ilk görüşte aşk var diye o zaman anladım ben gerçekten ilk görüşte aşkın okuduğunu, üç kere falan buluşmamız oldu daha sonrasın da. Ben hep dua ediyordum size yemin ederim Allah'ım onu bana yaz onunla evlenicek kişi ben oluyim diye içimde çok büyük bir aşk vardı gerçekten dua ediyordum ya hergun birisi benim kaderim olsun diye. Sonran2021 de ayrılmak istedi. Ciddi ilişki istemiyormuş daha evlenmeye hazır değilmis. Ayrıldık ilk başlar da tabiki çok üzüldüm. Aşırı üzüldüm ama sonra zamanla geçmeye başladı ve geçmişti takki ortak arkadaşımız dün söyledi bı sevgili yapmış ve ailesiyle tanıştırıcakmis pazar günü söz yapicaklarmis daha sonra da dün bunu duyunca icimde nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama tuhaf bir duygu oldu bı boşluk gibi dünden beri içimde bo üzüntü var her gece dua ettiğim çocuğun benimle evlensin diye dualar ettiğim çocuğun başkasıyla bir ilişkide olması beni çok üzdü. Su yönden de üzdü ciddi ilişki istemiyorum diyordu ama kızı ailesiyle tansitirmaya göturucekmis ben onu tanıdığım da ,23 yaşındaydı şu an 26 yaşında ne diyim mutlu olsun ama benim bu içimdeki dünden beri oluşan duygu boşluğu nasıl gecicek üzüntü nasıl gidicek bilmiyorum.

Eski sevgilinin sozlenicek olması?