Bu zamana kadar hiçbir eski sevgilime şans vermedim ve vermediğim için de tehditlerine maruz kaldım... Bunu yaşamış biri olarak beni tehdit eden ve beni böyle kazanmaya çalışan bir eski sevgiliye asla şans vermem. Lakin seviyorsam ve sorunlarımızı halledebilecek bir durumdaysak, hataların tekrar olmayacağı şartıyla bir şans verebilirim.
Sadece aldatmasın yeter derdim ancak eşli ilişkim öyle yıprattı ki. Konuşmak isterse veya başı sıkışık olursa görüşürüm. Ancak konu ilişkiye gelirse sessiz sedasız kalkar giderim tek kelime etmem.
Senin için konuşsaydım vermezdim senin yerinde olsam nedenmi? Çünkü sevgililikten ileri bir duygu olmuş olsan bunu burada sormaz şansı çoktan verirdin 😉
Hayır Allah aşkına olmuş bitmiş bir kere giydiğim kıyafeti ikinci kere giymeye gerçekten gerek yok çünkü ben onu bir kere giymişimartık nerede nasıl problemler çıkartıyor nerede nasıl güzellikler yaratıyor biliyorum onun içine bir kere girmişim ben gözümü yeni kıyafetlerde artık kekfkfkfk
Vermem çünkü aynı acıyı tekrardan yaşama ihtimalim var. Ve bu düşünceyle ilişki sürdürmek saçma olur. Biten bitmiş çünkü daha fazla deşmek kabuk bağlayan yarayı deşmekten başka bir şey olmaz.
hayır tabi ki eski sevgilime hiç bir şekilde ikinci şansı vermem. zaten ayrılıysak o tek şansını kullanmış demektir. tekrar bir daha eski defterleri açmanın bir anlamı yok benim için. ben geri de bırakmışımdır. bu yüzden eski sevgilim ile tekrar sevgili olmazdım. sadece arkadaş kalmak isterse arkadaş olabilirdim mesafeli olarak ama bunların dışında tekrar bir duygu hissetmezdim.
⭐🍀🍀 Şimdi düşünüyorum da, bu yönde beni ikna edebilen birini ömürlük incelemeye alırım, ne yaptı da bana kendisini bu kadar sevdirdi diye 😄😄. İntikamcı ve gururlu yapımı nasıl yumuşattı diye ömürlük incelemeye alırdım öyle birini kesinlikle. 🍀🍀⭐
Yakın zamanda ayrılmışsak kesinlike hayır çocuk oyuncağı gibi ayrıl barış ayrıl barış olmaz. Yıllar geçmişse sevgili olmaya hemen onay vermem zaman geçiririm konuşurum buluşurum ona göre karar veririm.
Vermem. Bitmesi gerektiği için biter bir ilişki. Geri dönüşü olacağını zerre düşünsem en başından ayrılmam. İyice düşünüp öyle aldığım bir karardı bu. Tekrarı yaşanmayacak.
Neden ayrıldığımız ve nasıl ayrıldıgımız önemli. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemez kimse sonuçta. Sorunlar konuşulup çözülürse neden olmasın. Tabi o an sevgilim yoksa :)