Kader nedir tam olarak?

Spor dayken spor hocamla iyidik baya ama kız gurubu beni kıskanıyordu, bende orada yalnız 😞 kalıyordum sadece hocamla aram iyidi ama kızlar beni cepe alınca sporu bıraktım ama şimdi kader mi beni onu benim karşıma çıkardı diyorum ama oradaki kızın birisi de ona aşıktı.. Acaba diyorum kalsaydım neler olurdu? Yoksa kader denilen tamda bu mu?

reel de ayrıca sevenim de var ama asla yazmayan sadece bakan birisi , hep onunla olacak sandım o yüzden hocama da pek pas vermedim ama Emre nin derdi hep belliydi belki daha olur bilmiyorum 🤷‍♀️ ama asla hayal ettiğim bir hikaye çıkarmadı bana bize..

Fakat spor hocamla hayalimdeki gibi ilerliyorduk, hem eğleniyor hem sohbetin dibine vuruyorduk?

Kaderin ne demek olduğunu hala anlamıyorum çünkü yaz geldi ve türkiyeye gidiyorum; orada da bana aşık olanlar var, eskiden de oldu baya kişiler ama kader hiç yazmadı..

Bende saf aklımla emreye hep şans verdim uzaktan ama o fos çıktı. Bende artık kadere haliyle inanmamaya başladım?

ilk aşkımla da olmadı ama aslında ailesi süperdi ama yaşlarımız küçüktü olmadık sonra yollar ayrıldı ve hala rüyama giriyor bu gece dahil ama şans 🍀 verdiğim Emre seviyor gibi olduğu halde asla jestler yapmadı.

4 Vodafone olan Mesut diye birisi vardı, ona yazmıştım ve bana hemen geri yazmıştı ve kendini asla ağırdan almadı sanırım gönlü vardı ama nedense Allah arşıma beş kuruş dahi etmeyen Emreyi çıkardı ve aynı anda da spor hocamı çıkarınca , ona da başka kız sulanınca haliyle bende istemedim

peki ama şimdi kader nedir?

Güncellemeler
+1 yıl
Sonra türkiye de avm de çalışırken Ömer diye birisi bana aşık olmuştu, tanıdık birisiyle yazıştık olmadı

👎 sahi kader nedir? Beynim basmıyor artık
Kader nedir tam olarak?