Benim annem hasta ve bir şeyler öğrendi eşimden ayrılmamı istiyor yapmazsam hakkını helal etmeyeceğini beni asla affetmeyeceğini söylüyor. Geçen gün kalp krizi geçirdi çok üzülüyorum ona bir şey olacak diye
Benim annem hasta ve bir şeyler öğrendi eşimden ayrılmamı istiyor yapmazsam hakkını helal etmeyeceğini beni asla affetmeyeceğini söylüyor. Geçen gün kalp krizi geçirdi zaten durumu kötü çok üzülüyorum ona bir şey olacak diye korkuyorum. Yanında olmam gerekiyor
Benim annem hasta ve bir şeyler öğrendi eşimden ayrılmamı istiyor yapmazsam hakkını helal etmeyeceğini beni asla affetmeyeceğini söylüyor. Geçen gün kalp krizi geçirdi zaten durumu kötü çok üzülüyorum ona bir şey olacak diye korkuyorum. Yanında olmam gerekiyor
O zaman hiç düşünme ayrıl ayrılırsanda üzülme eşin için bir anne durduk yere evladının yuvasının yıkılmasını asla istemez mutlaka haklı bir sebebi vardır eş bulunur ama anne asla bulunmaz bir annenin yerini kimse dolduramaz baban bile sana da geçmiş olsun annen için üzüldüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
etmiş olabilir
Bilemem arkadlndan sevincten parti bile yapmış olabilir.
O ne demek
Ne bileyim ben, kızım aranizdaki ilişkinin boyutunu, durumunu kavganizi sevincinizi birbirinize sevginizi ve saygısını
Boşanmak istiyorsun ama nefret etmesini önemsiyorsun. ? Nasıl bir mantık asko bu
🥺💔
Ortada bir şey yokken gittiysen nefret etmiş olma ihtimali yüksek.
Yapacak bir şey kalmadıysa ayıbı filan kalmamıştır.
Boşanmak istiyorsan nefret etmesinin ne önemi var ki
Başka birine karşı ilginmi var
Yok artık daha neler ya belki aldatmıştır eşi ya da anlaşamıyorlardır hemen çamur atıyorsunuz
@Sooahjasmin00 ya olamazmi sadece sordum öyle bir şey olsa zaten sorusunda aldattı diye belirtirdi
Yarın anlatayım şu an çok kötü hissediyorum iyi geceler
İyi geceler
Günaydın
Benim annem hasta ve bir şeyler öğrendi eşimden ayrılmamı istiyor yapmazsam hakkını helal etmeyeceğini beni asla affetmeyeceğini söylüyor. Geçen gün kalp krizi geçirdi çok üzülüyorum ona bir şey olacak diye
Bunu kutlayalım hadi djsjajka
Niye
Yani sana karşı bir dolmuştur
seni bunları yapacak kadar bezdirdiyse nefret etse nolcak senin için önemli olmamalı
Etmemiştir ama eğer seni seviyorsa dok korkmuştur
😞
Sebep neydi
Neden etsin ki?
Böyle yaptığım için işte
Neden istediğini mantikli bir sekilde anlatırsan sorun olacağını düşünmüyorum
Boşanmak gerekiyorsa boşan
Neden boşanmak istiyorsun
Öyle gerekiyor
Bende boşanmış biriyim o yüzden sordum o süreçten geçtim çünkü
O zaman hiç düşünme ayrıl ayrılırsanda üzülme eşin için bir anne durduk yere evladının yuvasının yıkılmasını asla istemez mutlaka haklı bir sebebi vardır eş bulunur ama anne asla bulunmaz bir annenin yerini kimse dolduramaz baban bile sana da geçmiş olsun annen için üzüldüm
Annen en kısa sürede iyileşir eski sağlığına döner inşallah
Eyer seni mutlu etmiyorsa bekletme
Evli misin
Evet
Yok bekar😂
Kaç yıldır
@sooqhjasmin00 seni gidi komik kız
Olablr