Esim artık beni sevmediğini ve boşanmak istediğini söyledi?

Eşim çok zor bir dönemden geçiyor borsada bir dünya para kaybetti durumumuz çok kötü oldu iflas ettik evimde eşya bile yok esyasiz evde kalıyoruz sadece bir hali yorgan biraz kap kacak doğru düzgün yiyecek bir şeyimiz bile yok evde ama ben herseyine katlaniyorum bır gün bile bana bu yasattiklari için kavga etmedim hep arkasında durdum ama geçenlerde tartıştık ve akşamında işteyken bana mesaj attı ben senden boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum diye.. önce acaba benle bebeğime bakamadigi için bizi göndermeye mi calisiyor diye düşündüm çünkü ailemin yanina gidersiniz dedi ama bunu bebek için de söylemiş olabilir. bosanmak bahanesi de şuydu sen evlendikten sonra çok değiştin. işte daha önce birkaç tartışmamız vardı onları söyledi. Bir de şu var benim hamileliğimin son zamanlarından beridir ayrı ayrı yatıyoruz arada geliyordu yanıma hala da ayrı uyur şimdi de bebeğin ağlamasını bahane ederdi normalde ama bana dedi ki senden soğudum neden geceleri seninle uyumuyorum zannediyorsun dedi ama bundan bir kaç gün önce bizi dışarı çıkardı çok mutluyduk sonra cinsel munsebette de bulunduk yani ama bunları söylerken çok farklıydı. Tabi ben eğer beni bosayacaksa bana yüklü bir miktar para vermesi gerektiğini ve durumunun olmadığını söyledim. Paramı ver aç davayı dedim çünkü çocuk var yani nasıl bakacağım? Sonra duruldu biraz ortalık bu gün yine bana dedi ki çocuk biraz büyüsün benim durumum da düzelsin o zmn açarız davayı. Ne yapmaya calisiyo bu anlamiyorim psikolojisi mi bozulmuş yoksa gerçekten mi ayrilmak istiyo beni sevmiyo anlamıyorum nolur yardım edin
Esim artık beni sevmediğini ve boşanmak istediğini söyledi?