Eşim boşanmak istediğini söyledi?

21 yaşındayım doğunun göbeğinden İstanbul'a kaçarak evlendim herşeyiyle kabul ettim parası evi malı umrumda değildi ben onun için herşeyi yaparım dedim yaptımda kısa bir süreçte dahi aç kaldık açıktada yinede sustum bi kerelikre olsa tokadını yedim affetim laflarını yedim yine göz yumdum belki benimde hatalarım var ki vardırda uğraştım çabaladım sırf o üzülmesin diye yapamicağım çoğu şeyi yapmaya çalıştım ortada bir şey yoken olan hafif bi kavgayı boşanmaya bağladı yüzüne konuşamıyordum konuşursam ya bağırıp kalbimi kırıcak ya da dövücek diye mesajlaşarak bunu bellirti onu engelledim söylediği an korktum kalbimin kırılmasından çocukluğu berbat geçti halada hayatı berbat çalışıyor 11 10 saat benim için farkındayım ama bu bana yaptıklarının bahanesi olamaz diyordum komşu ve onun çok sevdiği ablaya anlatım oda pedere söylemem gerektiğini bende pederime kaynanama anlatım amacım şikayet ettmek değildi sadece çözüm istiyordum peder eşimi aramış eşimde sinirlenip beni aradı sen düşüncesizsin babanı ara ve git demesiyle yıkıldım bu yetmemiş gibi eski bir meselemi kötü olduğum bi anımı kast ederek babanlarda seni sevmiyor sen kız geldin kadın gidiceksin ki oda muamma tarzı mesaj attı neler yaşadığımı bilmesine rağmen bunu söylemesi içimde kocaman bir boşluk yaratı ne yapacağımı bilmiyorum canım yanıyor

Güncellemeler
1 yıl
Boşanalım diye mesaj attı başta bunu yazmayı unutmuşum
Eşim boşanmak istediğini söyledi?