Biriyle oldum ben kendisi benim ilk’im oldu hatta, neyse baya karışık hiç iyi hissettirilmedim zaten kendisi tarafından maalesef en üzücü kısmı bu.
O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Bir gecede 20 bin harcayan insan zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Dün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı
O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Bir gecede 20 bin harcayan insan zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Dün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence biraz mal ama sen bilirsin ne istediğini bilmiyor öde ve engelle
şimdi de attım almıyor çekmiyor parayı işte çekmeyecekmiş, sabah yazdım yine al şu parayı illaki ulaştırıcam uğraştırma diye bu defa açmadı bile mesajımı. Kendisine yediremedi herhalde
Tutar 10 bin bu arada…
Parayı almazsa onunla bir daha görüşmeyeceğini iletişimi keseceğini söyle bi ihtimal alır almazsa da direkt engelle o kadar ısrar edip atmışsın onunla mı uğraşıcaksın. Bırak kime ne diyorsa desin bu konuyla alakalı mesajları falan varsa kalsın silme
ben kendisinden başta isterken borç bile istemedim aslında o an banka hesabını aktifleştirmek için para giriş çıkışı yapalım anında sana geri vereyim nakit avansla dedim o ise borç vermeyi tercih etti ona daha kolay olduğu için daha az tutar verecekti çünkü sonra dedi ki bütün borclarini kapat sonra bana ödersin. Sonra ben işe girdim dedim ki şu gün ödeyeceğim bana dedi ki hayır ben istemiyorum hatta ihtiyacın varsa daha fazla vereyim ben de yok dedim ki o an bile ağzımı aradı aslında. Sonra işten çıkarıldım ani bir şekilde ve ben de nasıl olsa istemiyorum dediği için bekletme kararı aldım çünkü daha kendi kart borçlarım bitmemişti. Şimdi alakasız bir anda birden onları söyledi
heryerden engelle kullandırtma kendini
Kullandığı da yok alacağını aldı işi bitti onun zaten
öyle deme alışan kadını bırakamaz
bence hâla umudu var
Yok bunda durum farklı o onu istemiyordu artık zaten son görüşmemde öpmüyordu bile beni aman neyse konu o falan değil yani
Ben kendisinden başta isterken borç istemedim aslında o an banka hesabını aktifleştirmek için para giriş çıkışı yapalım anında sana geri vereyim nakit avansla dedim o ise borç vermeyi tercih etti ona daha kolay olduğu için daha az tutar verecekti çünkü sonra dedi ki bütün borclarini kapat sonra bana ödersin. Sonra ben işe girdim dedim ki şu gün ödeyeceğim bana dedi ki hayır ben istemiyorum hatta ihtiyacın varsa daha fazla vereyim ben de yok dedim ki o an bile ağzımı aradı aslında. Sonra işten çıkarıldım ani bir şekilde ve ben de nasıl olsa istemiyorum dediği için bekletme kararı aldım çünkü daha kendi kart borçlarım bitmemişti. Şimdi alakasız bir anda birden onları söyledi
neyse bosverelim bu saatte sıkma canın
işsiz bi kadına kabalık etmis
borç bile olsa durumun düzelince isteyebilirdi imalı konuşmasına gerek yoktu
Ya bi de daha önce istemiyorum dedi ödeme dedi madem öyle demeseydi acelesi yok ya falan deseydi madem. Bu ne şimdi senin keyfine göre mi hareket edecek herkes ne kadar iğrenç bir tavır
Bi de avansı çektim zaten iban ver atayım dediğimde faizi ne kadar biliyor musun diye soruyor bana. Hey Allahım yatabbim ne kadar da düşünceli canım benim ya
aynen öyle hem iğrenç hemde büyük bi dengesizce davranış var
sanki senle oynuyor bu adam şakamı ne hakkı var seni üzmeye sinirlerini bozmaya avans çekmek tabiki faizi yüksek
şansın yokmuş karşına düzgün birisi çıkmamış
Ohaa öok ağır olmuş
Gerçekten öyle. şimdi de attım almıyor çekmiyor parayı işte çekmeyecekmiş, sabah yazdım yine al şu parayı illaki ulaştırıcam uğraştırma diye bu defa açmadı bile mesajımı. Kendisine yediremedi herhalde
Bence yolla
Tutar sadece 10 bin bu arada.. Yok yolladım zaten iban atmadı cebe havale yaptım çekmiyor çekmeyecekmiş geri dönüyor. Her türlü ulaştırıcam o ayrı da ne bu şimdi. Mesajı açmıyor bile bugün.
Keyfi bilir illaki alacak şerfsz konuşmadan önce düşünecekti
Hayır zaten çok saygısızca bir durum yani bana aylar önce ödeme ben istemiyorum hataya ihtiyacın varsa yine vereyim diyen adam ki ben o durumda da ödeyecektim işten çıkarıldım ani bir şekilde o da istemiyor nasılsa dedim kart borçlarım da bitmedigi için bekletiyordum ben nereden bileyim içinden böyle geçirdiğini demek ki düşünmüş ve öfkeliyken ağzından çıkıyor bunlar hiç konusu bile yokken. aylar önce istemiyorum diyen adam şu an 10.000 TL değer kaybetti zaten aylar içinde yani insan bunun lafını yapar mı şu an çok garip
Yapar insan oğlu çiğ süt emmiş işte adilik
Bi de avansı çektim zaten iban ver atayım dediğimde faizi ne kadar biliyor musun diye soruyor bana. Hey Allahım yatabbim ne kadar da düşünceli canım benim ya
Canım benim ya p. z. venk ozaman neden öyle laflar ediyorsun adi heriff
Ödeme ve tekmeyi vur
Kendi adımı 10 bin tl bin içinde mi geçirtip durayım şaka gibi ya düşünmüş ki öfke anında ağzından çıktı. Sonra yola ayıp ediyorsun bilmem ne şimdi de attım almıyor çekmiyor parayı işte çekmeyecekmiş, sabah yazdım yine al şu parayı illaki ulaştırıcam uğraştırma diye bu defa açmadı bile mesajımı. Kendisine yediremedi herhalde
Ona dokunmaz sen ödeme * et. Numarayı da engelle
Ona dokunmaz derken
Beraber yattınız okadar.10 bini ona saysın
Ya ben o kadar ucuz muyum aw dahası benim bir fiyatım mı var sanki ben o kısmı da geçtim. Normal bir şekilde de borç almış olabilirdim bir şey yaşamamış da olabilirdik yine bu dile getirilmezdi tabii ki getirebilir bu arada isteyebilir kendi parası. Ama ben kendisinden başta isterken borç istemedim aslında o an banka hesabını aktifleştirmek için para giriş çıkışı yapalım anında sana geri vereyim nakit avansla dedim o ise borç vermeyi tercih etti ona daha kolay olduğu için daha az tutar verecekti çünkü sonra dedi ki bütün borclarini kapat sonra bana ödersin. Sonra ben işe girdim dedim ki şu gün ödeyeceğim bana dedi ki hayır ben istemiyorum hatta ihtiyacın varsa daha fazla vereyim ben de yok dedim ki o an bile ağzımı aradı aslında. Sonra işten çıkarıldım ani bir şekilde ve ben de nasıl olsa istemiyorum dediği için bekletme kararı aldım çünkü daha kendi kart borçlarım bitmemişti. Şimdi alakasız bir anda birden onları söyledi