Biriyle olmuştum kendisi benim ilk’im oldu hatta, neyse baya karışık hiç iyi hissettirilmedim kendisi tarafından maalesef üzücü. O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Bir gecede 20 bin harcayan insan zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu adamdan olmaz ne kadar zengin olursa olsun , birlikte olduğu birisiyle, ya da sevdiği birisine karşı Boyle konuşmasi yanliş olmuş. Ama sende de hata var , sevgilimiz çok yakinimizda olsa ondan borç istememeliyiz sonuçta evli degilsin onunla borc isteyemezsin. Sen onun borcunu geri öde ve onu hayatından mümkünse cikart
Aşkım ben borç istememiştim ondan ben ondan anlık para atmasını ve avukata yansımaması için hesabımın tekrar aktif olmasını anında da parayı nakit avans çekip ona girdi atmamızı teklif ettim yanındaydım bizzat yani anlık bi para girişi yapıp çıkacaktık ama o onun yerine borç vermeyi önerdi daha kolaydı onun için, dediki diğer borçlarını da bitirir bana ondan sonra ödersin. Sonra ben işe girdim o zaman dedim ki önümüzdeki şu gün ödeyeceğim bana dedi ki hayır hayır ben istemiyorum hatta ihtiyacım varsa yine vereyim ben de dedim yok ben ödeyeceğim tak bir hafta sonra ben işten çıkarıldım e o da ödeme dediği için ben de askıya aldım çünkü hala bankaya borçlarım vardı. Şimdi hiç alasız bir anda bana çıkıp e borç vermiştim borçtu sonuçta onu da bekliyorum tabiki borç demiştim demesi? Diyecek söz bulamıyorum. Şimdi de buldum buluşturdum attım almıyor çekmiyor parayı ne bu Allah aşkına
karaktersiz işte
Ya bi de daha öncesinde bana ödeme ben istemiyorum ihtiyacın varsa daha da vereyim demişken şimdi çıkıp hiç alakasız bir anda onu ödememi beklediğini istediğini söylemesi pes! Buldum buluşturdum attım şimdi de almıyor
Git sen ver ama 3 5 in hesabini yapsin
Yani onu da geçtim de hani içinde yapar belki insanlar hesap ama bunu dile getirir mi ya üstelik daha öncesinde bana ödeme ben istemiyorum ihtiyacın varsa daha da vereyim demişken şimdi çıkıp hiç alakasız bir anda onu ödememi beklediğini istediğini söylemesi pes! Buldum buluşturdum attım şimdi de almıyor
Birdaha verme
Yok onu beklemiyor istemiyor zaten artık
Aldi alacagini zaten
Aynen öyle işte
Vermeseydin kesme
Yetmedi verdiğini da istedi. Hayır ben de çıkıp şimdi şey desem sen senden gideni alabildin ben benden gidenleri nasıl alacağım? Desem ne diyecek? Konu bkaretten öte bişi benim ilk kez yaşadığım her şeyden soğuttu beni hiç unutamayacağım iğrenç bir yaşanmışlıkla bıraktı heveslerimi değer yargılarımı bitirdi ne olacak bu?
İlk kotu gectiyse bundan sonra hep on yargin olacak