Benimle olan biri vardı benim ilk’im oldu kendisi, neyse karışık hikaye. O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Bir gecede 20 bin harcayan insan zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen böyle şeyleri insan ciddi anlamda söylemez. Darda kalınca bazen bir şeyleri yüzüne vurmak ister. Bunu kullanmak istedi demek ki
Sanmıyorum içinden geçirmiş işte
Cimri biriymiş aslında gizli cimri. Ya da sana harcamıyor. Bence öde ilişkini kes.
Yanındayken yemek bile almıyordu zaten insan en azından buna sayar çok yazık. Normalde insanlar escrtlarw harcıyor bu parayı kaldı ki bir gecede 20 bin hesap ödeyen bir insan bu
Çok açık yani sana cimri adam. Ayrıca o tip adamların yanında tek sen olmazsın. Üzgünüm.
Saatlerdir iban istiyorum vermiyor gurur yapacağı tuttu. Alakasız anda İsterken gururu nerdeydi acaba
Vermemesinin sebebi seni psikolojik olarak manipüle etmek. Sen vefa borcu diye düşünmen için. Benim aynı tip arkadaşım var. Kızlara 5.000 ya da 10.000 filan para veriyor bağlı tutuyor.
Ne borcu hissedicem ya her türlü ulaştırırım o parayı o bana olan kendi vefa borcunu düşünsün. Erkekliğe b^k sürmemek için gurur yapıyordur
İşte fiziksel borç değil. Para vererek seni manipüle ediyor. Kısacası ver yolu.
Ben zaten kafada verdim yolu parayı da her türlü ulaştırırım ama manipüle falan değil onunki o resmen parayı istedi işte alakasız konuda bile dile getirdi bunu yoksa ödenmeyecek miktarlar mı Allah aşkına
Ne kadar bir borçtan bahsediyor?
10 bin. Bir akşam yemeğine 20 bin harcayan insan bu. Çok yazık gerçekten ben yanındayken bana yemek bile almıyordu zaten insan ona sayar. Kaldı ki ben daha önce ödeyeceğimi söylemiştim ama işten çıkartılmıştım biliyor çıkıp da şu sn alakasız konunun içinde insan bunu niye söyler ayıp
Ayıbı kayıbı boş ver, sana yemek bile almayan adamın bu orayı istemesine niye şaşırdın , onu anlamadım ben. Bul buluştur gerekirse başkasından borç al, bu adamın suratına çarp ve uzaklaş
Saatlerdir iban istiyorum vermiyor gurur yapacağı tuttu. Alakasız anda İsterken gururu nerdeydi acaba
Valla nakit olarak da verebilirsin
Yok her türlü ulaştırıcam zaten de başka şehirde şu an gönderip kurtulmak istedim
Anladım çok haklısın
Ayrılma diye tehdit ediyor işte
Alakası yok ya
Tamam ödeyeceğim beni bir daha arama de bakalım
Çünkü ödersen seni tamamen kaybedecek
Yok be gurur yapıyor erkekliğe b#k sürmemek için
Peki
Sen galiba aptal sevilmemiş birisin adam seni kullanıyor
Kardeşim konu o değil yapılan ayıptan bahsediyoruz
Bırak onu adam falan değil işte
Sen çok yüz vermişsin buna şimdi de seni kaybetmemek için IBAN vermiyor
Ne iş yapıyor bu
Yok be gurur yapıyor erkekliğe b#k sürmemek için