Biriyle olmuştum kendisi benim ilk’im oldu, neyse baya karışık hikaye. O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Bir gecede 20 bin harcayan insan zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlkin olmasıyla konunun alakası ne abla
Bi defa lafını yapmış bi kere parasını ver adama ayrıca sonuçta borç hani sen de geri öde yani
Canım senin okuduğunu anlama problemin mi var? İlkim olması da evet etken çünkü ortada bir saygısızlık var sen de kadınsın ilkaki ilkini yaşamışsındır ya da yaşayacaksın çok daha hassas bir konu kafan direk fiziki olaya odaklanmış ama bahsedilen o değil, ilkler hep hatırlanır ve kimse kötü hatırlamak istemez iz kalır sende nasıldır bilmem her neyse. İstersen yazılanı anlayarak okumaya dene. Ben zaten ödemeyeceğim isteyemez demedim aylar önce ödeyecektim istemedi hatta ihtiyacın varsa vereyim dedi ben yine de ödeyecektim ama işten çıkarıldım biliyor sonra şimdi çıkıp hiç alakasız bir konuşmanın içinde borç vermiştim onu sonuçta borç yani bekliyorum tabiki demesi? Bu insan bir gecede 20 bin hesap ödeyen biti ama benim için 20 bin kart borcumun bir milyar kapanması demek mesela aradaki uçurumu anlayabildin mi? 10 bin tl vermişti 10 bin tl bin peşine böyle düşer mi bi insan? saygısızlık burada. Ayrıca biraz da eril dişil dengesi lütfen, her şeyin bir adamı var çok ayıp bu böyle söylenmez kaldı ki bana yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu bi gariplik sezmiştim adamın zihniyetinde bir sıkıntı var anladın mı
Şimdi de verdim ettim cebe havale almıyor ona ne diyeceksin? Adama zorla pata gönderiyorum almıyor reddediyor birkaç saat önce ödemeni bekliyorum tabiki diyen adam
*attım. Nakit avans çekip attım bu arada şimdi sen tam maden paran vardı niye ödemedin diyecek kafadansın onun cevabını da vermiş olayım
canım ettiğini anlamış paranı da al çık git hayatımdan de uğraşma böyle insanlarla
Ahahaha bu tip insanları iyi biliyorum o borç her zaman muhabbet konusu olacak
Attım almıyor da hey Allahım yarabbim. Ben nakit avansı çektim atıcam dediğimde çıkmış bi de faizi ne kadar biliyor musun diyor ah canım ne kadar da düşünceli. Attım çekmiyor parayı geri dönüyor bana tövbe yarabbim. Ulan madem niye istedin ağzından kaçırdın şimdi mi utanacağım tuttu.
Ayrıca hadi borcu başa kakanı anlarım ama çıkıp bana dedi ki botç verdim sonuçta borç dedim yani bekliyorum ne demek aw
Aylar önce ödeme istemiyorum ben hatta ihtiyacın varsa daha da vereyim diyen kendisi…
İlişki kötüye sarınca böyle oluyo demekki
Bir insanı tanışırken değil, tartışırken tanırsin
Aynen öyle
Katılıyorum bana basit kadın da dedi hatta sonra kıvırdı falan. Kendimi bilmesem alınacağım 😂 benim ilkim oldu ya benim ondan önce sevgilim bile olmadı hiç 😃 o kelimeye de tepki verdim de para olayı bambaşka onu resmen kafada kurgulamış ödemediğimi ödemeyeceğimi sezmiş dert olmuş içine pes
Bunlar karakter eksikliği yaşayan insan davranışlaridir. Senin canın Yapabileceği başka bir şey yok para ile vurmaya çalışıyor çünkü dünyada tek övüneceği şey o
parayla karakter ortaya koymaya çalışanlar çok itici
Yok ya sizin dediğiniz borcu başa kakanlar ama bu çıkıp bana dedi ki borç verdim sonuçta borç dedim yani bekliyorum falan hem de hiç konusu yokken birden konuşma anında bu ne demektir aw
Aylar önce ödeme istemiyorum ben hatta ihtiyacın varsa daha da vereyim diyen kendisi… şimdi de gönderdim almıyor ulan içinden geçirmişsin öfkeyle ağzından kaçırıyorsun ve daha neyin gururunu yapıyorsun acaba
Öfkeye söylenmiş sözler sakin kafa ile düşünülmüştür.
boş ver ye gitsin trip at sana hediye alsın
Aşkım ne tribi adam bedava mezar bulsa girecek paranın içinde yüzerken bi de fkkfkf hey Allahım ya ben nakit avansı çektim atıcam dediğimde çıkmış bi de faizi ne kadar biliyor musun diyor ah canım ne kadar da düşünceli