Merhabalar size bir sorum var kafam çok karışık uyuyamıyorum geceleri napmam lazım kafaya çok taktım galiba?

Şimdi biz kızla buluştuk klasik tamam mı telefonunda takılıyoruz sonra whatsapp da kitli mesajlar gördüm bende tıkladım başta telefonu elimden almaya calıştı sonra ben aldım açtırdım orada eski sevgilisinin nin arkadaşıyla mesajları (ona o cocuğu ayarlayan kız) vardı ordan sonra işte ben okuyorum mesajları şey diyo ben eski sevgilimi yı unutamıyorum onla buluşunca her zaman aklıma Arda geliyo sonra da şey demiş ama beni de kaybetmek istemiyormuş bilmiyorum napıcam falan demiş sonra ben buna sordum işte bune falan diye oda bana şey dedi o çocuk eski sevgilim 1 yıllık ilişkim onu unuttum artık tamamen sana aşığım saten sana aşık olunca kısa bir süre de unuttum falan bide şey dedim bunu bana söyleyecek miydin oda bana hayır dedi ömür boyu benden saklayacakmış eğer görmesem o yeri ve mesajları şizce napmam lazım

Merhabalar size bir sorum var kafam çok karışık uyuyamıyorum geceleri napmam lazım kafaya çok taktım galiba?