beni burada fazla bulamazsınız sorularınız alıp uyuyayım.
uzun aşk ilişkilerinizi yazmayın inşallah barışırsınız
beni burada fazla bulamazsınız sorularınız alıp uyuyayım.
uzun aşk ilişkilerinizi yazmayın inşallah barışırsınız
Bir kız arkadaşım var kendisi beni ben burada çalışıyorum gel ben sana öğretirim diyip bir yere çağırdı ( günlük yevmiyesi belli olan aylık veren bir yer ) ve ilk günümden benimle bırak ilgilenmeyi geri planda bıraktı bir süre sağlık sorunlarımdan işe gidemedim bırakacaktım vazgeçtim ( canımızın istediğine göre gidip gelebiliyoruz ) gelicem dedim ve bir piknik planlandığını bunu bana deme gereğinde de bulunulmadığımı öğrendim kendisine şakasına “şerefsizsiniz “ diyince de git başkasına trip at dendi ki şaka yapmıştım aşırı abartıldı ve bana 5 kişilik kız grubunda git başkalarına carla dedi benim dışımda 3 kişi daha var dedi ki kendisi 3 yıllık arkadaşım bende düzgünce uslubuna dikkat et dedim sürekli bi ezikleme peşinde insan içindr sebebi nedir sizce
uzun bu olmaz
ya onun sırlarını biliyorsun senle açığa çıkmasın diye muhatap olmuyor. ya da ondan güzelsin diye şeyi patlıyor kıskanıyor
Cevap
1Cevap
O kadar kası ne kadar sürede yaptın
2017 de bir sene gitmiştim 6 sene ara verdim 6 ayda yaptım kas hafızası diye bir şey var. Ne kadar ara verirsen ver eski haline dönmen kolaylaşıyor
Yaş kaç
30 çiçeğim
varr
alsana🫴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?