İki kere cildiyeye gidip muayene oldum uyuz bulgusu yok dediler. Bugun aile sagligi merkezine gittim muayene etmeden uyuz tedavisine basladi.
İc bacaklarım kaşınmaya başladı ilk. Sonra popo altıma ve popo cizgimin kenarlarına yayıldı. Sadece kaşınıyor başka hicbir sey yok. İki haftadir falan boyleyim yurtta kalıyorum her gun 90 derecede giydiklerimi yıkıyorum uyuz gecirenler baska neler yaptınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yorgan çarşaf nevrsim hepsini 90'C de yıka ama sakın kullandığın bir şey alerji yapmış olmasın
Kiyafet havlu yikiyorum 90 derecede nevresim attirmıyorlar makineye eve gidicem galiba su kasinti gecmezse
geçen ay saçımı boyadım loreal boyayla, sonra heryerim kaşınmaya başladı, uyuz sandım ama alerjikmişim boyaya, sende bacak aranda tüy dökücü, krem benzeri bişi sürmüş olabilir misin alerji yapan
çünkü yakın bölgelere yayılıyor v söylediğin bölgeler terleyen yerler malum terle taşınıyor olabilir
yurtta aynı makinaya deterjan yumuşatıcı vb bişi sende alerji yapmış olabilir, yeni aldığın don olabilr...
Alerji olsun ne olduğu mühim değil yazarken bile tiksindim elim ayağım titriyor ya
zrytec kullandın mı hiç
Yok anti scab verdi onu kullaniyorum şimdilik. Alerjidir inşallah
Bna alerji gibi geldi, iç çamaşırını başkasıyka yıkamış olabilir misin
hava alan kıyafetler giymelisin uzun sürede geçiyor alerjide olabilir
Bi yandan diyorum tamam bitti işim ben bundan kurtulamam bi yandan diyorum deterjan alerjisi mi bilemiyorum umarım uyuz değildir ya
öyle olsaydı cildiye uzmanı söylerdi mutlaka çok çeşitli alerji var sadece deterjan olmayabilir stres yapma geçer bir süre sonra
Haklı olman icin böbreklerimden birini verirdim
stres en büyük sorun
Gerçekten öyle
stresle süreç uzuyor o yüzden geçmedikçe morali bozuluyor insanın benimde şu an cilt problemlerim var tekrar gidecektim doktora ama gidemedim
Pimpirikliysen zaten her şey daha zor :(
geçiyor sabretmelisin
Doktor bilir ben bilmem
İnan onlarda net bir sey diyemiyor
Hastahaneye git
Gittim zaten 3 kere 3. de uyuz tedavisi baslandi hâlâ kabullenemediğimden soruyorum :(
Bence sorun yurtta
Evet olabilir
Uyuszun