Diğer Ben uyuyorum bi sey diyo musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Dısarda kim flas patlatıyo ya ödümüz koptu Ben uyuyorum bi sey diyo musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. iyi geceler 1 0 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. İyi geceler nas Felak oku karabasan filan gelmesin uykuda 😂 2 13 Yorumla Soran 1 yıl Okudum 😄 Yorumla Uslanmazboğa 1 yıl Seni bilmem ama benim karabasan amca ne yaparsan yap bırakmıyor gelirse. Şu ara küstük şükürde bıraktı yakamı😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben de bi ara öyleydim. sürekli kötü rüyalar görüyordum Sonra geçti çok şükür. Yatmadan önce yatağını elinde toz alır gibi siler gibi yap (sünnettir) cevşenül kebir duası vardı onu dinle istersen. Namaz kılıp düzenli kuran okumak da işe yarar Yorumla Uslanmazboğa 1 yıl Dediklerini yaparım. Sırt üstü yatınca geliyor bana. Öbür türlü yok. Seneledir sırt üstü yatmam o yüzden.😂 Yorumla Soran 1 yıl Zaten cok saglıksız sırt üstü uyumak ama yan yatınca da yüz simetrisi bozuluyo.. Yorumla Uslanmazboğa 1 yıl İlk defa duyuyorum.😯 Ee nasıl yatacam şimdi ben 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sağına yatcaksın Yorumla Uslanmazboğa 1 yıl Yüz simetrisi filan dedin takıldım oraya.. sağa yatarım zaten genellikle. Yorumla Soran 1 yıl Zaten hepimiz yamuğuz boş ver Yorumla Uslanmazboğa 1 yıl İyimser olmana sevindim ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Hic alakam yoktur bu arada sen sağına yat diye hepsi Yorumla Uslanmazboğa 1 yıl Yatıyorum teşekkürler 🤗 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederiz Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben neden sürekli senin bu sorularına geç kalıyorum ya 🤦♂️🤦♂️🤣😂🤣😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Biraz uyuşuksun Yorumla frankejstan013 1 yıl Ben uyuşuk değilim 😔😔 sen hızlı yaşıyorsun 🤭🤭 Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla frankejstan013 1 yıl Azıcık yavasla da sana yetiselim bea nereye gidiyorsun bu kadar hızlı 🤭🤭 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl İyi uykular dilerim. Benim de not almam lazım, biraz düşüncelerimle uğraşacağım. 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 601 cevap paylaştı. Sahura kalkmayı unutma 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Günaydın abi Yorumla küçüksoğan 1 yıl Günaydın Yorumla
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Uyusunda büyüsün nenni. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Büyümüyim Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl İyi geceler tatlı rüyalar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 💐 Yorumla Edameda06 1 yıl 🌸 Yorumla
imesiñ Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Hadi yat zibar 1 2 Yorumla imesiñ 1 yıl iyi geceler Yorumla Soran 1 yıl Günaydın bacım 🌹 Yorumla
Semih_ngs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Son bir kez gül cemalini göreyim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İyi geceler. Allah rahatlık versin. 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Zibar yat yavru 😁 1 0 Yorumla
Xalid15 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Yok iyi uykular, dicemde sabah oldu artık 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Demiyom hadi git uyu😂 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 887 cevap paylaştı. Keşke ben de uyusam 🤣 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. İygecooo tatlı rüyalae 1 0 Yorumla
Tahasuresi Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Allah rahatlık versin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Heıejeıskodmsksjwnsksks Yorumla Soran 1 yıl Allah aşkına bu nick ne Yorumla
Hocanızz Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl İyi uykular sahura alarm kur 😅 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kurduk Yorumla Hocanızz 1 yıl İyi ettin Yorumla Soran 1 yıl Günaydın hocamız Yorumla Hocanızz 1 yıl Günaydın hanımefendi Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl iyi keçiler 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 💐 sana bir demet cicek Yorumla ElCuco 1 yıl tenks Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyi geceler 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🌹 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Zibar uyu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen de Yorumla egoadamm 1 yıl Olur aşkım Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Diğer konusunda 888 cevap paylaştı. dur ben hazır değilim 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hadi hayırlı geceler 1 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 619 cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. İyi geceler 1 0 Yorumla
Tahyaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Iyi uykular pampiş 1 5 Yorumla Soran 1 yıl O ne ya Yorumla Tahyaaa 1 yıl 'ne 'ne kibar oluyorum kötü mü kız Yorumla Soran 1 yıl Yok pampiş estağfurullah Yorumla Tahyaaa 1 yıl Kıbar konuşalım mı isterseniz oyun Yorumla Soran 1 yıl Ne oyunu be Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Beni dine ikna et 0 9 Yorumla Soran 1 yıl İkna olmak ister gibisin ama hayrola Yorumla ahmetcann16 1 yıl Yoo değilim 😄 Yorumla Soran 1 yıl E ne var o vakit Yorumla ahmetcann16 1 yıl Şaşırmak istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Yola ikna edilmislerle cıkılmaz Yorumla ahmetcann16 1 yıl 🥺🥺 Yorumla Soran 1 yıl Allah hidayet versin demekle yetineceğim yorgunum. Sen akıllı bi çocuğa benziyorsun arastırarak da öğrenebilirsin Yorumla ahmetcann16 1 yıl Araştırarak çıktım bu işlerden. Yorumla Soran 1 yıl Allah hidayet versin Yorumla
0o__Sempatic__o0 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl uyan çenesi güzel güneş sen çalış diye doğdu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Jaknsksndkdnsld Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. Iyi geceler 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. S. Git 0 0 Yorumla
Dogan_1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Uyumamissin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Uyandım Yorumla Dogan_1905 1 yıl Ne yapiyosun şu an ❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
iyi geceler
İyi geceler nas Felak oku karabasan filan gelmesin uykuda 😂
Okudum 😄
Seni bilmem ama benim karabasan amca ne yaparsan yap bırakmıyor gelirse. Şu ara küstük şükürde bıraktı yakamı😂😂
Ben de bi ara öyleydim. sürekli kötü rüyalar görüyordum Sonra geçti çok şükür. Yatmadan önce yatağını elinde toz alır gibi siler gibi yap (sünnettir) cevşenül kebir duası vardı onu dinle istersen. Namaz kılıp düzenli kuran okumak da işe yarar
Dediklerini yaparım. Sırt üstü yatınca geliyor bana. Öbür türlü yok. Seneledir sırt üstü yatmam o yüzden.😂
Zaten cok saglıksız sırt üstü uyumak ama yan yatınca da yüz simetrisi bozuluyo..
İlk defa duyuyorum.😯 Ee nasıl yatacam şimdi ben 😂
Sağına yatcaksın
Yüz simetrisi filan dedin takıldım oraya.. sağa yatarım zaten genellikle.
Zaten hepimiz yamuğuz boş ver
İyimser olmana sevindim ☺️
Hic alakam yoktur bu arada sen sağına yat diye hepsi
Yatıyorum teşekkürler 🤗
Rica ederiz
Ben neden sürekli senin bu sorularına geç kalıyorum ya 🤦♂️🤦♂️🤣😂🤣😂
Biraz uyuşuksun
Ben uyuşuk değilim 😔😔 sen hızlı yaşıyorsun 🤭🤭
Doğru
Azıcık yavasla da sana yetiselim bea nereye gidiyorsun bu kadar hızlı 🤭🤭
İyi uykular dilerim. Benim de not almam lazım, biraz düşüncelerimle uğraşacağım.
Sahura kalkmayı unutma
Günaydın abi
Günaydın
Uyusunda büyüsün nenni.
Büyümüyim
İyi geceler tatlı rüyalar
💐
🌸
Hadi yat zibar
iyi geceler
Günaydın bacım 🌹
Son bir kez gül cemalini göreyim
😂
İyi geceler. Allah rahatlık versin.
Zibar yat yavru 😁
Yok iyi uykular, dicemde sabah oldu artık
Demiyom hadi git uyu😂
Keşke ben de uyusam 🤣
İygecooo tatlı rüyalae
İyi geceler diliyorum
İyi geceler
🌷
Allah rahatlık versin
Heıejeıskodmsksjwnsksks
Allah aşkına bu nick ne
İyi uykular sahura alarm kur 😅
Kurduk
İyi ettin
Günaydın hocamız
Günaydın hanımefendi
iyi keçiler
💐 sana bir demet cicek
tenks
İyi geceler
🌸
İyi geceler
🌹
İyi uykular
🌸
Zibar uyu
Sen de
Olur aşkım
dur ben hazır değilim
Hadi hayırlı geceler
Güzel
Tatlı rüyalar🤍🌙🪐
Allah'a emanet ol ✨️
Demiyorum tabi
İyi geceler
İyi uykular
Güle güle
İyi geceler
Hayırlı geceler
Iyi uykular pampiş
O ne ya
'ne 'ne kibar oluyorum kötü mü kız
Yok pampiş estağfurullah
Kıbar konuşalım mı isterseniz oyun
Ne oyunu be
Beni dine ikna et
İkna olmak ister gibisin ama hayrola
Yoo değilim 😄
E ne var o vakit
Şaşırmak istiyorum
Yola ikna edilmislerle cıkılmaz
🥺🥺
Allah hidayet versin demekle yetineceğim yorgunum. Sen akıllı bi çocuğa benziyorsun arastırarak da öğrenebilirsin
Araştırarak çıktım bu işlerden.
Allah hidayet versin
uyan çenesi güzel güneş sen çalış diye doğdu
Jaknsksndkdnsld
Iyi geceler
S. Git
İyi geceler
Uyumamissin
Uyandım
Ne yapiyosun şu an ❤️
Hayır.