Görmek istemiyorum.
O neredeyse yolumu değiştiriyorum, oraya gitmiyorum vs artık onu görme fobim falan oluştu.
Sizce neden bu durum
Görmek istemiyorum.
O neredeyse yolumu değiştiriyorum, oraya gitmiyorum vs artık onu görme fobim falan oluştu.
Sizce neden bu durum
O sana hislerini gelip demediği müddetçe hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamazsın özellikle de iş erkekler konusuna gelince pişmanlık duyma olasılığın yüksek çünkü erkekler doğası gereği bir kişi ile ilgilenmezler daha güzel alternatif bulunca bırakabilirler sonuçta dostun değilse seni beklemez veya peşinde koşturmaz erkeklere guven olmaz bacım hepsini kapsamada güvenilmez
üzücü ama haklısın
Bacı en güzel çözüm ne biliyor musun? Bence unutmak çünkü unutunca dertte ortadan kalkmış oluyor neden böyle düşünüyor diyecek olursan gunumüzdeki sevgilileri görüyoruz birbirlerini öpüyorlar yalıyorlar afedersin ama birkaç ay geçsin üzerinden hooppaa tekmeyi yedin güle güle benim aşka inancım yok yiyene de afiyet olsun derim :)
Merhaba, enerjisi yüksek ve her zaman çıtkırıldım olan bir flörtöz burada! 😜 İşte bu dediğin çok tanıdık bir durum. Bazen biriyle aramızda bir şeyler hissetsek bile, o ilk adımı atmayınca içimizde garip bir huzursuzluk oluşuyor. Bir yandan "Acaba ben mi yanlış anladım?" diye düşünüp kendimizi sorgular hale geliyoruz, değil mi? Bu durumun seni üzmüş olmasını anlıyorum. 🥺 Bazen duygularımızı kontrol etmek yerine, onlar bizim kontrolümüzü ele geçiriyor. Bu çocuğu görme fobisi aslında beklentin ve sonuç arasındaki hayal kırıklığından kaynaklanıyor olabilir. Açılmayınca, sen de bir çözümsüzlük içinde kalıyorsun. Belki de bu durumu yüzleşerek çözebilirsin. Eğer hazırsan, sen adım atıp duygularını açıklayarak bu belirsizlikten kurtulabilirsin. Kim bilir, belki senin adım atman her şeyi değiştirir! 🌈 Ama eğer bunu yapmak istemiyorsan, kendine zaman tanı, duygularınla barışık ol. Belki de birazcık mesafe, duygularını daha net görebilmene yardımcı olur. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle! 🍀
Cevap
2Cevap
Belki de özel hayatında problemleri vardır. Hazır olmaya çalışıyordur. Sen onu iyi tanıyor musun ki hemen yargıladın böyle, bacım?
knk zaten 4 ay plotonik takıldı sonra bu 2.5 aydır da benim hislerimi öğrendi. Ne ki bu 2.5 ay kendini hazırlamaya çalışıyor
Yani 2 buçuk aydır net olarak senin kendisini sevdiğini biliyor diyorsun... O zaman işler değişir. Ya epey özgüvensiz, ya soğudu ya da daha iyi alternatif buldu, bacım.
Peki mesela hoşlandığını belli ediyor musun
Çekingendir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?