Üniversitede uzun süredir bir çocukla bakışıyoruz ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben 2021-ci yılın aralık ayından üniversitede bir çocukla bakışıyorum. Kantinde, koridorda, üninin bahçesinde falan nerde bir-birimizi görsek gözümüzü çekmeden bir-birimize kilitlenip bakıyoruz. Ama bu zamana kadar hiç konuşmadık. İkimizde üçüncü sınıfız. Geçenlerde boş dersim vardı kantine indim, o çocuk da ordaydı. Ben kendi üni arkadaşlarımla, o da kendi üni arkadaşlarıyla oturmuştu, 40 dakika falan kantinde olduğumuz sürede ara-ara bir-birimize kilitlenip bakıyorduk. Aşırı hoşlanıyorum çocuktan. Geçen sene o kadar da ciddiye almıyordum, ama artık baya hoşlandığımı fark ettim. Çocuğun sosyal medyasını bulmaya çalıştım ama instagram kullanmıyomuş. Numarasını buldum, ama whatsappdan da yazmak istemiyorum basit biri gibi gözükmekten korkuyorum. Hemde düşünüyorum ki, isteseydi kendisi benimle konuşmaya çalışırdı şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hatta o çocuğun kesin olarak benden hoşlanıp, hoşlanmadığını bile bilmiyorum çünki sadece bakışıyoruz. Sizce çocuk benden hoşlanıyo mudur? Ve ona sizce yazmalı mıyım veya onun bana adım atmasını, konuşmasını, yazmasını beklemeli miyim?

Üniversitede uzun süredir bir çocukla bakışıyoruz ne yapmalıyım?