Üniversite zamanında bizim fakültede olan canım bi çocuk var kendisini sevmiyorum diyorum ama anlamıyor nasıl kurtulabilirim?

Üniversitede aynı sınıftaydık kendisini ilk gördüğüm andan beri ısınamadım ve sevmiyorum ve kendisinin o sıralar sevgilisi vardı ama zaten sevgilisi olmasa bile ve sevgilisinden ayrıl da bile kabul edebileceğim bi tip değil kendisinin ailesinden dolayı ya da başka bi sebepten dolayı kendisini istemediğimi sanıyor ama bu sebebi yok kendisini sevmiyorum ve bunu anlamıyor yıllardır dolaylı yollardan beni etkilemeye çalışıyor sözde ama bende tam tersi rahatsız oluyorum ve bana saplantılı olduğu için benim hakkımda olmadık şeyler söylüyormuş sanırım kendisiyle sevgili olduğumu ya da evli olduğumu ya da daha bilmiyorum her ne diyorsa kendisi de sanırım kızlar tarafından beğenilen ve tercih edilen birisiymiş ve kendisini dolaylı yollardan reddetmemi kabullenemiyor ve istemiyorum diyorum anlamıyor ve ben artık çok yoruldum ne yapabilirim kurtulamıyorum bu durumdan
Üniversite zamanında bizim fakültede olan canım bi çocuk var kendisini sevmiyorum diyorum ama anlamıyor nasıl kurtulabilirim?