Evlendikten sonra eşiniz parasız durumda kalıp zora düşse boşanır mısınız?

Evlendikten sonra eşiniz parasız durumda kalıp zora düşse boşanır mısınız?
Biz sevgilimle hep kafelere falan giderdik baya da iyi yerler iste konserler falan sonra ikimiz de maddi sıkıntıya girdik öğrenci yasindayiz 5 kuruş yok dolmuş parası bile yok bi parka oturmustuk sonra şarkı açtı hadi dans edelim diye o gün beni eglendirdigi kadar 1 yıl boyunca eglendiremedi mesela her şey para degil para kazanılır önemli olan sevgi olsun baya da böyle gittik yani
İyi günde kötü günde diye bir şey var. Benimle evlendiğinde böyle bir durum olmadığı için boşanmayı düşünmem. Birlikte bir şekilde hallederiz diye düşünürüm. Ancak şöyle de bir şey var eğer durumu kurtarmaya uğraşmıyorsa yapabileceği şeyler varsa boşanmayı düşünürüm. Çabalamayan biriyle yapamam
Doğru hareket. 😄
Boşanma sebebi değil? Benim kazandığım para benim onun ki onundur harcadığına ne yaptığına karışamam ama ortak bi karar verilirse ortak karar alınır bölüşülür kazançlar ya da bölüşürüm paraya gömiyim sevgim daha önemli olurdu o an benim için çok seviyorsam💅🏻
Onunla sadece iyi günler için evlenmem. Hastalığı sağlığı zenginliğı fakirliğı beraber yaşamak için evlenirim.
Cevap
5Cevap
Hayır tabi ki boşanmam.. zaten aşk demek zorluklara rağmen yanında olmak demektir
Parayı bir şekilde bulur neden boşanayım parasızlığın ne olduğunu bilirim daha kötü zamanlarım da oldu
Hayir tabiki. Parasi icin evlenmeyecegim gibi parasizligindan da bosanacak biri degilim.
ayıp denen bir şey var boşanılmaz ki bu sebepten
Sadece iyi günde yanında olacaksam, o zaman hayatı paylaşmanın ne anlamı var?
Boşanmam yaninda durarim destek olurum sonuna kadar sonuçta sevdiğim
Niye boşanayim ki parasi yok diye
Bu sebeple boşanılmaz çok ayıp nankörlük bencillik
hayır boşanmam iyi günde kötü günde beraber olmak zorundayız sonuçta
Hayır tabiki destek olurum.
Hayır tabi gider çalışırım
Boşanmam
Kızlara güven olmaz kesin boşarlar
İyi günde kötü günde diyoruz sonuçta
Parası için evlenen boşanır
Evet hemen boşarım
Hayır tabikide