Evlendikten sonra calismak istemediğini söylese ev işlerini yapacam dese boşanır mısınız
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkek için soruyorsan koca demek ne demek evine ekmek getirir kadın için diyosan xorunda değil zaten ev işi çocuk bakmak bunlar aynı iş aynı yorgunluk sırt ev işleri çocuk falan kaldiramayip boşananlar var
Kocan dese bunu ne yaparsın
Evlenmeden önce zaten bunu belirtirim ben çalışmak istemem evimin hanımı olurum öyle bir şartı varsa evlenmem zaten ama yok sonradan değişirse ne derse desin calismam
Çok sevdiğini düşün? Aşıksın çok beğeniyorsun
Asla yinede ne sevmesi sevgi karın doyurmaz eve ekmek getiremiyorsa benden bekliyorsa napim adammi o o zaman yer degiselim ev çocuklara o baksın akşam bile işten geldiğimde hep o baksın çocuklara tamamen bir annne gibi olsun bakalım o zaman olur
Tamam öyle olacak zaten
Sen ne iş yapıyorsun
Çalışmıyorum
Evlisin çalışmıyorsun ve karın calissin öylemi
Yok daha evlenmedim
Düşüncen bu yönde
Evet inş
Birde inşallah diyo ama başta belli etki ona göre evlensin seninle kadın baştan söylemezsen hem günaha girersib kandırıp hem seni boşar
Belki boşamaz beni sever
Seni napsin boş insan düşünce tarzına bak
Sende boşsun o zaman sende çalışmak istemiyorsun
Kardeşim sen evlenme bence kendine bakıcı bul en iyisi gerçekten bu düşünce ile evlensen en fazla iki gün sürer hani desenki eşimde bende çalışın yine tamam eyvallah deriz sen ben evde yatacam o bana baksın diyosun
Ya sende aynı şeyi diyorsun çalışmak istemiyorum ev işlerini yapacam dedin sende evlenme o zaman sende bakıcı arıyorsun
Ben kadınım kadın zaten evde iş yemek çocuk hep bunları yapıyor oda yoruluyor zaten oda bir iş ama erkrk işe gidip eve geliyor yemeği herşeyi hazır evdeki şeyleri yapmıyor sonuçta oda kendi işine bakıyor doğanın kanunu bu nereye gitsen böyle
Ne saçma kural
Zaten çalışmasını istemem ki
Kadinlar istiyor ama
Valla zaten mevcut şartlar da evlenmek mi bekâr kalmak mı dersen bekar kalmak daha doğru bu zihniyete olan kişilerle evlenmektense bekar yaşar bekar ölürüm daha iyi
Sevismek lazım ama bide hayat tek başına çekilmez
Hayat sadece ondan ibaret değil arkadaşım olmasada olur
Calismak zorunda değil
O sana zorundasın derse
Erkek zaten calismak zorunda kadın calisip erkekmi evde yemek yapicak sende ya istese tabiki calisir ona kslmis birsey
Doğru
Hayır.
Ne yaparsın peki