Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirken 'iyi günde kötü günde' diye bir soru sorulur ya hani sende o zaman evet dersin. Lafta olunca kabul ediyorsun da yaşayınca neden hemen boşanmayı düşünüyorsun. Boşanmayı düşüneceğine işe girip eşine destek olmayı düşünmen lazımdı. Ben senin yerinde olsaydım gider bir iş bulup eşime destek olurdum. Eşimi seviyorsam onunla yoksullukta bile yaşarım.
53 Yorumla- +1 yıl
Heh be tam noktayı koydu
Cevap sahibi+1 yıl@ToprakBey_ Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrıldığın zaman senin için daha mı iyi olacak sanıyorsun ya da ömründe hiç sıkıntı çekmeyecek misin böyle durumlarda sevdiğinin yanında bile duramazsan sonunda sana da tekmeyi basarlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılBoşanın yol yakınken adam kurtulsun parasına değer veren birinden.
Ciddi diyorum boşanın adamla resmen parası için evlenmişsiniz.
Yuh ya siz nikâhlanırken verilen, söylenilen sözlerin keyiften söylendiğini mi sanıyorsunuz?
Hani nikâh memuru: "Siz para avcısı kadın, bu beyefendinin hastalıkta, sağlıkta; iyi günde ve kötü günde yanında olmayı kabul ediyor musunuz?" Diye sorduğunda,
siz de "EVEEETT" diyorsunuz ya onu öylesine söylemiyoruz işte.
Ya siz iyi misiniz?
Aklınız ermiyor mu bugün parası var, yarın olmazsa kabul etmem vs. Diye düşünmediniz mi hiç? Yoksa parayı görünce aklınız tatile mi çıktı?
Yuh ya başka da bir şey demiyorum. Adamın desteğe, teselliye ihtiyacı olacak; kadın "ben mutsuz olurum" diyor.
İnşAllah boşandığın günün ertesi tekrar durumu iyi olur da sen de ortada kalırsın. Yaşanmaz zaten seninle. Para için evlenmiş resmen ya şaka..50 YorumlaYani eşinizle zaten maddi açıdan güzel bir hayat geçirme niyetiyle evlendiyseniz iflas etmesi de bu şartların aksini sunduğu için otomatik olarak boşanmanız gerekir. Evlilik ciddi bir müessese dendiğinde bunu ciddiye almıyorsanız duygular hisler ve yaşananlar sadece sizi maddi yönden tatmin ettiği için biriyle birlikteyseniz evet bence de yol yakınken boşanın, hem kendinizi istemediğiniz hayattan hem de karşınızda ki insanı olmayan bir sevgiye ümit beslemekten kurtarmış olursunuz. Şu düşünceniz o kişiye " İyi ki iflas etmişim" bile dedirtir.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHani bir cüzdan veriyorlar, hani o cüzdan dahil nikah memuru da diyor ya
Hastalık da sağlıkta diye başlayan bir evlilik yemini var hatırladın mı?
Eğerki sevgin varsa seviyorsa seni ve sana sadıksa, aile içi aşılmayacak sorun yoksa şiddet gibi bu yeminin gereği budur zaten.
Mutlu değilsen tabi bu konuda ilerde mutsuz olurım düşüncesi ile varsayım yapmak yerine
Varsa güvencen kendi ayaklarının üzerinde duracaksan karar senin.
Yuva yıkmak kolay yapmak zordur Allah yardımcınız olsun.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılYuhh,,, eğer para için evlendiysen bence sen başka bir işe başla. Sadece izlemek ile yetiniyorsun yani. En uyuz olduğum tip sensin, kadın dediğin erkeğine sahip çıkar. Bence yeniden toparlamasını bekleme boşan. Her halükarda senden iyisini bulur, sende evlenicem vaatleri ile takılır durursun çeşit çok yanii
20 Yorumla Size bosuna aşik oluyormusuz ask sevgi yalan sizde sadece paraya asiksiniz... böyle kadinlari görünce hicbi kadina emek harcanmamali üzülmemeli arkasindan ağlanmamali diye düsünüyorum bunlarin alayi meğer maddiyatci.. erkekte evlendigi kadin hasta oldugunda yataga düstüğünde veya yaşlanip güzeligini kaybetiginde onu terketsin vala nasi olsa kadinlarda parasini kaybeden erkegi birakabiliyor aninda...
20 Yorumla
+1 yılPeki bu hak mı? Doğru mu? Dükkanı işi varken o gelip sizin bucağınıza evlenmek istemiş. Asıl ihtiyacı olacağı vakit bir darbe daha olmaz mı? Malun ekonomi bozuk. Her kadın bunu yapsa toplum ne olur? Ya da düşün evlenmişsin ve ona ne verdin şimdiye kadar? Karılık yaptıysan o da kocalık yaptı. Yemek üst baş temizlik yaptıysan o da ekmek kazanıp getirdi. Bu mu? Yani evlilik kazan kazan ilişkisi mi yoksa iyilikte sağlıkta iyi günde kötü günde beraber olmak mı? Bu soruları cevaplarsan kendince yanıtı bulursun.
10 Yorumla
+1 yılParası için mi evlendin? Bu ne saçma düşünceler ya.
Önemli olan bu yüzden karakter işte. Maddiyat için evlenirsen durumunun garantisi mi var? Bir an da parasız pulsuz kalabilir tabii ki bunu düşünemedin mi? Mutluluğu çok yanlış şeyler de aramışsın.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan boşan tabii, senin gibi karısı olduğu için ne kadar şanssız bir adam olduğunu görsün ama nasıl şanslı olduğunu da görsün. Paranın yenecek bir şey olmadığını anladığın gün, kocana dua edeceksin keşke ayrılmasaydım diye. Çünkü paranın kölesiyle karşılaşırsan, seni bir para gibi pazarlar sadece ve satın almaya çalışır sürekli ama satabilir de dikkat et.
10 Yorumla
+1 yılAbi gerçekten evlenmeyin Türk kadınlarıyla. Ben bu tür şeyleri görünce daha çok soğuyorum gerçekten. Bizim Türk kadınlarının ne eski namusu kalmış, nede eski sadakati. Evlenmeyin elinizden geldiği kadar dışardan evlilik yapın. Ama Türk kadınlarıyla evlenmeyin. Size en büyük tavsiyem.
113 Yorumla- +1 yıl
Cunku gördüğüm kadarıyla orana vurursak %80 ni öyle buda hepsi oluyor yanı
- +1 yıl
Dostum % 1 dahi olsa genelleme hoş değil, kaldı ki bu sitenin %80 i troll yazıyor zaten, seni anlıyorum bak 32 yaşında bekar adamım sırf yaşadıklarım yüzünden de evlenmeyi düşünmüyorum, normalde yılın yarısını yurt dışında geçiriyorum senin mantığını anlıyorum ama deme öyle abisi tamam mı :)))
- +1 yıl
Benim bitane bile Türk kız arkadaşım olmadı hep yabancıydı. Ben bu yorumu arkadaşlarımın kız arkadaşlarından söyleyim Türk kadını kendini asiri bozmuş bune ya
- +1 yıl
O zaman Türk kadını sağda solda biz düzgünüz demeyecek anladın mi?
Soran+1 yılÇekemiyorlar kadınları
- +1 yıl
Türk kadını dusmani derken? Annem Türk degil.
- +1 yıl
Birine karşı kötü duygular besleyen, onun kötülüğünü isteyen, ona zarar vermeye çalışan, onu hiç sevmeyen (kimse). Düşman kelimesinin sözlük anlamı bu. Yani sizde Türk kadınlarını hiç sevmediğiniz için o tabiri kullandım. Allah uzun ömürler versin anneciğinize neyse allahtan Türk değilmiş. Yoksa üzülürdü eminim böyle bi muamele görseydi ya da işitseydi kendi oğlundan.
- +1 yıl
Allahtan Türk degil 🤗
- +1 yıl
Bizi tanımadan buradaki paragözlerle bir tutmanız biraz ayıp oldu ama neyse..
+1 yılHayır boşanmanı tercih etmem , kendi fikrim bu , eğer havacılığa merakı varsa ve gençse atıyorum 24 - 25 yaşlarındaysa 'Jet Bakım Çalışanı' olabilir , sınavlarına giripte , bizim uçtuğumuz uçaklara bakım yapıyorlar. Sorunu varsa bize söylüyorlar. Onarıyorlar. İyi de para alıyorlar :D eşine söylemelisin.
00 YorumlaYazıklar olsun sana be iyi gün kötü gün diye bi kavram vardı imza atarken iflas etmiş çalışıyor boşan işallah senden sonra rabbim dahada çok para nasip etsin eşine iflas degilde hasta olup yataklara düşse yine aynı soruyu sorardın burda
50 YorumlaHayır ben olsam işe girer destek olurdum.
Ama bence adam seni boşamalı :) Kendine iyilik etmiş olur70 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Boşan paralı birine git gittiğin adamda bir zaman sonra sen fakirsin deyip kıçına tekmeyi vursun o zaman şimdiki eşini ancak anlarsın. demek ki sen adamı sevdiğin için değilde dükkanı var parası var diye evlenmişsin..:(
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir evliliğini para temeli üzerine kurarsan hiçbir zaman mutlu olamazsın zira önümüzdeki yıllarda iflaslar artıcak. İkinci koca adayınca iflas etmesi muhtemeldir. Evlilik hayatı anlayışını bi gözden geçir derim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken verdiğin bu söz ne olacak:
Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, yoksullukta ve bollukta, ölüm bizi ayırana kadar seni seveceğime yemin ederim.60 Yorumla
+1 yılAllah alır Allah verir. İyi günde kötü günde diye söz verdin evlenirken ama yaptığın şeye bak. Allah şeref versin.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılyüce odin böyleleriyle lütfen evlenmiyim zor zamanımda yanımda olmayacak insanı istemem uzağımda bile
50 Yorumla Parasız pulsuz? Sen neden çalışmıyorsun? Koca parası yerken iyi, kocan işini kaybedince kötü... Adam yine de başka işe girmiş. Açıkta mı kaldın sanki? Sen derhal ayrıl. Adamın hayatının içine etme.
50 YorumlaEvlendiğiniz zaman nikah memuru size iyi günde de, kötü günde de kabul ediyormusunuz diye sormamış sanırım! Düşünceniz çok kötü, yazık!
50 Yorumla
+1 yılSponsor olarak mı evlenmiştin? Harç bitti yapıya paydos mu yani? Hani iyi günde ve kötü günde birlikte olmaktı evlilik? Adamın dükkanı olmasaydı evlenmezdinse boşanmalısın.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Senin kendine saygın yokki başkasına saygın olsun, Evlenirken hastalıkta ve sağlıkta vb. yemin etmedinmi söz vermedinmi, senden hiç bir şekilde eş olmaz.
31 YorumlaHastalıkta. Sağlıkta. İyi günde kötü günde ölüm bizi ayırıncaya kadar. Ne büyüüükkk yalan. Bende battım.. boşandım
. şimdi durumum eskisinden daha iyi.. Umarım tekrar zengin olur seni boşar. Doymaz senin gözün.10 Yorumla
+1 yılMutsuz bir evliligin çocuk yokken sonlandirilmasi mantıklı bir hareket fakat bu mutsuzlugun başta var olan paranin yokluguna dayandirilmasi ise bir okadar mantıksız ve etikdisi derim. Parasi icin evlenilmez para bitti diye bosanilmaz 🤷♀️
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Demekki onu sevdiğin için değil de parası olduğu için evlenmişsin evlilik iyi günde kötü günde degilmidir bazen bir ekmeği bolusmek paylaşmak değil midir umarım trol sorudur yoksa çok can sıkıcı gerçekten
10 YorumlaBence sakın böyle bir yanlış karara adım atmayın! iyiyken herkes yanında olur önemli olan zor durumunda yanında olmaktır. Mutluluk parayla olmaz ki. Borcunuz yoksa harcamanızı azaltın. tedbirli harcayın ama eşinize bir darbe de siz vurmayın derim.
10 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun sizin gibi insanlara. Nikah kiyarken sağlıkta hastalıkta diye evet dersiniz böyle durumlarda bu gibi şeyler düşünürsünüz. Ulan ekmek soganla mutlu yaşayan aileler var. Yazıklar olsun size
10 YorumlaHayat öyle bir imtihan ki bugün boşanırsın ertesi gün adam 10 misli zenginliğe ulaşır. O zaman ne yapacaksın? Ben eşimi maddiyat yüzünden boşamazdım. Evlenirken iyi günde kötü günde diyorlar. Seninkisi biraz mantık evliliğiymiş sanırım en baştan.
65 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten nafakamı alırım. Zenginliğe ulaşırsa nafaka miktarı aynı kalmaz zaten
Soran+1 yılBen çalışmıyorum canım o çalışıyo. Her şekilde ben alıyorum. Çalışıyo olursam alamam
- +1 yıl
Öyle bi dünya yok. Açın okuyun ya da gidin bi avukata danışın. Nafaka alamazsınız. Belki davayla ve çok çok iyi bi avukatınız olursa tazminat alırsınız. O da ‘çeyiz parası’ olarak geçiyor. Hem kendi isteğin ile eşini zor gününde yarı yolda bırakacaksın hemde hala adamı kullanmaya devam edeceksin. Benim vicdanım sızladı ki hiç tanımadığım halde...
Soran+1 yılAvukata danıştım eşimin haberi yok sgk lı işte çalışıyo olursa alırsın sen çalışmıyorsan gelirin yoksa dedi
Defol git bence senin gibilere de bu yakışırdı kötü günde destek olmayacaksan ne diye evlendin. Hani hastalıkta sağlık iyi günde kötü günde bollukta ve bereketteydi yalan mıydı o sözler?
41 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle ayrılmalisin eşini haketmiyorsun başka paralı birini bulman için ayril ama birde zamanın olursa neden karaktersiz kendim için neler yapabilirim de bunları dusun
20 Yorumla Boşan ablacım yazık adama parasıyla beraber olmuşsun düşene tekme atan yerde tekmelenirmiş elbet eski hayatına döner o adam ama sen dönememek dileğiyle
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna dememişler. Para çok iken erkek, para yokken kadın kendini belli eder diye.
50 Yorumla
+1 yılevlenirken o imzayı atarken ne dedin sen? iyi ve kötü günde dedin demi
şimdi vazgeçmek böyle düşünceler yakışmaz yapma30 Yorumla
+1 yılÇıkar için evlenmişsin belli. sizin gibi paragözler hiç bir zaman mutlu olamazlar gelen gideni aratır sözünü unutma
30 YorumlaSende haklısın. En azından nafaka istemede adam daha fazla yıkılmasın
32 Yorumla
Soran+1 yılİstemezsem ne ile geçinecem tekrar evlenene kadar
+1 yılSizin mesleğiniz nedir acaba? Koca parası yemek mi? Ben eşinizin yerinde olsam sizin gibi bir kadından 5 dakika beklemez boşanırdım. Umarım siz boşanır da o adamı kendinizden kurtarırsınız.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam eşinin yerinde seni bosardimMadem parası icin evlendin evlenmeseydin. Hastalıkta sağlıkta herşeyde yanında olacağına böyle. mi söz veriyorsun?
10 YorumlaBoşan Gitsin Eşim İflas Etti Boşanayım Mı? Diyorsun İflas Edebilir İşleri İyi Gitmemiştir Senin Derdinin Ne Olduğunu Biliyorum Para Peşindesin Alışveriş Yapıyım Yiyim İçiyim Eğlemeyim Derdin Bu Senin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşini cüzdan olarak gördüğün sürece hiç bir zaman mutlu olmazsın
521 Yorumla- +1 yıl
Böyle kadınlar varken bir de her erkeğe diz çöktürecek kadın vardır diye yorumlar yaparsınız kadınlar olarak. Aynen aynen size diz çökenlerin sonu belli oluyor.
- +1 yıl
@EmirSultan33 Sevgi olduğu sürece her kadın/erkek diz çöker. Bunu sadece maddiyat olarak düşünmek seninde sorandan pek bir farkın olmadığını gösteriyor.
- +1 yıl
Evlilik teklifi ederken diz çökenler neden sadece erkekler? Kadınlar diz çökmeyi gururlarına yediremiyor?
Ayrıca ben şu zamanda artık iki cinsin arasında sevginin kaldığını düşünmüyorum. - +1 yıl
Maddiyatında değilim. Kadınlar erkekler için bir şey yapmayı gururlarına yediremiyorken erkekler parasını esirgemiyor teklifini diz çökmesini esirgemiyor. Ama her bayram zamanında bu sitede erkeğin eli öpülmeli mi diye kadınlar sorular sorup gururlarına yediremiyor değil mi?
Sizin sevginiz erkeklerin sevgisinin çeyreği bile etmez.
Ki artık sevgi falan bitti zaten. - +1 yıl
@EmirSultan33 Seven taraf her zaman fedakardır. Üç beş vefasız insana denk geldin diye cinsiyete göre ayrım yapmak ne kadar doğru?
- +1 yıl
Ne üç beş ya yüzlerce kadın soru sorup bunu gurur meselesi yapıyor. Bayramda kadın kocasının elini öpmek zorunda mı.. onu yapmak zorunda mı bunu yapmak zorunda mı diye. Bir sürü kişi soruyor.
- +1 yıl
@EmirSultan33 Sen buradakilere bakarsan işin yaş hayattan soğursun
- +1 yıl
Erkek için dünyaları verecek bir kız varsa söyler misin?
- +1 yıl
@EmirSultan33 Karşılıklı sevgi saygı olduğu sürece kadın olsun erkek olsun cehennemi cennete çevirebilir
- +1 yıl
Benim büyük beklentilerim yok zaten...
- +1 yıl
@EmirSultan33 olmasın da zaten her şey istediğimiz gibi olmuyor. Beklentiler ancak üzer ve yıpratır
- +1 yıl
Kızlardan yana da büyük bir beklentim yok.
- +1 yıl
Hayattan beklentilerim var bir genç olarak ama kızlardan yana yok yani çok bir beklentim.
- +1 yıl
@EmirSultan33 Buralardaki soruların çoğu kurgu kardeşim buradakilere bakma ama eş seçerken de uyanık ol her cinsiyetin iyisi kötüsü var bu cinsiyet değil karakter meselesi
- +1 yıl
@Melodram174 Kızlardan yana pek bir beklentim yok zaten.
- +1 yıl
@Melodram174 Katılıyorum. Eminim ki burada ki insanların çoğu gerçek hayatlarında buradaki karakterleriyle alakasızdır.
- +1 yıl
Aynen öyle çoğu eğlenmek için sallıyor sorularda sonra biz kötü oluyoruz :D
- +1 yıl
@Melodram174 Acımasız hayat işte 😅
- +1 yıl
@Melodram174 Gerçek hayata bakarsak da insanlar bitik ki. Benim kızlardan yana pek bir beklentim yok şahsen. Mesleğimi kazanıp gezmek istediğim yerleri gezme derdindeyim.
- +1 yıl
@EmirSultan33 İnşallah istediğine ulaşırsın :)
- +1 yıl
@Melodram174 İnşallah herkes ulaşır ya. Evlenmek falan önemli değil artık bu devirde.
Bireysellik önemli.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki sizin bir işiniz var mı hanımefendi, yoksa tek derdi zengin koca olan vasıfsız bir kadın mısınız?
Böyle demek yerine zahmet edip siz de girin işe, boşuna iyi günde kötü günde demiyorlar.41 YorumlaOnun yerine sende işe girsen, hmm? Daha mantıklı olmaz mı? İyi günde kötü günde birlik olmak lazım.
Not: Bence trollsün, niyseee.20 YorumlaEvlilik sadece iyi günde yanında olmak demek değildir... elinden geleni yapmış tutunamamış köstek olacağınıza destek olmaya bakmalısınız...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılHastalık ta sağlıkta iyi günde kötü günde yanında durcağına evlenirken söz vermedin mi bu adamın?
çok saçma düşünüyorsun boşanırsan boşan en azından eşin senden kurtulmuş olur00 Yorumla
+1 yılVefasızsın. Senden kimseye hayat arkadaşı olmaz. İstiyorsan bırak. Adama kor belki ama hakkında hayırlısı olur. Sana da sözüm, eden, bulur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma davasını açıcam. Henüz söyleyemedim. Haftaya söyleyecem
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi eşin neden iflas etti işe girip çalıştıysa ne kadar ücret alıyo durumunuz yoksa seni hiçbir şekilde mutlu edemez size karşı ilgiisi sevgisi var mı çocukta istemediniz galiba
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen nafaka yerine babayı alırsın. Boşan da adam senden kurtulsun.
40 Yorumla
+1 yılİyi günde kötü günde beraber olmak degil miydi evlilik
30 Yorumla
+1 yılİyi günde kötü günde kelimesi yerine parası olmaya devam ettiği sürece deselerdi
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar erken pes ettin oyle tevekül etsen eşinin sırtinda olsan hersey değişir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o adamı hak etmiyorsun boşa bence adama yazık. evlenirken ne üzerine yemin ettiğini ne şartalarda evet dediğini galiba unuttun sen. iyi günde kötü günde diye bir cümle var bilir misin bacım...
30 YorumlaHayır siz evlenirken iyi günde kötü günde demiyor musunuz niye böyle küçük bir sebepte boşanılsın?
30 Yorumla
+1 yılYaptigin büyük şerefsizlik olur. Ve geri kalan hayatını heo mutsuz ve pişman gecirirsin. O bir toparlar daha zengin olur ama sen hic toparlayamazsin
10 Yorumla
+1 yılBence boşan ciddi söylüyorum ama senin için değil adam yol yakınken sağlıkta ve hastalıkta birini bulsun kendine.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunu düşünmen bile saygısızlık kimse iflas etmek istemez adam yılmamis bir işe girmiş çalışmış eşim cocuklarim ac kalmasın die kolay değil piskolojk olarak çöke bilir içkiye kumara başlaya bilir sana şiddet uygulaya bilirdi ama sana bunlar yararmis
10 YorumlaFiyatın ne onuda söyle bari belki müşteri çıkar. Parayla evlenenlere nalet olsun.
20 Yorumla
+1 yılDükkan gitti evlilik bitti diyosun yani.. 😃 Hani iyi günde kötü günde diye bir kavram vardı ya..
20 Yorumla"İyi günde, kötü günde" ibaresi işte bu kadar basit yalanlanabiliyor. Yazık diyorum çok yazık.
20 YorumlaPara birlikteliği menfaati bitenijn aşkı bitmiş daha da durup adamın zamanini çalma.
21 Yorumla
+1 yılAllah sizin gibi iyi gün dostu insanlardan uzak etsin
20 Yorumla
+1 yılNamusunu parayla satıp eşini kurtarabilirsin sende böyle bir genişlik var
20 Yorumlaçok bencilce düşünüyorsun neden destek olmuyorsun hem maddi hem manevi
parası için evlendiysen de ayrıl o zaman sevmiyormuşsun zaten00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar