Bu işi yapmasını istemiyorsun ama dinlemedi ve işi kurdu. Planladığı gibi olmadı ve iflas etti. Ne yaparsın?

Bu işi yapmasını istemiyorsun ama dinlemedi ve işi kurdu. Planladığı gibi olmadı ve iflas etti. Ne yaparsın?

Risk almak lazım bazen ama aşırısı çok kötü olur ama bu tür insanlar bir gün yine yükselişe geçer parayı nerede kaybettiğine bakacaksın daima yanında olmak lazım
Benim onaylamadığım bir girişim se, tüm birikimi riske atmasına izin vermem.. Yarısını almasına izin veririm, yarısını kendi hesabıma aktarırım.. Ortak kararımızla alınmayan hiç bir işin sorumluluğunu almam, alanın da arkasında durmam... Risk almak güzeldir, fakat mantıksızca alınan risklerin sonu felakettir...
Kısacası başına buyruk hareket eden insanları sevmem... Yıllardır biriktiricem, bir çırpıda akılsızın biri duman edicek... Kesinnikle bu adamı brakır giderim.. Iflas etti diye değil, başına buyruk hareket ettiği için, benim fikrime saygı duymadığı için.. Ben tüm birikimimi asla bir çırpıda bir işe yatırmam..
😉...
Yanında olurum böyle bi durum da yaşadım zaten. Çok kötü zamanlardı ama geçti böyle bi durumda onu asla yalnız bırakmam, onu suçlamam suçlamadımda düştüğümüz gibi kalktık
Hayır. İçten içe istemesemde, birikimi kullanmasına engel olmamışsam, karımın böyle bir plani olmuşsa, istemesem bile destek olmaktır bana düşen.
Varsın iflas etsin, her şey para mı? Yerine koyarız ya çok da önemli değil :)
Cevap
7Cevap
Hayır ayrılmam
Biz okula giderken babam aynı şeyi yaptı Arkadaşı istiyor diye bilmediği Bi işe girdi fabrika kurdular öyle ufak bişey de değil yaniannem hiç istememiş tabi
Kendi işi vardı çünkü mis gibi
Sonra battılar elde avuçta bişey kalmadı ama boşanmadılar tabi ki
Hatasından tecrübe kazanmıştır der ve ona destek olurum, sıfırdan başlarız nolmuşkine, yoklukta da varlıkta da birlikte savaşmalıyız. Üzüntüde mutlulukta insan için değil mi.
Tüm birikimle bir işe gırmek cesaret ve akıl ister. Bu mantıktaki bır insan yıne ayağa kalkar pes etmez.
Ayrılmam.
Bende çalışırım bu durumdan el birliği ile çıkarız.
her şey para demek değil.
Hayır tabiki, para tekrar kazanılır belki ama sevdiğim bi insanı tekrar bulma şansım yok.
Hayır ya yanında olurdum ama zaten küçük bir sorunda ayrılacaksak, en baştan evlenmezdim.
Bir işe giriştiysek beraber girmişizdir mutlaka ve aksine daha çok sarılırdım
Eğer en baştan belli ise ve ben güzel bir şekilde uyarmissam bencilliginden dolayı sorun ederdim bunu ama normal bir şekilde birikim gitse ya da borç olsa bunu biz yaptık yine yaparız sıkma canını derdim
Keşke herkes böyle anlayışlı olsa
Şimdi herkes ben yanında olurum diyecek, bil ki ilk boşayacaklar onlar😂
Hayır ayrılmam iflas edeceğini bilse girmezdi zaten kiii eşim tüm birikimi bir işe yatıryosa ortak karardır
Tüm birikimimi eşime vermem niye öyşe bi saçmalık yapayım? Allah korusun
Verdiğim parayı da batırırsa canı sağolsun
Ben tüm birikimimi asla vermem. O yüzden sorun olmaz. Risk her zaman vardır. Kendi parasını batırabilir.
Ayrılırım. Çünkü tek benim değil çocuklarımın geleceğini de mahvetmiş olur.
Ayrılmam ama yapma etme dememe rağmen beni dinlemediyse ağzına s**çarım o ayrı..
Ayrılmam ama çenemden kurtulamaz , tekrar deneriz başarmak için
Hakikaten kizlar neden bu kadar da konuşuyor genetik bisey mi? Senin için demiyorum yanlış anlama
Ayrılmam ama bir gün koltukta uyuyabilir..
Biraz aklı başına gelsin derim..
Hayır ayrılmam ama bir 100 dilimden kurtulamaz😅
*100 yıl
Her türlü 😏
Uyarildigi halde bile bilenladesse sorun olabilir.
Hayır canı sağolsun her şey yeniden yapılır
Ayrılmam para pul için yuva dağıtılmaz.
Ayrılırım
Ayrılmam
Koca senin bizene
Hayır ayrılmam
Ayrılırım
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?