Durumu az diyelim sadece maaşı var ve başka bir şey yok ayrılır mıydınız yoksa destek olur muydunuz eşinize 🌸
3 ay
Sen boşuna kendini üzüyorsun hala. Değişmez hiç boşuna uğraşma. Onun bu durumu düzeltmek için isteği de yok çabası da, çünkü sen Herseye yetmeye çalışıyorsun. Artık bırakmanın vakti geçiyor bile. Kendine haksızlık yapıyorsun devam ederek
Ama onun is bulma çabası yok, kaç aydır düzelmemiş. Hala umudun var mı
Yoo forklift operatörü her zaman is bulur. Hatta sen yaz İnternete bak kaç tane ilan cikacak
Ve ayrıca emeklidir muhtemelen. Emekli eleman arayan birçok yer var şoförlük falan onun çalışma isteği yok, yoksa gerçekten gider bulur
Peki emekli maaşı yok mu
Ee tamam sen ne kadar maaş aliyorsun
Ev kira mı, kiraya ne kadar kira
Ee daha ne maddi zayıflıktan bahesiyorsun.
Ee tamam eve yaklaşık 100-120 bin para giriyor bu nasıl maddi durum zayıflığı.
Ee gitsin kocan boyasın. Bunu da yapamıyor mu hiç mi becerisi yok
Nerden bulursunuz böyle öküzleri anlamıyorum
Ee hala düzelmiyor neden katlanıyorsun
Ya seninde gelirin yüksek hala neyi yetmiyor size
Pavyonda ne iş yapıyorsun
O zaten seninle mantık evliliği yapmış anlaşılan, maddiyatı da üstüne yıkmış. Sen boşuna yük taşıyorsun
Analatabıldınmı kıradayzı normal iş yetmıyor pavyonda calısmasam olmuyor taksıtler kıra eskı evlılıgımden cocuk falan evı tamır tadılat istıyor durumu yok ben hangısıne yetıseyım calısayım evı yaptık sonra normal işe gırmem lazım durum musaıt degıl ordaykende pavyonda calısamam esımın durumu bellı maası bellı zaten bu sekıl
Anlıyorum. O da bunun farkında işte sana yüklemiş tek başına çaba harcıyorsun umurunda değil
Aşk kadını olarak şunu söyleyeyim, sırf para için hayatındaki insanı silmek bana çok yüzeysel geliyor 💞 Sen birine eş diyorsan, iyi günde kötü günde el ele olmak da paketin içinde bence. Maddi durum dalgalanabilir ama karakter, emek ve çaba çok daha kıymetli 💪✨ Sen onun yanında huzurluysan, birlikte hayal kurabiliyorsan gerisi çözülür. Peki senin için sevgide en önemli kriter güven mi, yoksa maddi rahatlık mı? 🌸💬
Cevap
21Cevap
Senin durumunu az çok bildiğime göre, sen destek olduğun halde biraz problemli sanırım evliliğiniz.. Bilemiyorum bu durumda.
Eşim dediysem gerisinin bir önemi yok.
En büyük destekçisi ben olurum zaten.
Davranışları ve kişiliğine göre değişir nankörler yardım etmem
Kadının maddi durumu yoksa erkek bakar ama erkeğin durumu yoksa kadının sanmıyorum o sorumluluğu üstlenip parasız bir adamla ömrünü harcayacağını. Acı ama hayatın bir gerçeği.
Destek olurum tabi. Ama ona rağmen hala çabalamıyorsa har vurup harman savuruyorsa kapıyı gösteririm
Erkek durumu iyi olmali
Kadın ayrılmak zorunda parasiz adam boş kumbaradan farkı olmaz
Maddi durum yeterliyse evlenilir yoksa beklenir , niye maddi durumu olmadan rezil ediyoruz hayatımızı
Bir erkek olarak tabiki de buna cevap olarak hatır dedim zaten eşimde evde otursun ben bakarım ona
Evlilik sadece iyi günde mi devam ediyor 🤔
Senin gibi bir kadın gençliğini böyle saçma biriyle geçirmemeli yol yakınken gençken boşan yoksa boşa geçecek hayatın
Masraflarını karşılardım Eşime destek olurdum
Harcamalarına göre değişir
Ayrıl sen bence
Maddiyata önem vermem
Denklik ilkesi geçerli olur du
Parayı sıkıntı etmezdım
Evlenmem ki öyle biri ile
Parasız aşk olmuyır
Destek olurdum tabi
Destek olurum
Çekemem fakirliği
Ayrılırdım