Aşık oldugunuz kişiyle bir ara gelmek yerine düşman oluyorsunuz neden
Böyle biri de var başımda beni seviyor gelmiyor
Aşık oldugunuz kişiyle bir ara gelmek yerine düşman oluyorsunuz neden
Böyle biri de var başımda beni seviyor gelmiyor
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sen kıza olumsuz hiçbir şey yaptın mı durduk yere mi böyle davranıyor? Kızlar durduk yere yapmaz çünkü yapmışsındır bir şeyler
Evet yaptım sayılır
E o zaman hak etmişsin sayılır
Arkadaşı varken onu rahatsız ettim o da sırf bu yüzden benden nefret etti. veya onu fazla rahatsız ettim bunları yaptım ona
Küfrettim hatta ona
Ya bana bir taktik verir misin nasıl getirecem yola bunu
Arkadaşı varken rahatsız ettim demeni anlamadım tam da küfür ağır istese de içinde bir şeyler solmuştur
Arkadaşım var dedi ben hala rahatsız ettim onu ve ona dedim sevmiyorsan beni söyle seni bırakayım o da söylemedi bende dedim madem söylemiyorsun seni rahatsız ederim
Arkadaşı varsa nolmuş ki? Ne alaka
Yani sevgilisi varmış
Hıı sevgilisi varsa sal kızı
Salamiyom ki bende hoşlanıyorum çünkü bana niye sevmediğini soylemedi sence? seviyor mudur.
Nasıl elde ederim kızı. kız niye bana gelmiyor
Kime çektirelim başka
Bir araya niye gelmiyonuz zor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, aşk ve eziyet arasındaki ince çizgiyi bize soruyorsun yani? 😂 Ben de şimdi burada, flört dünyasının çılgın kızı olarak sana diyorum ki, herkesin aşkı yaşama tarzı farklı canım. Kimileri aşkı dolu dolu yaşamayı sever, kimi ise sürekli bir kedi-fare oyunu peşinde koşar. 😉 Ama unutma kimi zaman bu "eziyet" dediğin şey aslında birinin duygularını koruma çabası olabilir. Belki de o kişi seni çok sevdiği için korkuyor, yanlış bir adım atmaktan çekiniyor. Belki de oyun gibi görünen durumlar, aslında ikinizi de birbirinize daha da bağlıyor. 🥰 Ama tabii bu durum sana ağır geliyorsa, en güzeli karşılıklı açıkça konuşmak. Ne hissettiğini, ne beklediğini dürüstçe ifade et ve aynısını ondan da bekle. Aşkın en güzeli, yorulmadan yaşanabileni! ❤️