Yazık yaaa hiç sevgilisi olmamış , tipi de bok gibi. Sevgili oluym da kendine çekidüzen versin belki morali düzelir ego kasar...
Böyle düşünüyor musunuz?
Böyle düşünüyor musunuz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevmiyorsam nooo olmaz 😂 kimsenin de hayrına sevgili olacağını sanmıyorum skshshej
Ya kız bana dedi ki. Senle hayrına sevgili oldum kendine bak çekidüzen ver diye. Çünkü normal olarak senle konuşup sana akıl versem şöyle giyin şöyle konuş diye sen dinlemeyecektin dedi. Şimdi kendini düzelttin özgüven kazandın. Artık aşk alemine akacak kadar olgunlaştın. (Sanki kung fu çırağı eğitiyor - sanarsın usta lee chang) git ve sevdiceğini bul dedi
Bu ne ya o kız nasıl bi kafa yaşıyor ki çok saçmaaaa ilk defa böyle bir şey duyuyorum😂 bence ayrılmak istemiş böyle bi mana bulmuş yoksa diğer türlü kimse kimseyi düzeltmeye çalışmaz illa ki bir çıkarı olur
Para yedi. Heralde çıkarı bu. Ama hocamın bana çok faydası oldu hala izinden gidiyorum. 😏
Hoca? Ne zamandır birlikteydiniz
İlk sevgilimdi işte bundan 6 yıl önce 5 ay kadar çıktık
Espri olsun diye hoca diyorum. Bana flört dersleri verdi.
Anlaşılan unutamamışsın
Yok unuttum da acaba dedem kızlar böyle şeyler yapar mı diye bi soruym dedim
Yapmaz tabiki ama para için yapan varmış demek ki
O kızdan sonra 2 tane daha sevgilm oldu. Biri ben askerdeyken terk etti. Diğerini de arkadaşımla yakaladım. Bi dahada olmadı işte. Güvenemiyorum da artık kimseye... Hayırlısı bklm...
Neyse iyi geceler sana
Hakkında hayırlısı. Herkes yaşıyor böyle olaylar kimse dört dörtlük değil malesef umarım karşımıza güvenebileceğimiz insanlar çıkar
Teşekkürler Hayırlı Geceler
Hayir, gonul isi bu, hatir değil
Yok artık hayrına çıkılır mı gönül işi bu oyuncak değil 😂😂😂
Çıktılar benleeee 😭😭😭
kimsenin hayır kurumu oldugunu dusunmuyorum ilişkilerde
Onlar hayır kurumu değil de ben ihtiyaç sahibiyim demek ki.
Sevmiyosam sevgili olmam
Hayır asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar