İyi adamları neden kimse sevmek istemez? bağlanmaktan mı korkuyorsunuz? Yazık değil mi onlara neden sevmediniz?
basit aslında iyi adamlar değer veriri.. alttan alırlar karşıdakini üzülmesin isterler.. ince detaylara kadar aklındadır kadını... ama kadınlar bunu bilir o adamı zaten elde etmiştir.. ilgi delisi oldukları için o adamın ilgisi yetmez başka ilgileri ararlar ve bulduklarında oraya kayarlar ama bilmezler ki o adamın sadece onları kullanıp geri gönderecek.. sonra o kadın yine o adam gibi adam yanaşır canı yanmıştır.. kullanılmak ağır gelmiştir.. işte bunları anlamak için yaşaması lazımdır o kadının bazı şeyleri..
sende kızsın kendine de sor bu soruyu :) ya cebinde paran olacak ya da sürekli bel altı düşüneceksin o zaman kızlar erkeklerin değerini daha iyi biliyor ;)
ciddende öyle kizlar sanirim zor olan erkekleri veya kendilerine zarar veren üzen erkeklere gidiyorlar neden acaba... ayrilik oluncada direnirler yalvarirlar
erkeklerde öyle degilmi? kendilerini seven dürüst olan kiza bakmazlar ama kendilerini kullanan sevmeyen kizlara giderler... herkesde öyle degil tabi ama genel olarak baktiginda kendi cevremde öyle yani
Karşılıklı depilse o sevgi bende üzüleyim. Bunun adı bencillik değil dostluğu paylaşmıyosun.. gönül bu ;)
Cevap
49Cevap
aslında doğru diyorsunuz ilk zmanlar hiç bir kız hakkında kötü düşünmedim halada düşünmemeye çalışıyorum ama evlilik niyeti dışında hiç cinsel açıdan yaklaşmadım benim aksime öyle yaklaşanlar hep kazandı ben ortada kaldım bende değiştim şimdi artık hiçbiriyle öyle kolay kolay evlilik düşünmem soğudum açıkcası beni böyle değiştirende bir kız işte
Çünkü farklılık gerek. Sıradan görüyorlar öylelerini. Yani serseri olacak ki, değişik hareketler yapsın. Biz sadece aşk peşindeyiz, onlar başka şeyler. :D Tek aşkla yetinemiyorlar. Ekşın şart. :D
güzel bir konu. tuttum. insanlar genelde tv. programlarının bilinç altı yönlendirmeleriyle birini buluyorlar.
Gecen gün bende buna benzer bir paylaşim yaptim tm kimse sütten çikmiş ak kaşik degil ama kizlarda cok üzülme istegi var üzülmek icin bile bile firildak erkeklerin pesinden kosuyorlar. d
Aynen tükettiler hepsini ve kötülerde can yakmaya başladı..
ıyı adammı kalmış hep alcak hep cakal hep sahtekar:)
Banada birisi param yok ondan redediyorsun demişti!!! Aalinda sebebi çok şeydi ya kizlar cidden odun istiyoruz iyi nazik beyefendi kibar istemiyormuyuz nedi bende bilmiyorum
hak edene hak ettigi kadar... kistasa kistas... adaletli olani bu cunku...
Adam olduğum için sevilmedim ztn. Ondan sonra tövbe ettim sevmeye. Seven çıksa bile sevmicem
Adı üstünde iyi adam. Ona layık olmadığı için sevmemez.
Devir adam gibi seven degil adam gibi s*kenlerim devri. Hepsinin cani cehenneme
Nerde bir işe yaramaz varsa onları buldukları icin
Ben üzmedim 😂 ben de onı çok seviyorum adamm gibi 😂 😂
Devranım gülüp geçti
Yürekte matemi kaldı
Farketmedim mert namerdi
Yanmayan bir ahım kaldı
Evet kızlar neden üzdünüz biz iyi erkekleri açıklayın?
İyi adamların ya cebinde parası olmaz ya da tipsiz dir he bir de iyiler her zaman kaybeder 🙂
Niye üzdünüz beni ha? Evde çay içiyom kime ne ettim zilliler
Kadınlarda doyumduz bir ego var , bir erkek yetmiyor , safım sen kadına bağlan o ise ego savaşı versin
Anlayacaksınız mınakoim, herşeyinizi verdiğiniz insanın sizi geride bırakıp başkasıyla gülerken gördüğünüzde anlayacaksınız.
He, doğru diyor. Niye düzdünüz?
Su an karşıma çıksa birisi güvensem direk evlenirim 😋
maalesef yapıyorlar sevmiyorlar
yapacak bişi yok
Adam gibi kızları neden üzdüler peki?
sus len soruya cevap ver
neden üzdün sen adam gibi olanı onu söle
soruya soruyla cevap verme soruya sadece cevap verrrr
ne gidecem sıkışınca bölesin tabi suçunu bastır
iyiyim ya değilim ne farkeder hepiniz aynısınız sizin
sen neden üzdün erkekleri onu söle bakalım aklama kendini hemen
kaçma gel buraya
neden sinirleniyorsun sakin ol iyi düşün bakalım hiç mi üzmedin kimseyi
seni neden üzdüler onu düşün bakalım ne yaptında öyle oldu
Bulduk mu ki değerini bilelim
Sıkıcı bulur çoğu insan
sen uzmedinmi sekerim
Peki ya sen?😉
sonuc üzdün.. ozaman yorumun hukmünu kaybetti😉
yahu heralde.. canın yanmasa nie can yakasin ki... @BoSs29
Neden olmasin.😋
En iyisi kimseyi sevmemek.
Aferin sana kalbimizi okudun
Kizlar cevap versin bakalim
Dengesiz asalaklardan hoşlanıyorlar genelde
Tam tersi olmalı bu soru
Kim beni üzer onun ta a koyim
Helal be. Neden sevmediniz anlatin 😃
Çünkü deveye diken...
Neden sevmediniz söyleyin?
Iste hep buyuzden bu haldeyiz kizlar sebep
İyilik sıkıcı geliyor birçoğuna
bizce çok problem değil ki sana n'oluyor?
Yapacak bişey yok. Seven bulmak zor.
Öyle bir adam mi varmis hani ben goremedim
öyle bir erkek var mı lan
Mendilim şu an yok yanımda 😢
Bir şey hissetmeden aşk olmaz.
konuş be kanka helal :D
Heyecan vermiyor adam gibi erkekler 😁
ben iyiyim sen beni severmisin
Güzel soru zaten öylelerini seven mutlu oluyor.
Çünkü çirkin müdire ;)
Artık o adamlar bağlanmaktan korkuyor
niye sevmediklerini biliyorum ama niye söyliyim ki
heyt be cevap verin bakıyım
Söyleyin lan beni neden uzdunuz neden dedim niden?
Evet cvb versin kızlar bizde dinleyelim
Neden
Ebterasan
o... oldukları için
Sevmediler napak :(
yürüüü be :P
Adam var mı piyasada
neden ha?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar