AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Var erkeğinin biraz değişik olması hatun bu arada arapça bir kelimeydi sanırım anlamı pek iyi değildi yanlış da biliyor olabilirim
Eski erkek arkadaşım bana hep hatun ya da hatunum derdi 😂 sanırım onlar için hatunum demek sahiplenmek gibi bir şey
hatunun anlamını ögren manitanın ögren öyle konusalım
Bu kötü bişey değil ki. Bende derim normalde. Hatun, hatunum. Sevgi sözcüğü bu
Yani şöyle kızı kucağına oturtup ev ortamında öyle bir söz yazıyor biraz abes değil mi ya
Kızı kucağına oturtup fotoğrafını mı paylaşıyor? O hatunu değil, paylaşılmış bir hatun😂
Evet işte o yüzden tuhafıma gitti
Evet tuhafmış
Takılmalık görüyor sanırım
Yaaaaaaniii….
Deilmi ciddi düşünen erkek kucagında kızı paylaşmaz herhalde ya
Yani ben paylaşmam açıkçası. Ne lüzumu var bir de neden biri benim kucağımda görsün
Biz sevgiliydik ben onunla ciddi düşünüyordum o da ciddi gibiydi ama pek değer vermiyordu bir sebep oldu benden dolayı biraz da yani benim de hatam var ayrıldık aradan zaman geçti de ben bunu Unutamadım yazdım ettim falan kendisine karşı da bir şeyler mi olduğunu biliyor hala sanırım biraz daha göreceğim bilerek Can yakmak için böyle davranıyor kızı kullanıyor
Aciz bir adam hareketi. Kıza da yazık, kendi kimliğinide bok ediyor ona da yazık
Evet kızın yaşı küçük zaten Yani bilmiyorum Hani normal bir kız şahsen benimle fotoğraf atmış olsaydı ben bir derdim yani hani kucağında olduğum bir fotoğraf bir de ev ortamında paylaşmasını istemezdim açacağız Hani dışarıda bir yerde olmuş olsa neyse ama millet direk zaten farklı algılar
Bence bir ilişkideki en mükemmel ve zirve sözdür...
Ev ortamında kucagında foto atıyor bu sözü yazıyor
Ne güzel işte
Neresi güzel onu anlayamadım
Resim olarak atması dışında, anlattığından anladığım kadarıyla ortam güzel...
Takılıyor mu sence ciddi düşünse böyle bir foto atmazdı sanırım
Bence ciddi düşünüyordur. Tabi paylaşımlarla yargılamamak lazım. Kişiliğine bakmak gerekiyor...
Ciddi düşünen biri böyle ev ortamında bir foto paylaşmaz ya bence göstermez yani bunu kızı rezil etmez bana göre
Karaktersiz bir insan benimle vakit gecirmelik takıldı ortada bıraktı
Onların yaşantısı öyleyse, kendilerine göre rezil olmuyorlardır...
Evet normal görüyorlar demekki ama hic değil bence rezaletten başka bişey değil bana göre
Bence özel şeyler gizli kalmalı...
Aynen cok basit bir hareket bence, Kızla gönül eglendirmese özelini atmaz oyle
Midem bulandı sabaha sabah
Salla gitsin ya, kafaya takmaya değmez...
Evet karaktersiz insan yıgını işte
Sen keyfine bak...
Oyle yapıyorum
Süper...
Böyle basitliğe gelemem ben
Ciddi olmak lazım...
Evet
:) :)
Biri gider biri gelir laflarının başıdır hatun kelimesi. Bir kızın değersiz olduğu gelir aklıma bana göre.
Yani bu erkek bir de kızı Ev ortamında kucağına oturtuyor ve hatun diye fotoğraf paylaşıyor
Dedim ya o kızla ilişkisi çok sürmez ki niyeti ciddi olsa kimsenin görmesini istemez kucağında. Ama takılmalık kızla beraber
Bence de kız da zaten bir şeyler yaşıyordur yani eminim meyvesini alınca ayrılır
Aynen
Her şeyde bir sebep arıyorsunuz be ne bee böyle. Adam seviyor içinden gelmiş hatun diyor işte ne güzel. Hiçbişi söylemediği zamanda bana hiçbişi demiyor neden acaba diye sorarsın buralarda
Ama kızı kucağına oturtup ev ortamında foto paylaşmış ve yazmıs
Adam rahat takılıyor relax
Ciddi düşünse oyle davranmaz bence
Hatun eski Türklerde hükümdarın karısı eşi demek. Yani seni çok yüce bir şekilde seviyor, değer veriyor
Ama kızı ev ortamında kucağına oturtup hatun yazmıs
Seviyor işte. Ne bileyim öyle fantezilerim yok
Bence sevse Ama öyle ev ortamında kucağında bir fotoğraf atmazdı diye düşünüyorum sonuçta ciddi düşündüğü bir kızlar öyle fotoğraf atmaz bence
Mantıklı kesinlikle öyle atmaz
Seni kişisel malı olarak gördüğü için.
Kadınım demek gibi bir şey
Sahiplenme göstergesi
Ev ortamında kızı kucağına oturtup yazmıs ama
Başka kızı oturtup sana mı yazmış ne diyon anlamıyom
Ben deilim benim eski sevgilim kız arkadasını ev ortamında kucağına oturtmus hatun yazmıs fotoya
Öyle bir resim koyanda ben ciddiyet arayamam müptezelin teki demekki kurtulduğuna sevinmelisin.. Ben kız olsam engellerdim.. ayrıca bu kızlardaki eskiye düşkünlüğü gizliden stalklamayı sürekli anlamıyom valla..
Zaten ben engelledim Onu her yerden sadece bir yerden engellememiş Tim onu da tesadüfen gördüm ama çok şaşırdım benimle hiçbir zaman fotoğraf paylaşmadı etmedi ama kızı kucağına oturmuş Bir de evdeler yani o kızın adını kötüye çıkaracak o değil
Kız niye onunla aynı evde al birini vur ötekine
Kızda takılmalık oldugunu kabullenmiş işte
O kız çok üzülücek ilerde
Bence de benim eski sevgilim daha ben de zamanında yakınlaştım bir şeyler yaşadım ama eni hiç paylaşma da bu şekilde İyi ki de paylaşmamış yani adım bu sefer kötüye çıkardı
Bence de üzülecek zaten kızın yaşı küçük Şu an bir şeyin farkında değildir ama ileride üzülür tabi Çünkü hevesini alıp ayrılacak ondan da
Yakınlaştın bişeyler yaşadın ne kolaymış ya bu yakınlaşma bişeyler yaşama nede kolay söyleniyo size göre.. sonrada çıkıp adam gibi adam aramaya kalkarsınız git ya git..
Kolay değil işte ben onu 1 senedir unutamıyorum biliyor musun Ben onunla ciddi düşündüğüm için yaşadım öyle şeyler o karaktersiz yapıp da beni bıraksın diye değil
Ben de o kelimeye gıcık oluyorum. Çok kıroca
Ev ortamında kızı kucağına oturtuyor ve Hatun yazıyor
Hatun Türkçe de kıymetli değerli eş demek
Ama ev ortamında kızı kucağına oturtup fotoya hatun yazmıs
O durum biraz sakat olmuş
Evet yani bu şekilde kızı göstermesi garip kızla takılıyor sanırım
Takılıyor evet öyle gözüküyor
Rezalet bir insanmış ya sonradan anladım böyle biri oldugunu iyi ki foto atmıs sogudum bir anda
Biç mi desin ne desin?
Hayır ev ortamında kucağına otur diyor kızı ve Hatun yazıyor
erken gibi
Ev ortamında kucagında foto atıyor ve bu sözü yazıyor
kaö günlük sewgililer ki
2 ay bile değil
Belliki oylesine biri takılıyor
kızmı oylesne takılyor erkek mi
Hangisi sence kız rahat belli olanda foto atıyor cümle aleme karsı evde kızı kucagına almıs bence 2 side rahat takılıyor
bence de birde kucakta mı
Evet kucagında oturuyordu kız boynuna sarılmış
yaşamak istermiydin
ciddi sordum
Neyi kucagında oturmayımı
ewet ama onla değil
Onla zaten yaptım ben herşeyi başkasıyla görünce sogudum ama yok istemem evlendiğim adamla artık
senmi onla yapmıştım
Evet ama beni böyle paylaşıp ifşa etmemişti
bu senden sonraki mi..((
Evet benden sonraki ona hala ilgimi biliyordu sanırım can yakmak için yapıyor birazda
Ama o kızı kullandığını eminim o kıza deger verse oyle ifşalamazdı
aynen doğru dedin..
ne zmn ayrışmıştınız
8 9 ay oluyor ya
Ben deger verdim ama deger bilmedi hic havalanmış benimde hatam oldu tabi güvenini sarstım bazı konularda
hangi konularda
Ya eski sevgilimle olan eski mesajlarımı gördü benim silmeyi unutmuşum beraber uyuduk falan yazıyordu
eskisiyle sevşmen olmuş muydu
Oldu ama onla oldugu kadar ileri gitmemiştim acıkladım onada hatta ondan büyük bişey saklamadıgımı onada söyledim,
doğru
aslında sevmek tir önemli olan
sevgn wermişsin we kucağında dsınn
haksız mıyım
Anlamadmkii
eksiğin yoktu dedim
Eksik yok fazlam vardıda tek fark benden sıkılmış olmasıydı
boy kaç sende
O kızdan da sıkılacak ama
az bana kulak werr
Ne yapıcaksında soruyorsun ya
ne yapılırki
Zaten hayattan sogudum karaktersiz insanlar yüzünden artık kimseyle bişey istemiyorum vaala
kaç arkadaşın oldu
az anlat
2 tane oldu biri bu bide önceki işte cok taviz vedim kendimden bunda
bunda mı taviz werdin
Evet bunda cok taviz verdim kendimden beni kabullenmedi ortada bıraktı
yaşın kaç şu an
26 ya
BİRAZ DÜNÇ OLSANA
Olamıyorum ben yoruldum hayat gelme üstüme
beni dinle
iki erkepe yakınlık
seni çoktürmesin
Ya çökme deilde, ben oyle rahat geniş bir ailede yetismedim böyle bişey başıma gelincede kötü oldum işte
az duru kall..
dirileş..
İnşallahhh
kötü değilsin onu anladım..
Ya deilimde üstümde bir kırgınlık bitkinlik var
nsll birisin
azkenndinden bahsett..
adın nedir