Unutamıyorum onu nasıl unutacağım?

Benim bir flörtüm vardı biraz konuştuk iyi anlaşıyorduk konuşuyorduk ben daha yoğun hissetmeye başladım ve ona bunu söyledim o senin kadar yoğun hissedemiyorum dedi bende zamana bırakalım dedim oda tamam dedi ondan önce bana demişti kendime güvenemiyorum bağlanamıyorum benim sorunum var demişti ama ben ilerlemek istemiştim çünkü çok hoşlanıyorumdum o da sever sandı kendi ve ilerledik neyse işte bana bir gece yazdı dedi ben yapamıyorum sevemiyorum seni dedi seninle olmayı çok isterdim dedi ama olmuyor bazen olmayınca olmuyor dedi seni kaybetmek istemem çok değerli bir insansın vs dedi gerçekten açık sözlü konuşurduk sevemedi birçok nedeni olabilir ama çok güzel şeyler yaşayıp hayal kurup bunları yaşadıktan sonra insan baya kötü hissediyor kırılıyor karşı kişinin eski ilişkisi varmış ve privinde eskiden kalma hep göndermeli eski hikaye ve postlar da mevcuttu bana söyle dedi senin hiç bir suçun yok hersey mükemmel di ama olmadı sevemedim dedi seni daha da üzmek gitgellerim le yormak istemem dedi ama benim aklımda hala birçok şey var hala içimde nedense bir ümit var hala istiyorum içimdeki duyguları aylar geçti bastırmak çok zor oluyor daha önce de yaşadım ben çok bağlanıyorum çok fazla etkileniyorum ve çok duygusalım duygularımı karşıdaki partnere fazlasıyla hissettiriyorum çok iyimser yaklasiyorum acaba hatam sorunum ne
Unutamıyorum onu nasıl unutacağım?