Sevgilinizin her istediğini yerine getirir misiniz yoksa sizin istediklerinizde mi önemli?

Sevgilinizin her istediğini yerine getirir misiniz yoksa sizin istediklerinizde mi önemli?

ERKEKLER KESİNLİKLE, KADININ HER İSTEDİĞİNİ YAPMAMALIDIR ! KADINLAR, HER İSTEDİĞİNİ YAPAN ERKEKLERİ EZİK GÖRÜP TERK EDERLER. ŞÖYLE Kİ;
Sevgilisinin her istediğini yapan kadından, erkek yoklukta ise; asla sıkılmaz. Ama erkeğin seçenekleri varsa, kadın her istediğini yapmasa dahi; eninde sonunda sıkılır. Seçenekleri olan erkeklere, alfa erkek denir ve erkek nüfusunun en az %30 nu teşkil eder.
Ancak kadınlar, hiç bir zaman yoklukta olmayıp yedekte bir sürü erkek olduğundan; her istediğini yapan erkekten sıkılır. Şöyle ki erkeklerin çoğunluğu , kadının her istediğini yapan beta erkek olduğundan; kadının her istediğini yapan erkek kesinlikle sıradandır. Sıradan erkekler, kadında belli bir süre sonra; heyecan uyandırmamaya başlar. Kadınlar ise, genelde heyecan arar ve sıradan olmayan erkekte bu heyecanı bulurlar. Çünkü sıradan olmayan alfa erkeğe ulaşmak ve elde tutmak, zordur. Bu da erkeğin, sürekli arzulanıp elden kaçırmamayı gerektirdiğinden; kadında devamlı heyecan uyanmasına sebep olur.
Sadece bakire utangaç kadınlar, her istediğini yapan beta erkeği sever. Ancak bakire utangaç kadınlar da cüzi bir azınlık olduğundan; istisna kaideyi bozmaz diyoruz. Kaldı ki bu kadının gözü açıldıktan sonra, alfa bir erkeğe denk gelse; aldatabilir ki bir tanesi alfa asker arkadaşıma kaçtı..
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, kadınlar hakkında konuşamam ama kesinlikle erkekler çoğunlukla kadının her istediğini yapmamalı ve alternatifleri olduğunu hissettirmelidir. Böylece kadında heyecan canlı kalır ve ilişki sağlıklı olur. Erkeklerin dikkat etmesi gereken kıstaslar neler olabilir mesela?
1) Sevgilin istedi diye, kız ve erkek arkadaşlarını sakın silme!! Kadınlar, bu tür erkekleri ezik olarak görür ve kısa bir süre sonra sizi terk eder.
2) Özel günler haricinde, pahalı hediye alma
3) Kadın her çağırdığında gitme
4) Kadına, ailenden daha fazla önem verme
5) İlişkide kontrolü, kesinlikle kadının eline verme. Zira kadınlar yönetilmeyi severler; yönetmeyi değil
6) Sevgilinin sana saygısızlık yapmasına ve aldatmasına sakın göz yumma.
7) Kadın ara verelim diyorsa, tamamen sil onu. Zira seni yedeğe alıyor ve ısrar eden erkek eziktir.
Bu kurallar , en önemli kurallar olup bunlar haricinde kadının istekleri yerine getirilebilir ama sizi ezik gösterecek hiç bir istediği yerine getirmeyin
Kadınlar ise güzel seks yaptığı ve sadık kaldığı sürece, çok iyi seçenekleri olmayan erkeği her türlü elinde tutabileceğinden; özel bir taktik vermeye gerek yok.
Sevgilim şu an yok fakat sevgilim olsa. Aşk sevgili bı demek olduğu için karşılıklı özen değer ilgi göstererek yaşamak yaşatmak olduğu için karşılıklı olarak bencil bir istekte bulunulacağına ya da birinin diğerine benim istediggim bu seninki çok önemli değil tarzında davranilmayacagina göre tabiiki yaparım. Çünkü bir insan diğerini seviyor değer veriyorsa karşısındaki de aynı şekilde zaten biz olarak yola devam ederler ve kendilerini kötü hissettirecek bencillik yapacak özensiz davranış olacak istek tutumlarda bukunmazlar
Hayır. Hiçbir kadın onun her istediğini yapan erkeği sevmez.
Neden altın bize çekici geliyor? Ulaşılması zor olduğu için. Kadınlara ara ara engel koymazsan, her istediklerini yapmazsan kadındaki arzuyu öldürürsün.
Seninle buluşacağı günün hayalini kurmalı, bazen isim var diyeceksin yarım saat 40 dakika donemiyormus gibi yapacaksın.
Kadınlar alttan alta kizacagi erkeklere ilgi duyarlar. Dümdüz sadık kadının her istediğini yapan adamı kadın itici bulur, abaza bulur
Aksine öyle yapan erkek sevmiyor gibi geliyor insan sevdiğini önemser her dediğini yapar demiyorum ama elinden geldiğince yapmaya çalışır
@Gunesh2212 aşık olunca kadının kimyası değişir, o yüzden boş bir yorum yaptın.
Erkeklerin kafa yapısı öyle gerçekten seviyorsam o dışında kimseye içim gitmez ki zaten gitmiyor ve elimden gelen her fedakarlığı yaparım ondan da beklerim
Merhaba,
Eskiden evet yapardım ancak her istediğini yaptığımda şımarmaya başladı, artık çoğu istediğini yapmıyorum, içimden geleni de yapmıyorum ara sıra yapıyorum! 😅
Bana kalsa elimden gelen her şeyi yapmak isterim ama iyi olmuyor o şekilde! 😅
Cevap
63Cevap
Sevgilim olsaydı tabi ki de.. sevdiğim kadını mutlu etmek için istediklerini yapardım
Her insanı kendi yapan bazı karakteristik noktaları ve çizgileri vardır, değerleri vardır.. Kendi özsaygıma zararı olmayacak şekilde makul noktalarda uzlaşmayı tercih ederim.. Aksi durumlarda şımarıklık ve muhtaçlık hissiyatı yaratılmış olurki ikisindende nefret ederim
Benim kurallarım dahilinde olan her şeyi yaparım. Kurallarım dışına çıkan bir şeyi yapmam. Kimsenin kölesi değilim.
Yapabileceğim kadarını yaparım. Ta ki nikahıma girene kadar..
Nikahtan sonra meşru dairede istediği her şeyi yaparım..
Sevgilinizin her istediğini kendinizi düşünmeden yapıyorsanız o sevgililik değil efendi köle ilişkisidir
Kadınların her dediği yapılmaz kadınların her dediğini yaparsan seni pasif bulur buda herşeye evet diyor der seni değersiz görür kadınlara erkeğin gücünü göstereceksin güç ve kuvvet sahibi allah değil de erkeğin olduğunu bilecek
Ortak nokta da buluşmak önemli kimse kimseyi kırmasın teorim var sevgili olayı yaşayanlar daha iyi bilir ama
Benim istediklerimde önemli zaten karşı tarafta partnerinin robot gibi herşeyi okeylemesinden hoşnut olmayacaktır
Yerine ve istegine gore degisir. kimse kimsenin kolesi degil, kimse kimseyede sirf o istiyor diye katlanmak zorunda degil
Her istediğini yapmam , ilişkide bazı sınırlarım var.
Olmayan sevgilimin isteklerine bağlı sınırları aşmamalı
Yapabileceğim veya yapmak isteyeceğim bir şeyse evet.
Yoksa sizin istedikleriniz de mi önemli, derken? Sevgilim kim len, benim istediklerim daha önemli 🤭
İstediği şeyler beni rahatsız etmiyorsa yaparım onun mutlu olması benim de mutlu olmam demektir
ne istediğine bağlı şimdi
pamuk şeker istiyorsa hemen şimdi gider alırım :D
Eden kendileri ingiliz kraliyet ailesinden mi
Yapabileceğim bir şey ise seve seve yaparım tabiki.
İstemezsem yapmam sorun olmazsa benim için evet yaparım
Her istediği değil tek istediği ben olmalıyım. Ama soru bu değil. Hayır her istediğini yapman
Her istediği değil tabikide götümü veremem 😃
Aklı başında şeyler ise düşünürüm. Saçma sapan şeyler ise alırım ifadesini. 👊
Ne istediğine bağlı olarak değişir ama genelde uyum sağlarım
Yatakta evet zaten başka yerde her istediğini yapmam verene kadar onada evet
Kimsenin her istediğini yapmanın garantisini veremem.
yaptık da noldu, herkese her şeyin yapılmayacağını anladım sayesinde...
Kölesi miyim yoksa sevgilisi mi önce bunj ayırt etmek gerek.
Her istedigini yapmam. Bursanin en populer yerindeki sturbucks ta cocuk kiz istiyor diye sacina renkli tokalar takti
Şımarır sonra herek yok
oldu gelsin bide kafamıza çınsın. bazen hayır demekte karakterdendir. kendinizi ezdirmeyin o kadar.
Ben iyi niyeti suistimal edilen kişiyim o yüzden yapmak istemesemde yapardım hayır diyememekten dolayı
İsteğe bağlı. 😉 Öyle körü körüne her şey yapılmaz ki.
Kendimin bile her istediğini yapamazken kimseye sınırsız olamam.
Ben ne istersem onu yaparım.
Yiooo
Hayirr kimseye taviz vermem
Yapabileceğim şeylerse neden olmasın
Sevgilime sütlü kahve bile ısmarlıyorum
Hayır ortak noktada buluşmaya çalışırım
Yapabileceğim şeyi yaparım. Ama hepinizi asla
Yapabileceğim bir şey ise yaparım
yaparım kölesi köpeği olurum
İstek var istek var yani
Nerde öyle erkolar hepsi tırşık
Mantığıma uymuyorsa yapmam
Muhtemelen evet
Mantıksız şeyleri yapmam 😎
İsteğe bağlı gitipte Ferrari alacak değiliz
Yapmam
Hayır yapmam. O da yapmamalı.
Elbette her şey karşılıklı
Elimden geleni yaparım
Cinsellik dışında ola bilir yaparım
Hayır, tabi ki benim için de olumluya yaparım.
Hayır tabiki kisisel özgürlügümü ele geciremez
Sevmişsem tabiki yaparım
Ne alaka neden yapayım
Sevgilim olmadığı için her istediğini yaparım
Mantık dahilindeyse elbette 😀
Hayır ne münasebet
Yapmam niye yapayım nerde öyle bolluk bereket 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?