Soruma Hoş Geldiniz,
Aklınıza gelen her şey olabilir, soru açık ve net. 😅

Evet mi, hayır mı?
Soruma Hoş Geldiniz,
Aklınıza gelen her şey olabilir, soru açık ve net. 😅

Evet mi, hayır mı?
Sevgilimin her istediğini yapmam. Akla, mantığa uygun gerçekten benim de isteyeceğim birşeyse tabiki hiç düşünmeden istediği ne varsa yaparım. Ama saçma sapan, anlamsız bir şey istiyorsa, mantığıma yatmıyorsa istediği şey bunu ona gerekçeleriyle açıklayarak neden yapamayacağımı anlatarak kırmadan nedenini açıklarım.
Tabi ki akla mantığa uyması geriyor. Gelişi güzel sordum. 😅
Mesela sana ihtiyacı var gel diyor ve seninde imkanın var gider misin?
Mesela senin ellerinden yemek istiyor?
Mesela ayaklarını yıkamanı istiyor 😅
Aklıma bunlar geldi 😅
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık mantıklı 😅
Ama ben şey mesela güzel şeyler düşünerek sordum. Hani seven sevdiğinden kötü bir şey istemez ki istememeli ben hep küçük şeyler isterdim istedim küçücük 😅 Küçücük şeyler yeterli kocaman mutlu olmak için 😅
Güzel düşünceler varsa tabiki de her istediğini yaparım sonuçta sevdiğim insan istiyor neden yapmayayım ki ☺️☺️
Ben güzel düşündüm güzel şeyler düşünüyorum 😅Bende yaparım can atarım yapmak için 😅 Anlaştık o zaman sevindim😅 Gönlünce olsun 😅
Seninde gönlünce olsun her şey 😄😄
Amin inşaAllah 🫡😅
İyi akşamlar :D sevgilimin her dediğini tabi ki de yaparım çünkü ben sonuna kadar hanımcı bir kişiyim. ama zaten şimdi mantıklı düşünürsek seviglim benden gidip de kendini at gibi saçma bir şey istemez. yani zaten sevgisinden dolayı mutlu olacağı şeyler ister ben de tabi ki de onu kırmam yani bir şeyi sevmiyorsam bile eğer o şey sevgilimi mutlu edecekse sonun kadar yapardım.. ve bundan da pişmanlık duymam çünkü ben aşkım için yaşardım o zaman aşk benim için hayatta ki en değerli konulardan birisi bu yüzden de yapamayacağım şey yok benim kısaca..
bakalım aşk ne zaman çıkacak zaman gösterecek ama şimdilik aşkı aramak yerine sadece kendime odaklanmayı tercih ediyorum. :) zaten bu tür konularda da acele etmemek gerekiyor
İyi akşamlar kardeşim 😅
Ne güzel bende tıpkı senin gibi düşünüyorum yaparım her türlü 😅
Evet istemez yani benim aklıma hep güzel şeyler geliyor. Seven sevdiğinden kötü bir şey niye istesin ki? 😅
Bende kırmam hiçbir şekilde kırarsam kırılırım zati 😅
Aynı ben valla sevmediğim şeyi de yaparım ben 😅aşk için aşkım için 😅
Tam bir aşk adamı mübarek 😅bende aşkım için sevdiğim sevdiklerim için yaşıyorum ve yaşayacağım😅
Benimde yok her türlü 😅
Bence de aceleye gerek yok kardeşim her şey vaktinde güzeldir 😅
Gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederim abi aynen öyle bu konu da aynı düşünüyoruz :D :D gönlüne göre olsun her şey
Soru altı saat önce sorulmuş, moralim bozuldu evdeydim çıktım dışarı hava alıyorum 😅Geciktim kusura bakma 😅Rica ederim bende teşekkür ederim amin inşaAllah 😅Ama bak beni çok üzdüler haberin olsun 😂 İnce eleyip sık dokumalı 😂
Mesela örnek veriym
Sevgilim benden kapanmamı istese kapanmam ama ilerde evlenince takılan altınları istese bir saniye düşünmem gözüm kapalı veririm. İster arabayı değiştirsin ister başka bir şeye yatırım yapsın. Canımı istesin canımı veririm, o mutlu olsun diye her gün üşnemmem sevdiği yemeği tatlıyı yaparım ama bana o elbiseyi giyme demesin çünkü onu yapamam.
Günaydın 😅
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık 😅
Hımm, kılık kıyafetin yeri başka diyorsun 😅 Ama diğer düşüncelerin çok güzelmiş 😅
Açık birine kapak demeyi saçma biliyorum ya da bir erkek için kapanmayı ama nasıl desem mesela çok dekolteli bir elbisedir azıcık feragat edilebilir diye düşünüyorum 😅 Hoş olur yani 😅
Elbise hariç bende hepsini yaparım 😅Hem şey kıyafetime karışması beni huzursuz eder ben ne giyeceğimi bilmiyor muyum sankim 😅
Gönlünce olsun 😅
Teşekkürler sizinde
EyvAllah 😊
Türk erkekleri birde istedikleri bir şeyi yapmayınca trip atıp narsist narsist manipüle yapmaya çalışıyor ya sinir oluyorum etik kuralların olmalı her ne olursa olsun zaten senden her şeyi isteyen birisi seni kullanmaya çabalıyordur kendi çıkarları doğrultusunda
Evet ben de istediğim bir şey olmazsa trip atar naz yapar ve hatta küsebilirim. Katılmıyorum her şey diyince benim aklıma hep güzel şeyler geliyor 😅
Kişiye duruma göre değişir 😅
En sinir olduğum insan tipi şeytani insanların oyunu
Evet kişiye göre değişir tabi ki 😅Ben insanları sinir etmeyi de severim aslında ama sevmediğim insanları 😂 Sevdiğimi da tatlı tatlı sinir etmeyi 😅Oyun yok😅Sen cevap vermemişsin yapar mısın yapmaz misin 😅
Büyük konuşmak istemiyorum 🤐
Nasıl istersen, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Bir şeyi yapmak istemiyorsan yapmamak en iyisidir diyorum
Katılıyorum bu sözüne 😅Ama insan sevdiğini mutlu etmek ister, mutluluğu için de adım atar, çalışır çabalar benim sevgime göre 😅
Benim içimden gelir aşkım için bir şey yapmak can atarak yaparım ben her şeyi normalde üşengeçim ama aşkıma karşı hiperaktif hızlı atılgan sonsuz enerjik 😅
Kullanırlar sadece
Hep kullandılar ama ben buyum 😅
Ben Ofsayt Osman belki bir gün gol olur
m.youtube.com/watch
Hayatımı anlatan bir film gibi 😅Ne yapsam hep ofsayt neye elimi atsam ofsayt ne yapsam olmuyor olmadı ama belki bir gün işte 😅
Siyah beyaz film tavsiye etmişlerdi izledim gözlerim doldu kendimi gördüm aynı ben 😅
Değmiyor enerjini tükettiğine ama huyda değişmiyor işte
Haklısın değmiyor ama belki bir gün farklı olur değer hayırlısı😅
Umut fakirin ekmeği
Of of of 😅Öyle ya 😅 her türlü 😅Olursa olur ümit Allah'tan ümitsizlik şeytandandır 😅Diğer görüşüne de bekleniyorsun 😅
Modum düşük şu an ya
Canın sağolsun hayrola neyin var özel değilse 😅
Ben ve derterim her zamanki ben işte 😅
Benim de canım sıkkın azıcık 😅Yoruldum yorgunum 😅 Rabb'im iyilik kolaylık versin 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine 🫡
İnşAllah teşekkür ederim ilgilendiğin dinlediğin ve uzun uzun yazıp tavsiyelerin için sende kendine iyi bak görüşmek üzere iyi geceler dilerim
Amin inşaAllah rica ederim ne demek her daim her zaman 😅Bugün pek görüş kasamadım ne var yok bakmak istiyorum 😅 EyvAllah 🫡😊 GörüşürüzZzzZzzzzzz
Cevap
12Cevap
Eşimin her istediğini yapmıyorum, o kadar değil. Ben insanım robot değilim. Sonuçta benim aklim isteklerim var.
Yapmazsan yapma 😅
Robot ile alakası yok 😅
Ben yaparım mesela 😅
Yapmak için de can atarım 😅
Sevdiğim benden bir şey isteyince mutlu oluyorum daha bir güçlü oluyorum onu mutlu etmek kendimi mutlu etmektir 😅
Benim de aklım fikrim aşkım olur 😅
Ayy 25 yıl yeter da o benim her istediğimi yapsın😂
Seninki de başka o kadar seneden sonra ne olur Allah bilir 😅Ama şu an böyle yani 😂Ben yaparım 😂 Köpeği olurum aşkımın 😂
Zamanında yapmam gerekeni fazlasıyla yaptım. 😎🧿
İnanırım nazar değmesin inşaAllah 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim hamfendi 😅 Hoşçakalın hıh 😂
Amin, hoşçakal😂😂
EyvAllah 😅
Hayır istediklerinin makuliyetine bakarım yapmam herekeni yaparım ama hersey değil
Tabi ki lafın gelişi her şey zaten 😅
Maluliyet önemlidir her daim
Gönlünüzce olsun 🫡
Sevgilim olacak kişiye ben gözüm kapalı güvenirim. Bana istemediğim bir şeyi yaptırtmayacağına emin olacağım için evet her şeyi yaparım
Çok güzel düşünüyorsun, bence de her türlü 😅
Gönlünce olsun 😅
Yani ben yapım itibari ile yapardım. Genelde etrafımdaki insanların mutlu olmasını istedim ve elimden geleni yaparım. Anormal şeyler olmadıkça yaparım.
Bende yaparım abi yapı itibariyle içimden gelir yani 😅insan sevdiğinin istediğini yapmayacak da kimin istediğini yapacak ki?
Tıpkı senin gibi düşünüyorum abi 😅 insanları mutlu etmek de hoşuma gider ama en çok sevdiğimi 😅onun için ayrı çaba aynı enerjik olurum 😅
Kesinlikle, gönlünce olsun abi 😅
Ne istediğine ve duruma bağlı. Olabilecek birşeyse benim için yaparım. Değilse yapmam. Önemli olduğunu düşündüğüm bir şey için elimden gelenin fazlasını yaparım.
Hımm😅 Benim için hiç önemi yok mesela ne istedi nasıl istedi niye istedi 😅Ben her türlü yaparım 😅Benim için onun istediği her şey her söz önemlidir üstündür 😅Hani tartışıyoruz ya bu bizim karakterimiz 😅Sen sensin bende ben 😅Aynı fikirde olmak zorunda değiliz bilmem anlatabildim mi 😂
Aynı fikirde olmak değil ki mesele zaten olamayız kimse olamaz ama mesele uzlaşabilmek. Uzlaşmak bunun için var. Uzlaşamadıktan sonra zaten aynı fikirde değiliz. 😅
Buna katılıyorum kesinlikle 😅mesele uzlaşmak ama bazı şeylerde uzlaşma olmaz 😂NATO kafa NATO mermer derler ya öyle işte 😂Evet bazı şeylerde 😂İlişkide kavga iyi olur da aşkta arkadaşlıkta hoş değil hıh 😂
😅😅😅😅
😂😂😂
Hayır tabikiii. Sevgilim olması istediği her şeyi veya benim istediğim her şeyi yapması hakkı tanımaz bize. Fikrimiz var sınırlarımız var.
Sınırlar kırmızı çizgiler iyidir ama bana göre yani en azından ben sevdiğimin istediklerini yapmak için can atarım benden bir şey istedikçe mutlu olurum hoşuma gider onun için bir şey yapmak ve onu mutlu görmek 😅
İstemediğim bir şeyi sevgilim olduğu için yapma hakkı kazanamaz herkes yerini bilmeli. Sevgiliyse de sevgililiğini yaaniiii
Zaten yapmak istiyorsamda duygusal bağımızdan ötürü yaparım onun dışında no no no
İstemediğim bir şeyi ben de yapmam istemem ki istemiyorum ama ben genel olarak isterim 😂 istemediğim şeyler değil de hep olumlu şeyler geliyor aklıma olmazlar değil de okurları düşünmek 😅
Duygusal bağdan ötürü işte yes yes yes no'ları boş ver 😅
Mutlu etmek küçücük şeyler ile olabilir bir bardak su vermek bile 😅
Ne güzel , ne diyelim doğru insan doğru zaman 🙏🏻
Evet evet amin inşaAllah 🫡Kal sağlıcakla hoşça hayırlı sabahlarrr
Teşekkür ederim
Ricalar ve teşekkürler 🫡
Bırak sevgilinin ana babanin dahi her dediği yapılmaz insanın bi karakteri bi olur olmazı sınırı olmalı
Alakası yok söylediklerin ile benim de bir sınırım var ama aşkıma karşı sınırım sinirim olmaz 😅
Sevdiğimi mutlu etmek mutlu eder beni onun istediği bir şey yapmak için can atarım 😅
Hiçbir sakınca görmüyorum 😅
Gönlünüzce olsun
Beyeefendi bunlar insanı zamanla yoracak sempatiklikler😅ne diyeyim inşallah zaman haksız çıkartır iyi geceler
Yoruldum yordular ama ayakta durmaya halim olmasa da aşkım için depar atarım koşarım 😅
Tövbe tövbe o nasıl dua aman aman iki keklik bir kaya da ötüyor 😂
Seni çıkarsın 😂Ben halimden memnunum 😅
m.youtube.com/watch
İyi akşamlar dilerim 😅
🤣👍
🤣😂🤣
robot değilim her dediğini yapamam , ha insan değil bir android ile vakit geçirmek istiyorsa bilemem tabii ki
Robot ile ne alaka ya 😅 Android de yetmez yapay zekalı olması lazım 😅Ben yapardım 😅
Gönlünüzce olsun 😅
çok alaka robot ancak bir insanın her dediğini yapar
insanların kendine ait düşünceleri vardır
Benim sevgi aşk anlayışıma göre insan sevdiğinin mutluluğunu düşünür ve o mutlu olsun diye çalışır çabalar. Mesela ben sevdiğim kişi benden bir şey istesin de yapayım diye can atan bir insanım. Hoşuma gider benden bir şey istemesi 😅benden bir şey istemezse rahatsız bile olabilirim 😅
Kendime ait düşüncelerim bunlar 😅
Mutlu ettikçe mutlu olurum yani bana göre sevilen ya da seven bir şey istiyorsa yapılmalı kimden isteyeceğiz ki başka 😅kime nazımız geçecek 😅
En basitinden canı bir şey çekmiştir ve gidip alması bulup getirmesi 😅
Aklıma geldi kız arkadaşım ayfon şarj aleti kablosu istemişti. İstanbul Çekmeköyden Üsküdara kadar gidip Üsküdar da bulmuştum hatta şöyle buldum. Telefoncu soruyordum yolda gençler vardı anlattım dedim sevdiğimin şarj aleti bozulmuş ayfon kablo lazım şarj kafası lazım gençler de ayfon almış sıfır kutusundan çıkartıp bana sattılar bende geri döndüm ve sevdiğimin camına bırakıp evime gitmiştim 😅
uzunca yazmışsınız sevdiğin mutlu olsun diye istediği ‘bazı’ şeyleri yapmak başka ve her dediğini sorgusuz yapmak bambaşka şeylerdir
Ya her dediğini değil istediğini işte mesela sevgilin senden bir şey istese yapar mısın 😅 Absürt olmayan öyle bak 😅Heri çıkar 😅 Sorgusuz sualsiz de yapmak değil yani ben öyle bakmıyorum 😅
istediği şeyleri yaparım elbette bana ters şeyler olmadığı sürece
mesela örnek veriyorum kırmızı ruj sürme kırmızı oje sürme derse yapmam bu dediğini mesela
dese ki ; falanca erkek arkadaşından rahatsızım görüşme işte bunu yaparım
derse ki ; bana sormadan dışarı çıkmayacaksın işte bunu yapmam haber veririm kâfi
gibi gibi
Bence de yapılmalıdır 😅Seven sevdiğinden ters şeyler istememeli saygı duymalır. Hımm diyorsun 😅 Örneklerin ile gayet güzel açıklamışsın da kırmızı ruja niye yani ben de istemem mesela kırmızı ruju yasak 🤣 ben de görüşmezdim rahatsız olduğu arkadaşlarım ile ve bende sizin gibi haber verirdim ama istemediği yere de gitmem ben 😅
Gönlünce olsun 😅 Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim 🫡
Hayır tabi ki. İstediği şeyin bir mantığı olmalı, gerekirse açıklamalı. Gözüm kör şekilde her şeye evet diyerek benliğimi hiçe saymanın anlamı yok.
Seven sevdiğinin benliğini hiçe sayar mı? Gözü kör bir şekilde tabi ki olmaz 😅 Mantıksız bir şey niye istesin ki 😅Niye herkes kötü düşünüyor 🤔Ben yaparım mesela ve yapmak için can atarım şimdiye kadar ki ilişkilerimde hep benden bir şeyler istesin de yapayım dedim hani sevdiğim benden bir şey isteyince mutlu oluyorum ve yapmak için can arıyorum 😅 Önceliğim oluyor mutlu ettikçe mutlu oluyorum
Her istediğini diye belirttiğin için görüşüm bu, kötü değil de realist baktım biraz 😄 Yoksa insan sevdiği insanı mutlu etmek ister tabi ki ama sorgusuz her denileni yapmak karşımdaki kim olursa olsun bana doğru gelmiyor 😄 İstenilen şey olabilitesi olan, mantık çerçevesinde bir şeyse zaten seve seve yapılır
Aklıma öyle geldi soru 6 saat önce de sorulmuş üzüldüm moralim bozuldu. Bilsem sormazdım 😅 Evet sorgusuz sualsiz de yapılmaz yani de ben basit şeyler küçük şeyler güzel şeyler yapabilir olan şeyler için şey ettim 😅
Bana doğru geliyor ben yaparım aşkım için 😅
Hımm bu daha güzel oldu bence de seve seve yapılmalı 😅Ben şimdiye kadar hep yapan oldum pek bir şey isteyemedim 😅 İsteyecek bir şey bulamıyorum 🤣
Hiç bozma, olur öyle ne olacak. Tabi ki basit şeyler yapılır 😄 Umarım hep bu kadar mutlu kalırsın 😄
Bozuldum bile canım sıkıldı şimdi evden dışarı çıktım hava alıyorum serin oh mis 😂Bence de yapılmalı 😅Amin inşaAllah cümlemiz, gönlünce olsun, mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
İyi yapmışsın 😄 iyi akşamlarr
EyvAllah 🫡 Senin güzelliğin 😅
Hayır. Bana uygun olan şeyler var olmayanlar var. İnsanın her zaman bir sınırı olması gerekir.
Haklısın sınır olması gerekir. Bende sınır yok. Yaparım her türlü 😅
😅😅 Ne güzel o da iyi
Hehehe senin güzelliğin 😂 Sınırının olması da güzel o da iyi 😅
Sınırların dahilinde yapar mıydın 😅
Sen eş olarak düşün diyeceğim ona da sınırlarım var dersin 😅
Evet tabikide eş de olsa sınırlarım var 😅😇
Sınırlar dahilinde olan her şeyi yapar mısın peki 😂
Olabilir belki yine her şey olmaz ama 😅
Tamam ya 😅Ne yaparsan yap 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar hıh😅
Senin de gönlünce olsun iyi akşamlar 😅😅
EyvAllah 😅😅 Sağol
Her istediğini yapmam. Sadece yapmak istediğim kadarını yaparım
Günaydın 😅
Sadece işine geleni yani 😅
Hiç hoş değil 😅Ben elimden gelen her şeyi yapardım 😅
Gönlünce olsun 😅
Her istediğini yapamam ama elimden geldiğince söz hakkı veririm (benim için çok büyük bişey :D )
Hımm diyorsun 😅 Mesela ben aşkıma her türlü söz hakkı veririm hatta hiç kimseye vermediğim veremeyeceğim kadar söz hakkı 😅
Bana göre insan sevdiğinin istediğini yapmalı 😅Yapmamak aşka sevgiye ihanet gibi 😅
Hani onun istediğini yapmayacağız da kiminkini yapcaz😅
Eşin olsaydı peki😅
Gönlünce olsun 😅
Aslında şöyle elbette sevdiğim kişinin istediğini yaparım fakat benim de kendi isteklerim olduğunu unuttuğu zaman işler karışır. Her şey dozunda güzel yani :) tamam canım sen nasıl istersen diyip huzur vermek var ama her zaman olmaz.
Tabi ki kendi isteklerinde var en güzeli karşılıklı olanı 😅
Bence de karışır 😅
Katılıyorum her şey dozunda güzel her şeyin fazlası zarardır yani😅
Bence de her zaman olmaz 😅
Mutlu ve serin günler dilerim 🫡
Teşekkür ederim sana da mutlu ve serin günler :)
Ricalar ve teşekkürler 😅 EyvAllah
Ne istediğine göre degisir, bu yüzden hayor demeliyim
Balkız 😅 Kır gülü 😅Sense haklısın da seven sevdiğinden kötü şey ister mi yahu 😅hayır deme 😅Mesela mesela biraz ilgi biraz sevgi biraz naz çekmesi 😅bir bardak su 😅
Kücük prens? Sen misin 😊
Evet benim 😅
Hayır. Ortak noktalarda buluşmak, anlaşmak gerekiyor. Hed şeyin bir zamanı var
Ortak noktada buluşmak anlaşmak da güzel 😅Evet her şeyin bir zamanı var her şey vaktinde zamanında güzel 😅
Gönlünüzce olsun 😅ama alakası yok bu başka bir şey mesela aşkım bir bardak su verir misin gibi en basitinden 😅
Misal verdim işte 😅Mesela ben sevdiğim benden bir şey istese mutlu olurum 😅Aşkıma hizmet etmek beni mutlu eder yorulmasın isterim 😅
Bırak bırak bokunu çıkarmamak lazım yani 😅
Geri dönüş için teşekkür eder 😊İyi akşamlar dilerim 😅
Katılıyorum çok güzel düşünüyorsun kesinlikle her türlü 😅 EyvAllah 🫡
Kimsenin her istediği yapılmaz tek sevgili için değil afedersin bir yerlerleri kalkar sonra mazallah
Sende haklısın burunları kalkabilir 😅Aman aman 😅
Ama ben yaparım ve yapmak isterim yapmak için de can atarım içimden böyle geçiyor 😅
Gönlünce olsun 😅
Ya zaten ortada fol yok yumurta yok öylesine 😅hayal ediyoruz hep pişman oldum pişman ettiler ama olsun yine yaparım ve yapacağım 😅 Belki bir gün güneş doğar vs hiç batmaz 😊
İyi akşamlar dilerim 🫡
Her dediğini dinle ama her istediğini yapma. 😂
Bu da güzel kanka dinlerim ve de yaparım 😂Beni bilirsin 😂 Normalde üşengeçim ama aşkıma karşı enerjik atılgan filan 😂İşine geleni herkes yapar 😂Mesele işine gelmeyeni yapmak 😂
Ben genelde de herşeyi dinlerim ama yapmam 😂😂😂
Prensiplerim var kanka. Sevmediğim, işime gelmeyeni yapmam. İçim rahat etmez. Huzursuz olurum 😂
Bende dinlerim ve de yaparım 😂Benimde prensiblerim var hepsi aşk üstüne aşkım üstüne 😂hehehe bende huzursuz olurum aslında işime gelmeyen şeyi yapınca ama aşkım için yaptıktan sonra çok da fifi der mutlu olabilirim 😂
Mesela yapmayacağım yapmayı düşünmediğim nice şeyi yaptım 😂hep benden gitti 😂
Tam aşk erkeği yaa 😂😂
Buyrun benim 🤣 Sağolasın kankim 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal
Sen de sağol. Senin de gönlünce olsun 😂
EyvAllah kankim 😅 Cansın her türlü 👍
Makul olan istekleri karşılıklı yapmak isterim bundan gocunmam ben.
Evet evet bencede her şey karşılıklı güzeldir zaten iki taraftan biri yapmaz ise hüsran olur 😅
Ne güzel, gönlünce olsun 😅
Tek taraflı her zaman yorucu olur 😄
Hihi berbat bir şey hep yaşadım bunu 😂 Kendimden bilirim 😂 Hayattan soğutuyor insanı yoruyor yıpratıyor yani 😅Ama evet diyenleri görmek güzel umut var ışık var 😅
Evet yaparım, o da benimkini yapar. O daha çok yapar hatta.
Bende bende bende 😅
Ne güzel 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Her istediğini yapamam. Kabul edilebilir şeyler olması lazım.
Kabul edilebilir olarak istediği her şeyi yapar mısın 😅Ben her istediğini yaparım şahsen yapmak isterim can atarım hatta sevdiğim benden bir şey istesin ve istediğini yaptığım da ben daha çok mutlu olurum 😅
Canım yapmak isterse yaparım.
Allah Allah 😅Bu nasıl bir şey 😅İnsan sevdiğinin istediği şeyi yapmaz ister 😅Yapmamak mantıksız o zaman kimden isteyelim kim yapacak ki😅
Kendi doğrularım, sınırlarım, kırmızı çizgilerim vardır, her istediğini yapmam kimsenin.
Normaldir herkesin doğruları sınırları çizgileri vardır 😅
Yapmazsanız yapmayın 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Neden? Sahibim mi o benim? Tasmam nerde jsjsjsjs olmasi gerekiyorsa yaparız... mantıklıysa varım
Sahip köle ne alaka şimdi 😅Köpek miyiz biz 😅Ama köpek gibi sevdiğim de doğrudur 😅Bende varım her türlü var olanı da severim 😅Bence gerekiyor yani sevgilinin isteğini yapmayacaksın da kimin istediğini yapacaksın 😅
Ama hayir, ben yok yapaman, ben ıııı
Yapmazsan yapma 😂 bize yapanlar yeterrreeeerreeee 😅
Düzgün şeyler istiyorsa neden olmasın. Kafama yatmazsa yapmam
Tabi ki 😅O kadarı da normaldir 😅Mesela ne yapmazsın 😅
Aklıma gelmiyor ki ruh halime göre de mesela o an kafama yatmaz huysuz anıma gelir yine yapmam mesela 😅
Hımm anladım gözden kaçmış kusura bakma lütfen yeni fark ettim 😅
Ben her şeyi yaparım her türlü 😅 Yapaamayacağım bir şey yok canım sıkkınken bile sevdiğim bir şey istese yapmak için can atarım 😅
Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
Eyvallah iyi akşamlar
EyvAllah 🫡
Biz sahip kole iliskisi yasamiyoruz,
yapmazdim yapmam da
Ne alaka ben mesela sevdiğim sevgilim benden bir şey isteyince mutlu oluyorum hoşuma gidiyor benden bir şey istesin diye dua ediyorum 😅
Yapmazsan yapma hıh 😅
Seven sevdiğinden neden kötü bir şey istesin ki ben isteyemem mesela niye kötü düşünüyoruz hep düşünüyorsunuz düşünüyorlar 😅
Kötü mantıksız olmayanlar için nedir cevabın 😅
Kendimden bilerek kendimi düşünerek ve insan sevdiğinden seven sevdiğinden kötü şey istemez istememeli olduğunu bilerekten 😅
Offf 😅Mesela birliktesiniz dağ evi olsun 😅Çok soğuk filan ayaklarına kara sular inmiş 😅 yorulmuş yıkar mısın ayaklarını 😅kova getirip masaj yapar mısın ayaklarına 😅
Tamam ya bir kez yıka kırk yıl hatırı olur ben bile yıkarım masaj yaparım 😅Elime mı yapışcak ne olcak sanki hem sana odun toplarken yorulmuş filan akşam üşüme diye yakarız diye 😂😂😂
Anlaştık, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim ve Hoşçakal 😅🫡
EyvAllah 🫡
Yapılır yani neden yapılmasın dinozorları görmek istemiycek herhalde her şeyi yaparım evet ölürüm de onun için aşık olmak başka şey sevda başka şey aşk biter sevda bitmez her yiğidin harcı değildir sevdalanmak...
Müthişsin, emeğine yüreğine gönlüne sağlık, kesinlikle katılıyorum aynen öyle ya dinozor isteyecek değil ya saçmalık olur yani 😅 Tıpkı senin gibi düşünüyorum 😅
Of of of yakışır 😅 Gönlünce olsun 😅
Her hatunun da harcı değildir de boşverelim milleti kendimize bakalım 😅Bizim harcımızdır😅
İyi akşamlar 🫡
Sevgili bile yapmıyorum hic olmadi kimseye guvenemiyorum
Hımm güven problemi sıkıntı, zaten mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var genel olarak ama sevdiği yok
Gönlünce olsun 😅
Her istediği olmaz yani
Hımm 😅 Diyorsun 😅Benim için olur ben yaparım yapardım ki yaptım da 😅
Sende ne iyi kalpli insansın yeminle
Allah razı olsun senin güzelliğin 😅Peki mesela eşinin ayaklarını yıkar mısın örneğin 😅
Benmi eşimin ayaklarını yıkıycam bak ben buna gülerim zaten şuanda gülüyorum kaçıncı yüzyıldayız yaw allahını seversen
Yıkarsın ya da yıkamazsın bir şey demedim. Sadece sordum. Gülebilirsin gülmek güzeldir hep gül 😅
Yüz yılın canı cehenneme 😅
Ben yıkarım 😅
Yıkamayan bir kız da zaten eşim olamaz 😅
Cidden yıkarmısın şahsen hiç tatmin olmadım şu an ama neyse yani olabilir
Ağzımdan çıkan her söz senettir. Tabi ki yıkarım, çoraplarını çıkarırım. Masaj yapabilirim. Odadan odaya sırtımda kucağımda taşıyabilirim bir ömür. Elimden her iş gelir bulaşık üstü çamaşır mesela bizimkiler köye gitti evde kardeşim ile ben dün çamaşırları makineye attım sonra çıkarttım ve astım 😅
Az çok yemek de yaparım
Erkeklerin en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarınıdır hadisi şerif
Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz hadisi şerif
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Aşkımın her yükünü hafifletmek isterim 😅
Mesela hiçbir yükün altına tek giremez izin vermem beni de ortak edecek çalışacaksa eğer çok çalışmasına müsade etmem en fazla 6 saat 😅
Ayak yıkamak da ne var ki ayak bile yıkamayan biri aşkı için ne yapabilir ki 😅
Elinde olan bir şeyi esirgeyenden hiçbir şey bekleyemem
Hem bana romantik geliyor 😅 ayaklarını yıkandıktan sonra öperim 😅mucuk mucuk yaparım 😅
Allah seni napmassın ya güldürdün he 🤣 ulan varya her eve senden 1 porsiyon lazım 😂 umarım senin için hayırlı olan kadın kimse onunla eş olursun 😅 bu devirde böyle erkek kalmadı diye biliyodum
Heehehehe hep gül şimdi hoşuma gitti gülmen az önce bozulmuştum 😅
Oo ben daha ne yazdım ki 😅bende neler neler var 😅
Çok amaçlı robot gibiyimdir 😅her yola gelir 🤣
Hayırlısında gözüm yok benim olsun onun olayım iyi ya da kötü günahıyla sevabıyla her şeyiyle her türlü severim ben hiç fark etmiyor 😅
Sadık olsun 😅
Ben zaten bu zamanın insanı değilim ki 😅
Profilimde yazıyor deli dolu çocuksu çılgın diye 😅
Valla insan olduğundan şüphelenmeye başladım he böyle bir insan varda ben mi körüm
Yok denecek kadar az da olsa var vardır 😅En azından ben varım 😅 Her daim hep vardım mümkün olduğunca kendimi geliştiriyorum her anlamda konuda mesela izlediklerim duyduklarımdan ders çıkarıyorum 😅
Eskiden annemle yaşamayı düşünüyordum izlediklerim dizi filmler hep kötü şeyler oluyor anlaşmamazlık oluyor dedim ki aynı evi unut ayrı ev şart eşin üzülür 😅
Valla tebrik ediyorum kelimelerin tükendiği yerdeyim
Teşekkür ederim 🌸Bitti mi yani gidiyor musun 😅 Vedalaşıyor muyuz 😅
Böyle diyince bir üzüldüm he
Üzülme üzme kendini sıkma canını her şeyin canı cehenneme 😅
Sınava girip geldim 😅
O istediğimi yapsın ben neden yapıyorum
Karşılıklı olsa her şey 😅
Gönlünüzce olsun 🫡
Zaten ne istediyse oldu yani ben 💁🏼♀️
Hımm, öyle diyorsan öyledir 😅
Mutluluklar dilerim iyi akşamlar 🫡 Hoşçakalın
Yapmam o yapsın 😀
Bence karşılıklı güzel olur 😅Tek ben tek ben yıpratır yani 😅
Evt karşılıklı olur bak :)
Olur, ben varım her türlü 😅Can atarım sevdiğim benden bir şey istesin de yapayım diye 😅Daima hazır da beklerim 😅
Gönlünce olsun 😅Mutlu ve serin günler dilerim 🫡
Sağolasin size de
EyvAllah 😊
Ne istediğine bağlı
Mesela dağ evindesiniz 😅Kış 😅Senin için odun topluyor kesiyor ateş yakmak için çay koymak için menemen yapmak için 😅 şömine için 😂 Ayaklarına kara sular inmiş yorulmuş, ayaklarını yıkar mısın 😅
Olur bunları yaparım sıkıntı yok ama başka şeylere girsem yapmam jzjkkjkj
Ne güzel bende yaparım aynısını kız arkadaşım için 😅Her türlü 😅Seven sevdiğinden kötü şeyler istemez istememeli yani ben şahsen benden ne istense yaparım yapmak isterim can atarım 😅
Tabi her şey yapılır dediğim gibi istisnalar dışında jkjnnii
İstinalar başka yahu 😅 Kötü şey isterse yapmayın zaten bende istemem yapmanızı 😅Benim hep küçücük şeyler olur alıştım onlar bile olmayınca fazlasını hiç hayal etmedim 😂
Aqa be olsun pikam üzülme jssjsjmm
Elimde değil ister istemez üzülüyorum ama hayırlısı, canımız sağolsun ve gönlümüzce olsun, iyi geceler dilerim, butterfly 😅🫡
Aynı şekilde pikam gönlünce olsun be
Amin inşaAllah teşekkür ederim 😊🫡
nayır nolamaz nüzgünüm
Keyfin bilir 😅
Gönlünce olsun hıh 😅
Hayır tabii ki de 😀
Hiçbir şey mi 😅Niye hemen hayır ben can ata ata yapardım yapmak isterdim 😅
Ne demek niye 😀Bana uymayan bir şeyi yapmam niye yapayım 😀
İnsan sevdiğinden uygunsuz şey ister mi 😅Herkesin aklına kötü şeyler geliyor anlamıyorum 😂Ben her şeyi yaparım bana sorsa sevgilim benim için her şeyi yapar mısın evet derim küçükken de böyleydi küçük bir çocukken de 😂Yapma zaten onu Allah aşkına onu mu diyorum ben 😂😅
Tamam sen sevgilinin her dedigini yap 😀Her şey diyorsun genele dökünce elbet bi uymayan şey çıkacak ondan dedim 😀
Küçükken de yapardım ve hep yapacağım 😂Ağzıma sıçsalar da yapacağım 😂Ben kendimden ödün vermem karakterimden ödün vermem 😂Sanki niye sorduğumu bilmiyorsun 😂Bunlar hep 😅Şey için 😂
Benim aşkıma aşk anlayışıma göre seven sevdiğinden onu zora sokacak ondan kötü bir şey istemez bunu düşünerek şey ettim 😅
Kendinden ödün vermeden her şeyi nasıl kabulleniyorsun 😬😀neyse kurcalamayalım faha fazla 😂
Günaydın 😅 Gırgırına 😅 Teşekkür eder mutlu günler dilerim 😅 Sersemim çok pis of of of 😂
Belli sersemliğin 😂 Rica ederim mutlu günler 😀
Amin amin inşaAllah 😅
Coğu istediğini yapmadıpım için manita yok
Hımm, pişman mısınız 😅
Orası da var ama ben şöyle düşünüyorum. İnsan sevdiğini şımartır ben şımartmak ve de şımartılmak isterdim tabi burunları kalkmasın kalkmadan 😅
Gönlünüzce olsun 🫡
EyvAllah, peki, nasıl isterseniz, iyi akşamlar dilerim 😅
Teşekkürler 👍
Hiç kimsenin her istediği yapılamaz...
Genele bakaraktan evet abi ama sevdiğimin her istediğini yaparım ben 😅
Gönlünce olsun abi😅
Sen de yapmazsın, kimse kimsenin her istediğini yapamaz. Bu mümkün değildir...
Abi sen sensin seni bilirsin beni ben ve Rabbim ve de sevdiğim bilir. Yaparım yaptım da ve yapacağım da mümkündür 😅 Katılmıyorum
İyi bakalım: ))
EyvAllah abi iyi akşamlar dilerim 🫡
Hayır yapmam istemediğim bir şeyi
Normaldir ama bunu sormuyorum 😅 İstemediğiniz değil sevgilinin istediği bir şeyi yapar mısın 😅niye hep kötü düşünüyorlar anlamıyorum 😅
Ben sevgilim benden bir şey istesin diye can atan bir insanım hatta bir şey istediğinde onu canla başla yapmaya çalışırım öncelik veririm 😅
İsterse yaparım ama detaylandırıyorum işte :)) istemediğim bişeyse yapmam
Mesela ne istemezsiniz örneğin 🤔Onu yapmayın zaten bende sizi desteklerim her türlü 😅 Gönlünüzce olsun 😅
Her istedgni tabiki yapmam
Hımm, ben yapardım 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Yaparım tabii ki elimden geleni
Bende bende bende 😅
Ne güzel, gönlünüzce olsun 😅
Sadece işime gelenleri yaparım
Hımm 😅 Hiç hoş değil abi 😅
Gönlünce olsun 😅
Eyvallah sağ ol 😅
Tövbe tövbe sende sağol ve sağ ol abi 🤣
Elbette ki hayır
Elinden gelen ufak tefek basit şeyler de dahil mi 😅
Gönlünce olsun 😅
Yok ciddi yapılmayacak kadar saçma değilse
Sevilen sevdiğinden saçma şey ister mi yakışır mı aşka sevdaya hakaret ihanet değil midir 😅
Ben yaparım her şeyi can atarım yapmak için mutlu olurum sevdiğim bir şey istese
Mesela aileni karşına al dese
Tövbe tövbe böyle şey mi denir yani 😅Çok saçma olmaz bu iş 😅
Sevgilim ailemi karşına al dese almam ancak ailem sevgilimi istemezse aşkımın yanında olurum aşkımı seçerim😅
Bak bu iyi cevap yani aklıma o geldi sadece
EyvAllah senin güzelliğin 😊İyi akşamlar dilerim son sorumda zaten bundan bahsettim aile ilişki söz müdahale beklerim, hoşcakal iyi akşamlar dilerim 🫡
Teşekkür ederim iyi akşamlar
EyvAllah 🫡
sevgilim yok
Hani olsa 😅O zaman hayal etmek lazım 😅
Hem mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok 😅
Gönlünce olsun 😅
hayır yapmam
Peki, Gönlünüzce olsun 🫡
Hayır yapmam :D
Yapmazsan o da yapmaz karşılıklı olur hıh 😅
Gönlünce olsun 😅
Sevgilim olmadığı için sorun yok. Olsaydıda zaten istediği herşeyi yapmazdım yani. Hahah yapmayabilir olabilir, saygı duyarım. yani her zaman istediğimiz her şey olmaz. Ve yapmak zorunda değiliz. :)
Seninde her şey gönlünce olsun :)
Mesele sevmek zaten sevgili değil. Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. 😊
Ben yaparım yapmak için can atarım hatta benden bir şey istese ekstra mutlu olurum yapınca daha mutlu. Sevdiğimin istediğini yapmayacağım da kimin istediğini yapacağım ki😅
Ben saygı duyarım ama bazı şeylere çoğu şeyi yapmıyor ise birlikte olmanın da anlamı yoktur 😅
Evet her zaman istediğimiz şey olmaz ama imkan varken yapılması mümkün yaşanması mümkünken yaşayamamak çok saçma 🥹
Teşekkür ederim amin inşaAllah hayırlı akşamlar dilerim, diğer sorularıma da beklerim 😅
Sevmek güzel şey evet. bunu bir kez dolu dolu yaşadım. Yani o duyguyu derinden hissetmek güzel. :)
Sevgili elbet olur ama önemli olan gerçekten sevmek.
Benimde sevgililerim oldu elbet. Ama gerçekten sadece 1 tanesine aşık oldum. Bu duygu harikaydı.:)
Bu kişiden kişiye değişir zaten. kimi yapar kimi yapmaz. Ben biraz inatçı ve tersi yapan bir insanım belkide o yüzdendir.😅
Sevdigin için herseyi yapabilmen güzel tabii.
Evet çoğu şeyi yapmıyorsa ve uyum yoksa zaten olmaz. Sevgi bu değil yani. Değişik bir uyum. :D
Evet maalesef bazen yaşanması gerekenler yarım kalabiliyor, öyle gerekiyor. Bu üzücü. Ama hayat hu. Devam ediyor.
Bende teşekkür ederim sohbetin için. Sanada hayırlı akşamlar. Diğer sorularına denk gelirsem elbette gelirim. Sağlıcakla kal :D
Evet evet her türlü 😅
Sevmek en güzel duygu sevmesini bilene, hakkını verene, sevginin gücü sınırsızdır! 😅
Hımm bir kez yine olabilir ama insan defalarca sevebilir aşık da olabilir. Bir kez canı yanınca insanın korkuyor biraz uzaklaşıyor yine aynısı olur mu ama aşka sevgiye küsmemeli aşksız sevgisiz olanlara küsmeli 😊
Seviyorsam seviyorumdur ve en derinden zirvesinden her türlü azı çoğu yok hep daha çok 😅
Azıcık sevmek yapmacık geliyor laf olsun diye sevgi mi olur 😅
Öylesine seviyormuş gibi değil de ölürcesine ölümü göze alırcasına 😅
Bende onu demek istedim mesele sevmektir. Benimde oldu hepsi hüsran zarar ziyan hep benden gitti eridim bittim tükendim artık desem de yine de bir umut 😅
Aşkı sadece eşime olur olurum 😅
Herkese olmam hıh 😅
Vermem aşkımı elaleme 😅Eşim olması lazım imza atması lazım 😅
Tabi ki kişiden kişiye göre değişir çünkü herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅amma ve lakin ki yani nasıl desem benim sevgi anlayışıma göre saçmadır sevilenin sevdiğinin istediğini yapmaması yapmak istememesi 😅 hemde çooooook 😅
Bende inatçı ver tersim ama sevmediklerime 😅
Güzel insanlara insan olanlara insana benzeyen herkese karşı güler yüzlü tebessüm sadakadır güzel söz söylemek sünnettir
Kendi açımdan güzel ama benim için hiçbir şey yapılmaması can yakıcı
Yemişim öyle uyumu valla canı cehenneme 😅
Birbirimizi mutlu etmek çok basit birbirini seven iki kişi arasındaki mutsuzluk uyumsuzluk tatminsizlik bahanedir seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur birinden biri yapmaz ise hüsran ziyan olur işte 😅
Hayat devam ediyor ama nasıl 😅
Ricalarımı iletiyorum çok iyi oldu hoş oldu hoşuma gitti 😅 EyvAllah sende hoşça ve sağlıcakla 🫡
Destan yazmışsın maşallah.😅 Açıkçası biraz okumaya üşenmis olabilirim hahah ama okudum hepsini tabii ki. Emeğine saygım var :)
Aynen öyle hak edene hak ettiği gibi. Dediğim gibi bu bir kez oldu. Ve hak ediyordu...:D
Yine olur mu bilmiyorum. Bir daha onu sevdiğim gibi sever miyim bilmiyorum. İlk aşk olduğu için bende yeri hep özel kalacak.
Zamanla alıştım yokluğuna zaten.
Aşka kendimi kapatmadım. belki bir gün tekrar aşık olurum , bilmiyorum.
Evet haklisin insan yine aşık olabilir tabii. Bu belli olmaz. sutten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hahah o hesap yani. Tabii ki aşka küsmemeli :)
Herkese olunmaz zaten. Aşk tek bir çift göze bakmakla olur. Onun ruhunu kendinde hissetmek gibi :D
İlla eşle olmaz ki aşk. Aşk sevgiliylede olur. O konuda katılmıyorum hahah Ama umarım sen esin olacagin kişiyle doyasıya aşk yaşarsın inşallah. :)
Evet tabii ki kişiden kişiye değişir görüşler. Katılıyorum 😅
Ee sevmediklerine karşı davranışın normal tabii.
Evet isteyen mutlu etmek için elinden geleni yapar doğru. Yapmak istemeyen için bahane çoktur. Haha
Her zaman hersey hüsran olmaz ya. Elbette hayat devam ediyor :D
Yaşıyorsak hersey için umut vardır :)
Sen öyle yazınca bende gelişi güzel yazdım 😅canın sağolsun teşekkür ederim 😊 Sevindim
Bende emeğe saygı severim önem veririm. Yazılan her şey emektir..
Bende hak eden birini istiyorum 😅
Olur inşaAllah 😅Umut edelim😅En güzelini kapatma hayırlısı kim bilebilir ki 😅
Hihi o hesap 😅Küsemem küsemem 😅
Çok pis hissederim 😂
İlla eş ile olmaz da benim ki şart ben sadece eşime ama şöyle bir şey var ben kimi sevsem aşık mısın dediler hatta kendi kendime sevdiğim kız vardı geldi yanıma ilk defa mı aşık oldun dedi 😅
Günümüz ilişkilerine bakınca benim azıcık sevgim bile aşk gibi gelir geliyor insanlara 😅
Benim aşkım bir başka 😅
Teşekkürler, katıldığın için 😅
Var var elimden geleni yapıyorum 😅 Üşendim diyince kısa kestim 😅
Eline emeğine sağlık 😅seninde canın sağolsun 😊
Elbette kesinlikle emektir.
Umarim bulursun istediğin gibi :)
Saol saol. hahah sanada inşallah
Hisler yanıltmaz zaten. Mutlaka anlaşılır. 😅
Senin sartin o olabilir. herkes aynı olacak diye bir kural yok tabii. 😅
Evet öyle sananlar olabiliyor tabii hahah bu acınası bir durum. Aşkı karıştırıyorlar.
Senin aşkını en iyi sen bilirsin. umarim istediğin gibi olur ya. dilediğin gibi bir aşk.😅
Rica ederim. Bazen geveze olabiliyorum. sohbet etmeyi severim :D
Üşendim derken işin espriydi ya. Hahah
Ben yazan her şeyi okurum. Yani o kadar yazmışsın:)
Seninde her türlü emeğine sağlık 😅
Amin inşaAllah cümlemiz 😊
Tabi ki öyle kural yok bende var 😅
Kim nasıl istiyorsa yaşasın aşkını 😂
Aşkı bilmiyor ki çoğunluk 😅
Bizi en iyi biz biliriz anlarız bizi bizim gibi anlamaları zor 😅
Canın sağolsun ben de sohbeti severim 😅 özellikle soruda olanı 😅Hatta sadece soruda 😅
Bilemedim 😅Ciddi sandım hatta bozulmuştum 😅
Emeğe saygı verenleri görmek güzel 😊
Vedalaştıktik mı biz 😅haydi kal sağlıcakla hoşça😅
Aynen öyle kim nasıl isterse öyle yaşar tabii 😅
Bilmedikleri kesin. Önüne gelene aşık olduklarını zannediyorlar hahah
Aynen öyle tabii. İnsanı en iyi kendi bilir. gerisi hikaye 😅
Evet soruda eğlenceli oluyor ya.
Bozduysam kusura bakma. Arada böyle takilabiliyorum. ama kötü anlamda değil ya. Şakalaşıyorum yani arada.😅
Aynen artık vedalaşma zamanı. haha sende kal sağlıcakla hoşça 😅
Ya şey aslında şöyle benim sevme şeklimi sevgimi aşk sanıyorlar aşka benzetiyorlar 😅Mahallede küçük kızlar şöyle sevilmedik diyorlar 😅... Abi gibi sevilmedik sevilsek diyorlar 😂
Yani öyle severim ki 😅 anlatamam çok pis severim 😅 canın sağolsun önemi yok toparlandım hemen 😅
Şaka bende severim gırgırına 😅ama şaka da yapsam biraz farklı olur sahici şakalar yaparım 😅şaka ile karışık olur 😅
Peki görüşürüz 😅🫡
Hayır
Peki😅
Gönlünüzce olsun 🫡
HAYIR
Tahmin etmiştim 😅
Canın sağolsun ve gönlünüzce olsun 😅
Yaomam
EyvAllah 😅
istediği şeye bağlı
İllaki de genel olarak misal sıradan basit küçük şeyler 😅
Hayir
Pek, gönlünce olsun abla 😅
Hayır
Peki
Gönlünüzce olsun 😅
Hayır tabi ki
Peki, Gönlünüzce olsun 😅
Hayır mümkün değil
Peki, zaten herkes kötü şeyler bekliyor ve hayır diyor 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Senin ikidebir emoji kullanman çok sinirimi bozdu xdxsxzs
Bir dahakinde dikkatli olur size karşı kullanmam. Sinir olmayın lütfen. İyi akşamlar dilerim.. sjsjs
Yapmam..
EyvAllah 😅
Yapmam
Peki, Gönlünüzce olsun 😅
yapıyorum ne isterse
Ne güzel, bende yapardım
Gönlünüzce olsun 😅
saolasın o mutlu olsun önemli olan bu
Benim için de önceliğim sevdiğim mutlu olsun kesinlikle 😅
Sizde sağolun ve sağ olun, bu sefer iyi akşamlar dilerim 😅🫡
Hayır
Peki 😅