Selamlar!!!
Sevgiliniz istiyor diye her dediğini yapar mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selamlar!!!
Sevgiliniz istiyor diye her dediğini yapar mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Yapmanız çözüm olmuyor. Bazı insanlar doyumsuz istekleri sınırsız. Hiç beğenmiyorlar. Küçük bir ayrıntıya takılı kalıyorlar.
Ama değerini bilen insan içinde her şey yapılır. Sonuna kadar gidilir.
Ben hep yaptım ve kaybeden ben oldum. Ben istesem o yapmazdı. Bencil biriydi çünkü siz siz olun her dediğini yapmayın nankör olmuş insanlar. Şimdi hayır yapmam asla...
Cevap
61Cevap
Sanırım hayır yapmazdım ya ama bunu benim için değil onun için yapmazdım çünkü eğer onun her istediğini yaparsan belli bir yerden sonra beni insan yerine koymamaya başlar
Yapmaya çalışıyoruz, yine yaranamıyoruz. Yapmayarak yaranamamak daha cazip gelebiliyor 🙄😃
Elimden gelen herşeyi yaparım.
Sevdiğim için yapardım
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Sevgili veya eş hiç bir zaman sevdiğim erkeğin her dediğimi yapmasını da istemem, ben de onun her dediğini yapmam. Karşılıklı uyuma bence karşılıklı muhalefet de dahil ve hem en sağlıklısı hem de en zevklisi bu, net.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Hayır. Benim isteklerimde önemli. Sürekli onun her dediğine evet dersem, benden geriye bir şey kalmaz. O benim isteklerime evet diyecek, çünkü bir şey istersem ikimiz adına olur.
Bu dünyada ben, sadece kendi istediklerimi yaparım.
Diğerlerininkiniyse ; yapmam.
Ortalık çok kızışıyorsa yapmış gibi yaparım. Kendimden daha değerli olamaz bir sevgili benim gözümde. Akıp giden bir hayatın içinde benim önemli olan. Beni seviyor diye tapınacak halim yok. O olmazsa başkası sever.
İstek vardır... istek vardır...
Yapılabilir istekleri yaparım, yapılamaz istekleri yapmam...
Sevgi, sevigililik güven, sadakat, fedakârlık ister. İnsan, bu tarz durumlarda bazen kendisinden taviz vermelidir.
Ben ne dersem o,
Ben istersem yaparım, istersem yapmam,
Kimse benden bir şey isteyemez,
Kimse bana bir şey yaptıramaz,
Modunda olmamalı...
Ufacık istekleri dağ gibi büyütmemeli...
Ara sıra değişiklik olsun diye her istediğini yapabilirim ama o da pokunu çıkarmazsa 😄
Sonra elini veren kolunu alamaz mazallah.😄
Akla mantığa uygunsa, bize faydası varsa evet..
yapamam yapmam makina değişime köpeği değilim eğer her sözünü dinleyecek birisini istiyorsa bir fino alsın kendisine ve tasma taksın
Ne kadar tevazu gösterirsen o kadar ukala oluyor insanlar.. Kimsenin dediğini yapmam, kendi bildiğimi yaparım..
Genelleme yapmasaydın iyiydi :)
Kimsenin her istediğini yapamam. İnsanoğlu nankör hem, hep daha fazlasını ister, alıştırmamak lazım
Hayır, yapmam. Yapmadığım için deliye döndüğü çok olur ama çizgimi bilerek benle birlikte.
Yaptım da noldu tepeme çıktı 1.5 yıllık ilişkim sona erdi. Lütfen kendinizden taviz vermeyin.
yoo asla. herkes bir birey ve kendine uymayan dogrular olabilir. eger fikir ve mantigima yatmiyorsa yapmam onun da anlayisla karsilamasini beklerim. eger her seye tamam desem ne kendime saygim kalir ne karsi tarafin bana saygi duymasi..
Elimden geliyorsa, onu mutlu edecegine inaniyorsam, yapmamda bir sakinca yoksa, yaparken kendime olan saygima, kisiligime, inandiklarima zarar vermeyecekse neden olmasin
Hayır yapmam. Ben bir bireyim ve her ne kadar kötü tabirle kullanıyor olsa da oturmuş bir karakterim hayatım ve amaçlarım ideallerim yani kısaca egom var.
Ne münasebet sevgiliyiz diye emir erim değil. Haddini bilecek 😎
Yaparım neden çok aşığım 😄
Herseyin bi sınırı var sınırı aşmadığı sürece yaparım
çok seviyorsam dedikleri mantığıma uyuyorsa evet yaparım
Tabi ki en doğrusu
Yaparım, evet. Çünkü zaten o benden saçma sapan şeyler istemez. Bir şeyi istiyorsa vardır mantıklı bir sebebi. O yüzden yaparım.
Hayır her istediğini yapmak saçma bence birbirimizin kölesi miyiz kaldı ki her istediğimi yapan bir insanla fazla işim olmaz
Her istediğini yapmam. Benden bir şey istediğinde bir bakarım ne istiyor, Oluru var mı, faydası ne, zararı ne diye ölçer tartarım. Ona göre.
Uysal biriyim. Dik başlı değilimdir. İstiyorsa bizim için iyi olduğunu bilmesindendir. Ama şu var ki, minik yarim yok 🤣🤣🤣
Amma kesilmeye gelmez başım :)
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
İstediği şeyi ben de istiyorsam kafama yatarsa yaparım yani ama istemediğim bir şeyi de yapmam.
Sevgili gelip geçici olduğu için yapmam.. Ancak eşim olursa her dediği olur
Ses çıkarmaması için yaparım. Kadınlar biraz fazla oluyor bazennnn.
Hayır o benim kocam mi ki yapayım her istediğini yapmam
Böyle bir şey yaşamadım yaşayanlar yapanlar
Sevdicek mi oluyor köle mi belli değil
Absürt değil ise evet. Hayatıma müdahale etmediği sürece.
Yapmam, herkesin bir sınırı olmalı.
her istek geniş bir kavram..
doğal olarak hayır..
Makul şeylerse evet yaparım.
Hayır yapmam. İnsanın çizgileri olmalı.
Yapmam bazen ağzına kürekle vururum :D
Mutlu etmeye çalışırım ama her isteğini yerine getiremem
Hayır isteklerini gözden geçiririm.
İşime geliyorsa yaparım, gelmezse yapmam.
Her şeyin ne olduğuna bağlı
Yapabilirim de yapmayabilirim de
Yapmam. Köle değilim.
Yapmam her istediğini
Yapmayınca daha çok seviyorlar.
Yoo o benim her istediğimi yapsın
Hayır yapmam bu çok yanlış doğru değil
yapmayınca daha çok seviyorlar
Ne gibi konuya göre değişir
Ne istediğini bağlı 🤔
İstediğini akla mantığa uyuyorsa neden yapmıyım ama sırf o istiyor diye kendim istemediğim bir şey yapmam kuklasımıyım onun
İsteğine bağlı. her şey her yerde istenmez. temizse bakimliysa ve karşılıklı olucaksa yapılabilir.
e benim isteklerimde önemli hani bende insanım.. ki o da farkında yoksa neden sevgilim?
Hayır ne kadar sevgilim de olsa benim de kendime bir saygım varr
Her istediğini yaparım. Gerekirse ayağını bile yıkarım
Anaç kadın :)
Eslerin birbiri üzerinde hakları vardır ama sevgili isen yapm ağırlığını koy
ne istediğine bağlın
Bana da uygun olan şeyleri yaparım
Ev araba tapu ne varsa üstüne bile yaparım
Hayır kendim istemediğim şeyi yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?