Annesiyle birbirimize girdik. Kocama fişfiklemiş kötülemiş beni hemen koşup şikayet etmiş. Doldurmuş kocamı. Kocamda bana çok ağır konuştu. Tartıştık. Çok bunalıma girdim. Yeter hayattan soğudum🥹
Kocam annesiyle tartıştığım için bana hakaretli mesajlar attı kavga ettik ne yapmalıyım?
Sen kocana yazdıklarını sildiğin için burada yazışma tek taraflı görünüyor. Kendini haklı çıkarmak için kocana yazdıklarını silmişsin. Kocana kim bilir neler dedin ki sana bunları dedi. Kocanın yazdıklarını görmeden, haklı olduğuna inanmıyorum. Bir ilişki atılmış 3 mesaj üzerinden tek taraflı yorumlanamaz. Belki de haksız olan sensinsir.
anna kuzusu erkeklerden nefret ederim Anne sevilmeli saygi duyulmali buna bisey demiyorum ama karina böyle seyler yazamaszin Ayni sevgiyi saygisi karisinada göstertecek
Her şeyi açık açık yayınlamak zorunda değilim? Ayrıca ne gizlemiş olabilirim? Hadi farz etki gizledim adamın dediklerini mi değiştiriyor bu? Kadın düşmanı
Soran arkadaş. sana hakaret edilmiş. aksini söyleyen yok. sadece diğer yazışmaları da merak ettik. sen nelre dedin neler yazdın hem kocana hem annesine. olay nasıl başladı bilmiyoruz:)