Eşim İle Kavga Ettik Bana Kötü Sözler Söyledi Ne Yapmam Lazım?

Artıık gerçekten yoruldum, bunaldım hiç iyi değilim iş stresi bir yandan ev stresi bakıcı cocuk eş stresi derken tükendim sanki bu aralar.
dün eşim izinliydi hava güzeldi : oglumuz ile parka çıktılar uyarmama rağmen bazı şeylere dikkat etmemiş malum bu havalar aldatır insanı, taşa oturmuş vs.
Dün gece oglum sabaha kadar uyumadı ağrıdan kıvrandı durdu sürekli kucağımda pışpışladım
eşime bu cocugun neresi agrıyor ne oldu ki deyince parkta dikkat etmediğini ögrendim hemen almış karnından :(
Ben: ah ah keşke dikkat etseydin ben seni uyardım birde görüyormusun ufacık bir dikkatsizlik neler ile sonuçlanıyor yavrum uyuyamıyor ağrıdan dedim
Eşim: ben ne biliyim bilsem yaparmıyım vs dedi ama ben özellikle dikkat etmesini söyledim.
Sonra bana kes çeneni bir sus gece gece kafa ütüleme dedi bağırdı''
bende ona bağırdım asla alta kalmam ona karşı
Eşim: senin çarkına Tükürürüm dedi :(
Bende gelde bir tükür bakalım tükürebilyorsan Sen adam değilmişin yazıklar olsun vs gibi cümleler söyledim
sonra siniri geçince geldi özür diledi sinirle söylediğini, cocugun böyle olacağını bilemediğini, benim sinirle söylediğim kelimeleri kendisinin hep göz artı ettiğini bendende aynı anlayışını beklediğini söyledi.
bende eline diline hakim ol bundan sonra dedim
tamam dedi ama eşim tamam dese bile kavgamızda yine herşey başa sarıyor çok yoruldum
sizce nasıl düzeltebilirim bu durumu?
gidecek sıgınacak bir limanım yok ailem yok arkamda kimsem yok eşimde böyle olunca çok üzülüyorm.
Güncellemeler
+1 yıl
oglum şimdi hastanede eşim izin aldı götürdü bakıcımız ile birlikte tam düzeliyor derken yine üşütmüş hırıltısı başlamış inanın hangi bir derdime üzüleceğimi şaşırdım :(
Güncellemeler
+1 yıl
belirtmeyi unuttum eşim o kelimeyi söyledikten sonra devam ederek yine hakaret etti bana senin ağzına''s... crm dedi.. o kelimeden sonra ben adam değilsin dedim :(
Eşim İle Kavga Ettik Bana Kötü Sözler Söyledi Ne Yapmam Lazım?