Annem bir yıldır bizde kalıyor ve genelde ben annemle saat 12 ye bire kadar oturuyorum. Dün akşam eşim geldi hayatım hadi yatalım geç oldu dedi annemde masumca damat sen git uyu kızımı niye götürüyorsun bırak konuşuyoruz dedi eşimde anne hani o benim karım ya bizde odamızda arada baş başa kalalım bizde sohbet edelim karımı odada beş dakika bile görmüyorum yani demi dedi o kadar sinirlendimki anlatmam bu nasıl bir saygısızlık ya ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kusura bakmada kocanı bu durumda suclayamazsin annen biraz anlayışlı olmalı bir evliliğin getirisinin ne olduğunu bilmeli
Benim annem anlayışlı gayet çokta suçlu gelsin bana konuşşun anneme ne diye söylüyor ben istersem giderim annem ne alaka
Evet öylede olabilirdi ama tüm suçu kocana atma burada kocan da suç olduğunu düşünüyorsan 2 kati sende var daha önceden de annen ile oturup konuşuyormuşsunuz insan kocamın yanına gideyim biraz da onunla konuşayım der
Ben çalışan bir kadınım daha önce evde değilim. Ben kocamın yanında gidince konuşamıyorum bu arada o konuşmaz o ancak bçhle ökğzlük yapsın
Madem aksam olduğunda aynı yatağa baş koyup birbirinizle ilgilenmeyecekseniz niye evleniyor ki bu kadar insan
İlgileniyoruz niye ilgilenmeyelim ama ben akşam çay içmeyi seviyorum gelsin beraber içelim yatalım oyun bozan o. Kuş muyuz biz. Gece 12 de yatalaım
Anne ve eş arasında kalmak çok kötü bir durum böyle durumlar için ben aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum siz bence biraz evlilik konsuunda bilincsizsiniz bu birçok ciffte var evlilik kolay değil maalesef
Biz aynı evde yaşamıyoruz. Bizim çpçuğumız oldu ikimizde çalıştığımız için annem fedakarlık yapıp ta İzmir'den İstanbul'a geldi çoçuğa bakmaya. Anladın mı yani
Ben çok iyi anlıyorum merak etmeyin , sizin nasıl bir hayat yaşadığınızı bilemem o yüzden pek bir şey diyemem ama şahsi fikrim ne olursa olsun empati yaparsam kocamın gece yarılarına kadar annesiyle konuşurken benim yatak odasında tek yatmam kadar saçma bir şey olamaz emin olun kocanız da sabretmis sabretmis en sonunda dayanamamış evet size söyleyebilirdi ama o an cidden farklı oluyor her şey üst üste gelince patlayiveriyorsun ki patlaması haklı
Bu konuda maalesef başka bir şey söyleyemem
Bende sana diyorum ki sabretmesin gelsin konuşşun biz kadınlar çenemiz düşük varlıklarjz fark etmiyorum zamanın geçtiğini fadkında varmadım ama bana söylese ben yapmazdum
Haksız değil. Bence burada terbiyesizliği annen yapmış. Kocan da gerekeni söylemiş
Benim annem ne terbiyesizlik yapacak büyük o. İnsanca gelir bana söyler ben çeki düzen verieim
Öyle şey mi olur? Sen o adamın karısısın sana yatalım dediğinde annenin sen git yat damat gibi bir şey demeye hakkı yok. Eğer seninle birlikte oturmak istiyorsa "biraz daha otursaydı kızım benimle" gibi daha kibarca söyleyebilirdi
Büyük diye her şeye hakkı olduğunu sana ne düşündürüyor?
Ya annen onu oğlu gibi görüyor tamam mı herşeyde onu düşünüyor o mal gibi kendini düşünürken biz orada benimle alakalı özel bir şey konuşuyorduk
saygısızlığı yapan sensin kocan yerden göğe kadar haklı birde istersen gidip ananın koynunda uyusaydın
Sanane? Ne haklıaı gelsin bana konuşsun anneme ne diye konuşuyor
bananeyse neden soru soruyorsun?
Sanane kısmı annemşn koynunda uyuma cümlesinedeydi.
Kocanın saygısızlık yaptığını düşünmüyorum. Annene hakaret etmemiş bir şey yapmamış. Bence sinirlenme ve kocanı da anlamaya çalış ilgisiz davranma.
Gelsin bana konuşsun nasıl anneme söylet bunu ya gelsin bana söylesin
Tamam ama demek ki çok dolmuş ve o kıvama gelmiş. Bence biraz kocana haksızlık ediyorsun. Sen demek ki ayarı bulamamışsın ki kocan da annene böyle bir şey söyleşin. Bence kocana da vakit ayır dedigimi dinle. Annen zaten hep seninle ama eşinle de ilgili olman gerek
Çok sinirlyim dolmuş gelsin bana konuşsun annem yine iyi ben olsam suratına bakmam bunun nankör
Canım annenin suratına bakmayacak bir şey yok, annene saygısızlık yapmamış sadece o an sinirle söylemiş bence sen abartıyorsun, böyle yaparsan ilişkiniz bozulur, o senin kocan demek ki senden ilgi görememiş ve Üzülmüş onu da anlamaya çalış tek taraflı bakma.
Sende kendine göre haklisin tabii ki bana söyleseydi diyorsun ama aniden onun da ağzından çıkmış inanıyorum ki anneni üzmek icin dememiştir. Boşluğuna gelmiş. Bence birbirimizi kırmayın ve ilgi gösterin
Bakalım
Dedigimi dinle inan bana kazanırsın. Annen zaten senin ama kocan da senin icin çok ayrı olmalı çünkü hayatini birlestirdigin adam o yüzden dediğim gibi birbirinizi üzmeyin. Allah mutlu etsin inşallah hep..
Sağol kanka ama cidren ben onun üstünden geçmez onu linç etmezsem içinde kalır. Fjdkdjdı
Ne yapayım hadi söyle jflwnddh
Sakin ol bence, adam kötü bir şey yapmamış sekerim sadece ağzından kaçmış sende çok abartma lütfen, güzel güzel sohbet edin mutlu olun ya hayat çok kısa cidden bak
Kanka kıymetli olmak istiyorsan az triplş ol emin ol
Trip de biryere kadar her şeye trip atmak da olmaz. Naz yaparsın, cilve yaparsın o ayrı ama trip çok iyi değil. Senin iyiliğin icin diyorum.
Herşeye yapmıyorum haklı olunca
O ayrı tabi ama. dedigim gibi ya genelde mutlu olmak iyidirr
Mutluyuz ya biz
Kocan haklı gibi geldi. Kocanada vakit ayır
Haksız başka kendini ifade etmenin yolu başka
Adam haklı dağılın 😴😴😴
Annnen ne düşünmüştür acaba damat azdı demiş midir 😂
Bence belli etmeden iyi bir ders ver kıvransn 👍
Saygısızlık değil bence adam haklı
Bana söylesin
Annenin onu demesi hata yani ne desin
Annen ne demiş ya. Anne gelsin diyebilir.
Dolmuş adam artık haklı
Lan dolmasın gelsin benle konuşşun. Ben yapıyorum herşeyi ben istedim de annem mi koymadı ben gitmiyorum ki.
Gelsene bi konuşalım
Ne münasebet kan. Hadsiz defol git namussuz şerefsiz
Sen bilirsin ama kocan yerden göğe kadar haklı
Değil vallahi
Haklı
Eşinde haklı