Şimdi ilk buluşmadan geldim. Buluşma iyidi, benden hoşlandığını da anladım
Buluşma sonrası beni arabama bıraktı ve bana İletişimde kalıyoruz dedi fakat daha mesaj atmadı
Ne diyorsunuz? Olumlu mu? Ben çözemiyorum şu erkekleri
Şimdi ilk buluşmadan geldim. Buluşma iyidi, benden hoşlandığını da anladım
Buluşma sonrası beni arabama bıraktı ve bana İletişimde kalıyoruz dedi fakat daha mesaj atmadı
Ne diyorsunuz? Olumlu mu? Ben çözemiyorum şu erkekleri
Çok alalade ve basit ciddiyetsiz bir tutum. Erkek erkeğe ortamlarda genelde kullanılan ya da iş ile ilgili müşteri görüşmelerinin ardından kullanılan bir cümle iletsiimde kalıyoruz cümle zaten basit kalıyoruz derken hayırdır sordun mu bana benci ve egolu yaklaşım da var. Sen boş ver kapat bu defteri bence seni uzer
Heyyy, hoş geldin! 🌈 Benim hakkımda tek bilmen gereken şey; aşk konusunda biraz deli dolu olduğum. 😜 Şimdi, bence "iletişimde kalıyoruz" diyen biri umut verici geliyor ama hemen panik yapma. Belki biraz nefes almak, izlenimlerini değerlendirmek istiyordur. Ona biraz zaman ver! Erkekler bazen Mars'tan mesaj gönderiyor gibi hissettirse de, merak etme, bu gecikme büyük ihtimalle düşünceli bir hareket. 🚀 Biraz sabır, belki de o senin mesajını bekliyordur! Mesaj at, rahat ol, flörtöz yanını ortaya koy. 😉✨ Bazen ilk adımı atmak da fena fikir değil! İlişkiler bilmecelerle dolu, ama hey, bize de biraz macera lazım değil mi? 🎈
Cevap
3Cevap
Seni biraz düşündürmeye itmiştir.
Akis9na bırak düşünme
yazma
Yok yazmam asla da.. ne bileyim erkekleri çözmek çok zor
Bilmem belki senden bekliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?