- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İlk buluşmada benimle marjinal temas kurmanın yegâne yolu benden dayak yemek böylesine razı olan için umut var.⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀01 Yorumla
En İyi Cevaplar
şahsen istediğim ve ilgilendiğim kadına bunu fiziksek olarak iletirim. ister ya da istemez ona göre davranırım. sonuçta her kuşun eti yenmez :D olacağı varsa her şey olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa bile nereye kadar gider ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz bence
00 Yorumla Bence olmaz. Bu bir sırtlan. Bedenleri ve teması normalleştiren biri. Bu bir kadın içinde geçerli. Anlamıyorum arkadaş, hiç mi bir insan çekinmez, utanmaz... Ne bileyim yani bedenine dokunduğun veya dokundurduğun kişinin nasıl bir cesareti var... Bence biraz tanımaya çalışın. Her ilk buluşmada temas halinde olursanız eğer, bedeniniz bir süre sonra bunu normalleştirecektir.
24 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın benim için de pek normal bir şey değil sonuçta bur kişiye dokunmak bu kadar basit olmamalı benimle ciddi olduğunu annesinin bile bildiğini söylüyor ama bu şekilde rahat davranması bana karşı ona karşı tüm güvenini yikti
- +1 yıl
Olur teşekkür ederim daha temkinli olmak gerekiyor
+1 yılKesinlikle olmaz niyeti tam olarak ortada böyle birinin ilişkiden beklentisi belli sizi kullanmak istiyor bence bu kişiyle konuşmayı sonlandırın.
01 Yorumla- +1 yıl
2 aydır bir çok şey hakkında konuştuk saatlerce üstelik benimle ciddi düşündüğünü söylüyor annesine anlatmış beni güveniyordum ona ama bu şekilde davranması beni biraz düşündürttu
Böyle sorulara nasıl cevap verildiğini anlayamıyorum açıkçası. O anda ne hissettiğin önemli. Bir şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsan kullanılıyorsundur zaten ve bunu hissedersin.
Dokunuşlarında samimiyse, sana zarar vermek istemiyorsa bunu da yalnızca sen anlayabilirsin.
Bizim burada bir şeyler atıp tutmamız doğru değil. Anı biz yaşamıyoruz sonuçta.
Altıncı hissini aktive et böyle durumlarda.12 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşmada konuşulup iyice tanımak gerekmezmi ya. eskortla buluşmus gibi hemen temas olur mu
- +1 yıl
O an iyi hissettirdi ama sonrasında bu adam bu kadar rahat bana dokunuyorsa çokta bir anlam taşımıyor diye düşündürttü bazen bazı şeyler o an hissettiğimiz gibi çıkmayabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi sonradan nasıl olsa yapacan ha başta yapmışsın haa sonra farkediyor mu haa ben temiz düzgün bir kızım bunlara gelemem yapamam diyorsan o zaman sevgili peşinde koşmayacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Ya abi ne alaka sevgili olduk diye her şeyi yapacak mıyız cinsellik olmadan da bir ilişki yürür
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanka erkekler değer verdikleri kadına dokunamazlar hatta dokunmaya çekinirler. Bahsettiğini ancak sevgililer yapabilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk görüşmede koklaşmayı değil, konuşmayı tercih ediyorum. Sadece cinsellik üzerine kurulan bir ilişki istemem. her şey ölçülü ve zamanla kendiliğinden gelişmeli✨
10 Yorumla
+1 yıl😂 ya ben benimkiyle ilk buluştuğum zaman kar yağıyordu elini tuttum yok dedi üşümedim dedi çekti elini ben de çaktırmadan aa tamam o zaman güzel dedim tabi bozuldum
140 Yorumla- +1 yıl
ahahah çok iyi :D
- +1 yıl
😂 😂
- +1 yıl
elini çektiği için 😂😂
- +1 yıl
😂 öyle diyosun da işte ilerleyen saatlerde o elini çeken adam içkinin verdiği yetkiye dayanarak neyse ilerisini yazmıyorum bile bak
- +1 yıl
😂 teşekkürler yormadin
- +1 yıl
bak bak bak sen eee sonra :D
- +1 yıl
😂 ne yaptın acaba kıza da buraya kadar geldin
- +1 yıl
gönül kırmak kolay kırdığın gönlü almak her zaman zordur o yüzden Bi daha eğer şansın olursa narin davran benden sana Bi tavsiye kaybedince Bi değeri olmuyor 😂 vay be ne konuştum haa
- +1 yıl
sen robot değilsin işte onu söylüyorum biraz olsun 🙂 sonrasını düşünseydin kendini tutardın ha yok ben illa ağzıma geleni derim sonrasında pişman olurum diyorsan devam et ama konuya çok hakim değilim dışarıdan baktığım kadarıyla söylüyorum
- +1 yıl
😂 aa sen de ben sinirli halimle neler. neler düşünüyorum Bi bilsen neyssse bisey demiyorum artık ben
- +1 yıl
bi kere şans verdim yine aynısını yaptı hadi başka kapıya
- +1 yıl
ya ilk önce Bi sakın olun hala birbirinizi kırıyorsunuz gerek yok bence 🙂
- +1 yıl
yani ben şu an ne desem bilemedim ki
- +1 yıl
iyi bari bence de kavga ederek bitmesin yeter
- +1 yıl
@Cielos önceden ne vardı da ediyordun peki
- +1 yıl
Bi şansı hak etmiyor @HANIMEFENDI bence Bi aranızda konuşun halledilmeyecek Bi mesele yok şu dünyada
- +1 yıl
mesele şans vermek değil de artık muhabbet etmek istemiyorum öyle diyim :)
- +1 yıl
ya ben burada üzülürüm ama bak gerçekten Bi konuşun öyle kolay olmaz bazı şeyler sınamak için vardır
- +1 yıl
😂 kız ben ne yaptım engel attın bana aa neyse siz bilirsiniz
- +1 yıl
😂 yani beni engelliyecek ne demiş olabilir bilmiyorum ama neyse sana da kolay gelsin diyelim o zaman
+1 yılilk buluşmada parkta gece kıza oral seks çektireni gördü bu gözler o kadar yakın temassa vay haline:ŞPAPAPPA
00 Yorumla
+1 yılSeninle ciddi düşünen ve senden hoşlanan insan,
tepki vereceğin konusunda kumar oynanamamak için bunu istese bile yapmazxd
00 Yorumla
+1 yılBuluşma öncesinde ona verdiğin duygu ve düşünce durumuna göre hareket etmiştir. İşin içine sevgi sözleri girince eleman rahat takılmış olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam sarılırım birde arada bir yanaktan öperim elini tutarim okadar fazlası olmaz bence bunlarıda o izin verdiği sürece yaparım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yani bu işk buluşma ne üzerine bir yerde tanıdık ilk defa yüz yüze görüşülecek ise ne gibi bir temas olabilir ki en fazla. Yani konu oturup sohbet etmek kahve içmek ne bileyim birlikte yürüyüş yapmak olabilir. Hadi bize gidelim durumu olmaz sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBunu ancak ilk buluşmadan sonra anlarsın, aradaki hissiyata göre değişir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeyni baska yerde calisan erkek tipi. Olmaz…
00 Yorumla
+1 yılSenin de amacin cinselse olur. Ama duzgun bi iliski istiyosan olmaz tabii ki soru mu bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama erkekte erkek olsun biraz yakışıklı hoş o zaman okay yoksa arizona
00 Yorumla
+1 yılHayir kesinlikle olmaz uzak dur aklın varsa koşarak uzaklas
00 YorumlaOlmaz tabii ki. Amacı belli gereksizin. Şu abazalar midemi bulandırıyor 🤢🤮
00 Yorumla
+1 yılSevmem biraz mesafe iyi, oldu olacak üstüme de atlasın, ne o öyle?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Eee daha önce aranızda sanal bir şeyler olmadıysa yakınlaşmak istemesi niyeti belli
00 YorumlaTemas şekli naifse eğer sarılmak gibi, bunu sık sık yapsa da olur bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPoponu mu okşadı sadece belkide sandelye kusmustur onu siliyordur 😂
00 Yorumla
+1 yıl- olmaz bence kız müsade etmeden başlamadan olmamalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. olmaz. kişisel alan diye bir şey var. bu duruma saygı duymuyor demek ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Temas derken nasıl bir temas? Beline mi sarılıyor. Yoksa seni kendine mi çekiyor. Yoksa başka şeyler mi?
00 Yorumla
+1 yılBu soru kızın namusuyla ilgili. Eger kiz rahat gevsek bi tipse erkek rahat olabilir istesigi gibi. Ama kiz edepli akli basinda biriyse erkek de ayni sekilde duzgun hareket etmeli
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin hepsinin awq
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz'gın imajı oluşturursun. Azar azar verceksin kızım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLiseye giderken kızın biriyle buluştum kıza sarıldım diye kız engelledi sonra bir daha ulaşamadım
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada Derdi bel altı olan rengini açık etmiştir, ilk buluşmada buna müsade eden hatun var ise hoş olur, müsade etmezsede erkek yok olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada ağır mesafeli olunmalı bence temasa lüzum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyyy hiç dayanamam nefret ederim böylelerinden
00 YorumlaAsla olmaz, ilk buluşmada erkekte olsa çekinir o yüzden uzak dur amacı başka
00 YorumlaYani olur neden olmasın sonuçta sevgi cinselliğe sebebiyet verir ama genede temkinli ol derim.
10 Yorumla
+1 yılolmaz onun niyeti belli olursa da 2 güne ayrılır ya da aldatır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur yani benimkinden olmuştu diğerlerini bilemem
16 Yorumla- +1 yıl
İlk günden ne kadar elledi neler yaptı
- +1 yıl
Ne ne kadar elledi mk omzuma yatti sarıldı
- +1 yıl
Çok temastan anladığın bu mu çocuk musun sen
- +1 yıl
@istanBULLy34-3 skismedigimiz için özür dileriz
- +1 yıl
Bir şartla affederim
+1 yılVerecekse ver vermiyorsa verme ne surdir ettin be
10 Yorumla
+1 yılyani yanlıs yapmıs libidosuna yenilmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBir b@k olmaz her insan mesafesini bilmeli
00 Yorumla Çok arzulamış olabilir seni 😅
00 Yorumla
+1 yılNiyeti dokunmak demek ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSapık gibi gözükür.
00 Yorumla Olmaz aga engelle geç
00 YorumlaUzak durmakta fayda var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok net olmaz , sorusunu sorman bile abes
00 Yorumla
+1 yılUzak dur kesinlikle.
00 YorumlaNiyeti bozuktur, olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTemas kurmak güzel olur
00 Yorumla
+1 yılFakbadi olur kanka
00 Yorumla
+1 yılBu türün iki cinsi de çekilmiyor
00 Yorumla
+1 yılOlmaz dikkat et... 🥂
00 Yorumla
+1 yılnormal değil ilk buluşmada çok temas
00 Yorumla
+1 yılBen öpüşmüştüm ama tanıyorduk birbirimizi
05 Yorumla- +1 yıl
@Tınaztepe niye hatırlattın ya 😶
- +1 yıl
@Tınaztepe haklısın aga
+1 yılOlur olur , bekle olur
00 YorumlaOlmaz temas teması getirir
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi daha ilk bulusma bi sakin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemastan kasıt nedir
07 Yorumla- +1 yıl
Sevisme diyor işte
Cevap sahibi+1 yıl@_Make_love_ olmaz o zaman
- +1 yıl
Yaa neden
Cevap sahibi+1 yıl@_Make_love_ ilk buluşmada erken
- +1 yıl
Ama uzak mesafe ilişkisiyle bence iş değişir
Cevap sahibi+1 yıl@_Make_love_ o zaman farklı
- +1 yıl
Hmm pekii muhabbet etmek istermisin?
+1 yılHayır, temassız özelliği olmalı...
00 Yorumla
+1 yılbeklentin fackbudy'lik gibi bir şeyse kralı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOladabilir olmayadabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih