2 aylık flörtüm 1 kere otele gittik ilk yakınlaşma oldu, devamlı devamlı böyle bir şey dile getirmesi kullanıyor anlamına mı geliyor konuşmayı kesmeli miyim şu mesajı biraz soğuttu çünkü

2 aylık flörtüm 1 kere otele gittik ilk yakınlaşma oldu, devamlı devamlı böyle bir şey dile getirmesi kullanıyor anlamına mı geliyor konuşmayı kesmeli miyim şu mesajı biraz soğuttu çünkü
Temas isteyebilir de seninle başka hiçbir aktivite yapmayıp, sohbet etmeyip, farklı yerler gezmeyip sadece otele gidiyorsa yakınlaşmak için otur bir sorgula ilişkinizi.
Tam olarak anlattığın gibi konu hep ben açıyorum pek tanıma odaklı değil ama ilk tanışmada aşırı bir love bombing uyguladı tamamen boşluğuma denk geldi şimdide alıştım konuşmayı kesemiyorum
Üzgünüm, seni fkbadi olarak görüyor yüksek ihtimal. Karşıdaki insanı tanımaya çalışmayan hiç merak etmeyen, bir film izlemeyen, sevdiği sevmediği şeyleri sormayan, bir kişinin ilişkisi gönül ilişkisi değildir.
Nasıl konuşmayı kesmeliyim peki uygun bir üslupla
Kullanıldığımı düşünüyorum, ben bu ilişkinin daha ciddi bir şey olacağını düşünmüştüm öyle bir izlenim alamadım davranışlarından. Artık seninle görüşmek istemiyorum diyebilirsin, dedikten sonra engelleyebilirsin de ama bunu dedikten sonra saçmalama ben öyle düşünmüyorum gibisinden bahaneler yalanları dizer karşına. İnanıp inanmamak sana kalmış.
İlişkiyi ne için istediği apaçık ortada. Hevesi kaçınca, elde edince seni kapı önüne koyacaktır. Çünkü sende merak edeceği hiçbir şey kalmayacak. Bence kendini bu şekilde kullandırma, insanlarla konuşurken mutlaka empati yap
Yani ciddi ilişki kafasında biri değil öyle mi
Cevap
6Cevap
Seven erkek ya da cidii dusunen erkek cinselik ten yolla cikmaz. Seni arzuluyor sadece cekici geliyosun duygusal bi bag kurman kolay olmaz niyeti belli
Nasıl otele gidebildin güvenip.
Yani ne yapabilir ki bana benim istemeyeceğim
Ama sevişmek güzeldir 😀
Seni öpücek sonra ayrılcak , dikkat et
Yok oteli tanıtıyor sana
Amacı belli olan birine sende yani
Otel ne ya
adam azmış, seks istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?