Toplanın bir konu var. Dün biriyle tanıştım, ilk buluşmamızdı. Böyle aşırı kadınların halinden anlayan herkesin arkadaşı tiplerden biri gibiydi çok sıcak kanlı. Burcun ne dedi söyledim, aaa ööö falan saçma tepkiler verdi. Bana biraz ılıklık gibi geldi bilemiyorum. Kadınlar etkilenir mi sanıyorlar sorduklarında ondan olabilir mi yoksa gerçekten de ilgileniyor mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ülkemizde astrolojiden anlayan kişi sayısı %1 i geçmez.
bunun gibiler magazinsel burç yorumlarından ötesini bilmez. Burcun işlevi ne diye sor mal mal konuşur anca.
Sana bir öneri vereyim bugün ona telefon aç telefonda şunu sor sen dün burcumu sorarken burcumun durumunu hangi ekole göre yorumladın. Bunu yazarak sorma ki adamın google de araştırıcak fırsatı olmasın.
Azcık bile astrolojiden anlayan kişi bilirki burçlar mutlak değildir. Burç ile denk gelen gezegen konumları onların açıları o burç sahiplerinin ne olduğunu belirler buda dönemseldir.
Mesela bir burç vardı unuttum o burç sahipleri tutarsız olmakla biliniyor ama kişinin gezegen açılarına göre tam tersini de gösterebilir.
Sana tavsiyem ele bunu entel dantel görünmeye çalışan bir tip olduğu çok belli zaman kaybı olur bu sana00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYav arkadaslar burc ne allah aşkına ya hakkaten inaniyormusunuz burc isine yapmayin gözünüzü sevem yapmayin etmeyin
Örnek koc burcu diyelim basit sekilde bu konunun sacma olduğunu ispatlaycam dikkatli okuyun
Koc burcunda milyonlarca insan var
Koc burcuna göre o milyonlarca koc burcu insanının hepsi astral sistemin yönetiminde hayatını idame ettiriyor yok su tarihde bu var su tarihde su oldu bilmemne peki hastanede tekerlekli sandalyede oturan koc burclarının hali nolacak peki. O insanlarin asktan bile haberleri yok paradan haberleri yok bütün dünyaları yıkılmis minicik seylerle mutlu olmaya calisiyor gariblerim yani olaya taksim meydaninda gtünu sktrmeye calisan insanlarin sacma sapan astral bilmemne penceresinden degilde icinde gercekleri yansitan pencereden bakin yok astroloji yok köstroloji bu ne abi bumuyuz yani bumu geldiğimiz nokta18 Yorumla
Koç+1 yılİliskinizi sacma sapan burc bilmemne biseyine göre koordine etmeyin yani sen aslan burcu olabilirsin astrolojiye göre aslan burcuyla su burc iyi gecinir gibi sacma seyler yüzünden sana farkli burctan oldugu icin deger veripde sirf burc uyumsuzluğu sacmalagi yüzünden burcuna uyan birini bulmaya ugrasmayin demek istedigim bu yani burcum el veemiyor sacmalagina son verin madem burclar yönetiyor bizi bukadar yanginda ve diger felaketlerde ölenlerin icinde o burclardan kimse yok mu yav mantikli olalim
Kova+1 yılSöylediklerinizin burçlarla hiç ilgisi yok yalnız. Burçlar kişilerin karakter özelliklerinin belirlenmesinde yardımcı olur, sizin anlattığınız şey tamamen Allah tarafından olan kadersel şeyler.
Örneğin ben bugüne kadar özgürlüğüne düşkün olmayan bir kova, süslenmeyi sevmeyen bir terazi, parayı sevmeyen ve kavgacı olmayan bir aslan, her konuda hemen karar veren bir ikizler, dünya kendi etrafında dönüyor zannetmeyen bir koç, yemek yemeği ve sporla ilgili faaliyetleri sevmeyen bir boğaya hiç rastlamadım. Bu yüzden burçlar insanların karakter özelliklerini yansıtıyor kesinlikle.
Sizin dediğiniz gibi düşünürsek eğer, tekerlekli sandalyeye mahkum bir terazi kadını düşünelim. Terazi kadınları genelde gösterişi, süsü püsü sevdikleri için tekerlekli sandalyeye mahkum olmaları süslenmeyecekleri anlamına gelmez, burda da burç ve burcun kişiye yansıttığı özellik devreye girer. Bu yüzden söylediklerinizin burçlarla hiç ama hiç ilgisi yok.
Koç+1 yılOzaman sana bir soru dünya kendi etrafında dönüyormu dönmüyormu
Kova+1 yılElbette dönüyor, ama koç burçları hep onların etrafında dönüyor zannediyorlar. Ve aksine bugüne kadar hiç rastlamadım. Mesela aslanlar da genelde kavgacı, parayı seven tip oluyorlar. Boğalar sporu ve yemeği seviyorlar. Terazinin özellikle kadınları çok bakımlı ve süslü oluyor. Bunların aksine bugüne kadar hiç rastlamadım. Bu yüzden burçlar karakter özelliğine etki ediyor ama kaderle de karıştırmamak lazım bu durumu
Koç+1 yılSen hangi burcsun peki madem öyle
niye yürümesin ki... her soru gibi buda gayet normal bir soru. bir çok burç özelliği insanlar taşıyor, o nedenle sormuş olabilir mesela. hani misal ikizler dengesiz olur derler, koç inatçı, başak titiz, balık duygusal gibi.
00 Yorumla
+1 yılDaha yeni başıma geldi bu olay ama benim hoşuma gitti 😄 Burçlar artık sadece kadınların bildiği konulardan değil ki, sosyal medya hepimizin hayatının bir parçası ve burçlarla ilgili bir günde bir sürü post atılıyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
73Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Burçlara ilgisi ve inancı vardır. Önemsiyor olabilir. Herkesin penceresi binbir çeşit.
Ben şahsen olumsuz bakmazdım.20 YorumlaBelkide ön yargı ile yaklaştığı bir burç vardır, ve çok çekmiştir hep aynı burçtan sonra o burca karşı ön yargıları oluşmuş olabilir, bu nedenle sorma ihtiyaçı duymuştur, her burç için değil belki aklında tek bir burçla vardır yani bu ön yargı senin burcunda onun korktuğu uzak durduğu bir burç olabilir diye düşünüyor belki bu nedenle sormuş olabilir, öğrenmesi gerekiyor yani onun yargılarına göre.
Belki kendine bir söz verdi? örneğin şöyle atıyorum; " arkadaş nedir bu aslan burçları her yanları ego ego ego bıktım yav, bundan böyle burcu aslan olan kişilerden uzak durcam ben" demiştir, insanlar tuhaf tuhaf takıntıları var onun takıntısı da bu belkide bilemeyiz.
Sen de sorsaydın neden sorduğunu, buarada burcun ne:d10 Yorumla
+1 yılNeden yurumesinki merak etmistir sorur bende ilk konusmada meraktan sorarim burcunu belki benim gibi burclar ile ilgidir belki senin burcuna gore daha güzel yaklasim saglayacaktir sana bilemezsinki insanlari
00 Yorumla''aşırı kadınların halinden anlayan herkesin arkadaşı tiplerden biri gibiydi'' eleman baya kadınlarla konuşmada tecrübeli. Normalde erkekler burcları falan umursamaz. Kızımsı konular bunlar. İlişkiniz olduğundan emin olun önce. Güvenilir biri değil gibi.
10 Yorumla
+1 yılAbi siz de ilişki yürütmemek için bahane arıyosunuz resmen. Ne var bu soruda iç çamaşırının rengini sormamış ya adam.
90 YorumlaKadınların baskısı yüzünden oluyor bunlar. Bana burcumu soranı tersliyorum. Tersleyince de o iş orada kalıyor. İlerleyemiyoruz. Herkes kadınları idare et işte diyor. Etmiyorum ve bazen bir bedeli oluyor. O arkadaş da bu bedeli göze alamamış. Hepsi bu.
011 Yorumla
Balık+1 yılBurcun ne
Balık+1 yılBuarada burç sorunca ne anlıyorsunuz merak ediyorum. Bır insanın kişiliğini nasıl biri olduğunu öğrenmek isteyenin soracağı bişey. E zaten astroloji ile ilgileniyorum niye sormayım? Bundan tik olan zaten yol alsin
Balık+1 yılCahillik mi? Senin astroloji ile zerre alakan yok belli de bilmediğin şey hakkında cahillik diyemezsin. Astroloji sayesinde çok işimi hallettim. Aile çevresel faktörler tabi çok etkiler ama burç özellikleri yükselen burcu ay burcu özellikleri gayette insanlarda etkisi yansıyor
İkizler+1 yılİşte bu anlattıkların cahillik. Ben bilim insanıyım ve astroloji sahte bilimdir. İnsanların ne davranışı ne de karakteri uzay cisimleriyle alakalı değildir. Eski çağlarda yıldızların konumuna bakılarak mevsimler tahmin edilirdi. Senin gibi cahiller de yağmurun ne zaman yağayacağını yıldızlara bakarak anlayabiliyorsak her şeyi anlarız diye bir saçmalığın peşine düşmüşler. Yıl olmuş 2021! Hala bu cahilliğin peşinden gidiyorsunuz.
Balık+1 yılNe yağmuru ne mevsimi ya. Kardeş sen baya baya cahilsin astroloji bilimdir. Aksini iddia etmen senin cahilligin kusura bakma. Siktirollsun zaten senin gibi sesi çok çıkan içi boş tenekeler. Partnerinle uyusamayinca çok da zırlama he iyi mi hadi artık çeneni kapa ve cahilliginle sana mutluluklar
İkizler+1 yılLan canım. Hiç mi okula gitmedin? Hiç mi üniversite görmedin. Yıldız nedir? Gezegen nedir? Hiç mi öğrenmedin? Fizik kimya nedir? Temel kuvvetler nedir? Enerji nedir? Lisede de mi görmedin? Astronomi bilimdir. Astroloji sahte bilimdir. İkisini ayırt edemeyen cahildir. O kadar!
Balık+1 yılOkumadım. Cahillerle konuşmuyorum guru olmuşsun ama daha sansürlenen kelimelerden bihabersin nasıl bir karacahilsin sen iyy parçalarından akıyor cahilik yeminle 🤣🤣 uzak ol git yazma yapıştım sülük gibi. Keliteme uymuyorsun seni ishal kafalı çıktığın deliğe ikile🤣🤣💩💩
+1 yıl1. sen çok saçma bir insansın. Böyle bir soru sorman bile bunu kanıtlıyor.
2. onun öyle aaa ööö demesi aşırı saçma bir olay.
3. ilgilenebilir, neden ılıklık olsun?
4. de bu burçlar bir şeyi kanıtlamaz, saçmalamayın.20 Yorumla
+1 yılilgileniyorsa ne olmuş ayrıca öyle tepkiler vermişse bana kalırsa kendisini yakın hissettirmek için biraz daha kadınların sevebileceğini düşünerek bu şekilde konuşmuş olabilir yani kısacası ilişki yürümez boş ver geç gitsin
00 Yorumla
+1 yılYürür eğer sadece 1 kere sorduysa bu soruyu çokta bir anlam yüklemeye gerek yok bence sonuçta ortada bir aldatma bir yanlış anlaşılma, Anlaşamamazlık, ilgisizlik gibi bir durum yok merak ermiş sormuş sadeece yani.
00 Yorumlaİlk buluşmada ne soracak her şeyi sormuş onu da sormuş senden önce konuştuğu burçlarla alakalıysa aklına sokmuştur o da sana satmaya çalışmıştır hepsi bu. Ayrıca bilmese saçma sapan şeylere inanıyorsunuz siz kadınlar dese o da suç
00 YorumlaYürür bence meraktan konuşmak için soruyorsa sorun yok ama burçlara sıkı sıkıya bağlıysa ve karşısındakinin burcu hiç anlaşamadığı burç olduğu için konuşmayı kesmek isterse bu kişiyle olmaz. Zaten burçlar gerçekçi değil, inanmıyorum da.
03 Yorumla
+1 yılBelki çok çektiği burçlar vardır :D yani genel bi bakarsın uyuşmadığın insanlara, kazık yediklerine falan. Hep aynı burç oluyorsa bi şekilde insan kendini şartlamaya başlar ve "AMMAN"
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Burçlara iligisi vardır ve seninde öyle birisi olduğunu ya da aşinalığın vardır diye konu açmış.
Ancak ben sorar Aslan burcuyum derse zaten o gün bitiririm ağzım yandı o egoistten.16 Yorumla
Balık+1 yılVay be herkesin yanmış 🤣
Balık+1 yılEvvet xkekxkd
Balık+1 yılKendilerini aslan diye bir bok sanıyorlar halbuki bir boklari da yokk
u Balık+1 yılYok tabi. Ya 4 sene fakülte + 1 sene de Yüksel lisans yapmış birisine ben myo okudum dedim. O da aaa biz myo'ya mayo diyoruz hahaha dedi. Tabi orada ufak tepki gösterim.
Ama şimdiki aklım olsa sen aldığın maaşa bak birde benimkine bak. Mayo diye güldüğün kişi senden ne kadar fazla alıyor haberin var mı diye şöyle yerin dibine sokardım da. Tecrübe diyorum ben bunlara.
+1 yılBunu ılıklık olarak yorumlayacak kadar alçalmış biri burcu ne olursa olsun uzak durulması gereken bir tiptir zaten. Dolayısıyla haklısın, burçlara pek bakmamak lazım
10 Yorumla
+1 yılTamam burçlara bende inanıyorum ve severim ama burçları da hayatının merkezine katıp ona göre şekillendirmesi ilişkilerini, baya saçma gelir.
22 Yorumla
Oğlak+1 yılÇok haklısın
Koç+1 yılAfferin kız 18 yasinda olmana rağmen en aydınlatıcı cevabı vermişsin burç işi bana ters
+1 yılÖylesine sorsa tamam da bu baya sormuş burun kıvırmış falan, sakat o iş uzun süre yürüse bile bir yerde sıkıntı. Ama şunu da ekyeyim çıkanların çoğu zaten ayrılıyor gittiği yere kadar diyebilirsin.
00 YorumlaBurçla O gün için bildiği Bilgi ile ya bitirir ya sever genelde Soran kaybeder çünkü maldır c burçla tanışmamı olur insanın ruh hâli her Zaman farklıdır
00 Yorumla
+1 yılBen ilk buluşmada değil, ilk mesajlasmada burcunu soruyorum 😄 burçlarına göre az çok ne mal olduğu anlaşılıyor. Gerçi her burç kendine göre mal ama naparsın hayat bu. Düzgün insani bulmak zor
04 Yorumla
Yay+1 yıl
Yay+1 yıl
+1 yılIlıklık değil tabii ki ajfjsjfke ama yine de çok saçma davranmış. Ben de hoşlanmazdım bu durumdan. Ha sadece sorsa konu olsun diye sordu derim ama sonra tepki vermesi çok saçma.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Genel de kadınlae bu konulara ilgili diye böyle bir sohbet açmış olabilir.
Belki de burçlara inanıyor ve sana ona göre davranmak istiyor.
Ama tepkisi saçmaymış.00 Yorumla
+1 yılYa öylesine sorarsin sonra da ben pek bilmiyorum nasil oluyorlar ki gibi konu acarsin da saçma şeyler demesi veya buna göre hareket etmesi ılıklık gibi.
00 YorumlaBu soruyu tuhaf bulan kadinla ciddi bir ilişki yürür mu...
Benim de bunu sorasim geldi bak şimdi30 Yorumla
+1 yılBurc yorumuna takılan kadın da net boştur çocuk sormuş öylesine bunda ne var harbi kafayi yemişsiniz
30 YorumlaNe alaka tanımak için sorar sizde aktan b*k cikartiyorsunuz damina soyayim ya
21 Yorumla2021 yılındayız hala burçlara inanan kaldı mı?
Burçlarınız uymazsa seninle sevgili mi olmayacakmış?00 Yorumla
+1 yılBana biraz ılıklık geldi ye kadar ciddiyetle okuyordum 😂 ama bu kısımda arkadaşım emre konuşmuş gibi oldu kafamda
00 Yorumla
+1 yılArmut gibi sorunca itici gelebilir belki bazılarına. Ama konuya hakimsen farklı sorularla da burcunu öğrenebilirsin.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBu daha buluşmadan sorulur, geç kalmış niye buluşmayı beklemiş ki...😅o buluşmaya kadar herşeyi biliyor olmanız gerekirdi...
00 Yorumla Amaan konu olsun diye sormustur ilişkinin yürüyüp yürüyemeyeceğine bunla karar verilmez
10 YorumlaBende sorarım burcunu çok takilmasamda bazı huylar tutuyor maksat muhabbet olsun
10 Yorumla
+1 yılYa bi arkadaş vardı burçla kız tavlayabileceğini sanıyordu. Çok saçma geldi
10 Yorumla
+1 yılBen de hiç hoşlanmam. Burdan da mesaj yazıyorlar ilk burcun ne diye. Dünya üstünde milyonlarca soru var. Ne bileyim işte su kaplumbağaları bile sorabilirsin ama burç nedir? Sinir olurum sorulmasına.
00 Yorumla
+1 yılne alaka adam oylesine sormuş türk kızları neden her lafın altından bişey aramaya çalışıyor!!!
10 Yorumla
+1 yılBen kızlardan hoşlanıyorum , yani en baştan engellerim o çocuğu dhbejeje
00 Yorumla
+1 yılYürür hatta beraber doğum haritalarımızı karşılaştırırız süper olur 💞
00 Yorumlaİlk buluşmamda kesinlikle yapacağım şey swot analizi
02 Yorumlaburcunu soran her hangi biriyle ilişki yürümez zaten. salağın tekidir bu soruyu soran insan.
00 YorumlaBir erkek normalde burç sormaz burçlardan nefret ederiiiiiiiiiiiim
00 YorumlaBurçlardan az çok tahmin ediyorsun. Ondan sormuştur...
00 Yorumla
+1 yılDaha bismillah Tanışıp konuşsaydınız 1 haftaa o zor bulur evleneceği kadını
00 Yorumla
+1 yılBurç ile ilişki yürüyecekse o iş zor. Ben sormam sorarsada cevap veririm.
00 Yorumla
+1 yılIlıklık mıııı 😂😂😂😂😂 harikasın sen ya❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
00 Yorumla
+1 yılsohbet muhabbet için sormuş olabilir mi tepkisi de öylesine olabilir
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBıktım burca göre ilişkilere olur olmaz demekten. Burcun ne sorusu da hoşlanmadığım bir soru.🦄
00 Yorumla Adamın dili sütten yanmış, haklı.. ister istemez önyargı oluşmuş.
Saygı duy.00 YorumlaEn sevmediğim şeyler burca göre ilişkilerini yürütmeye çalışanlar
00 YorumlaBütün kadınlar sordugu icin sorayim da biliyor gibi görüneyim demis olabilir 😂
00 YorumlaKızların çok hoşuna gider çünkü genelde erkekler takılmaz öyle küçük şeylere
10 Yorumla
+1 yılÖnceden önlem alıyor. İkizler burcu dersen çocuk oracıkdan kaçar. Kişilliğini anlamak için soruyor. Sonra başımıza bela almayalım gibisinden.. Ama halbuki TC kızı belanın ta kendisi..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sorarım. Terazi, başak ve ikizlerse muhabbete devam etmem:)
124 Yorumla
Yay+1 yılBende akreplere karşı öyleyim.
Terazi , başak , ikizler , neden onu öğrenmek isterim?
Teraziler çok flörtöz oluyor, çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor onu anlarım da başak neden? Kıskanç diye falan mi 😊?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre Kıskançlık bir yana çok tripli oluyor Başak erkekleri, sanki ergenliğe yeni adım atmış gibi. İkizler desen her konuda çok dik sözlü, bencil. Terazinin de bi günü bi gününe tutmuyor, tam dengesiz
Yay+1 yılİyi bak okadar burç arasında yay'ı dahil etmediğin için sevinçliyim 😊
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre Yay karşı cinste en anlaştığım burçlardan biridir çünkü kendi burcumla aynı meridyenden gelir yay. Özgürlükçüdür, etkilemeyi bilir. Bir de zıt burcum olmasına rağmen aslan burcu erkekleriyle de anlaşırım. Onda da zıt kutuplar birbirini çeker gibi bi durum oluyo sanırım
Yay+1 yılOkadar burç saydın da, senin burcun ne acaba? Onla anlaşırım, bunla anlaşırım dedin, soriyim dedim 😊
Yay+1 yılBide "benim burcumla aynı meridyenden gelir yay burcu ". Dedin bu meridyen ne hiç duymadım 😅 yay burcu ateş grubu, meridyenden kastın bu mu?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre hayır benimki hava grubu. Kovayım ben. Aynı meridyenden kastım, ikisi de aynı meridyenden geçtiği için yay ve kovanın özellikleri birbirine benzer. İkisi de özgürlükçü, kısıtlanmayı sevmez, eğlenmeyi severler. Bu gibi özellikleri birbirine benzer
Yay+1 yılYay burcu erkeklerini iyi tanimişsın anlaşılan 😅
Yay burcu erkek arkadaşların çok oldu mu? Normal arkadaş ya da sevgili
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre hiç olmadı. Yay burcu karşı cins kuzenim, kardeşim gibi olan arkadaşlarım var. Onlardan da biliyorum biraz
Cevap sahibi+1 yılYani sevgili olarak hiç olmadı. Normal arkadaş, kuzen, arkadaşımın eşi vs. çok var yay erkeği tanıdığım
Yay+1 yılArkadaşının eşi çapkın mı 😊
Yay erkekleri çapkın olur derler doğru mu 😊
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre çok doğru, kuzenimden biliyorum 😃 arkadaşımın eşi daha sakin, pek çapkın değil ama artık evli. Önceden belki o da çapkındır bilemiyoruz geçmişini:)
Yay+1 yılKuzenin kız mı, erkek mi?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre erkek
Yay+1 yılİyi bakalım, yay erkekleri yakışıklı olur zaten, çapkınlığa şasırmamak lazım 😄😅
Yay+1 yılSenin kuzende yakışıklıdır. Yay burcuysa kesin yakışıklı 😅
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre evet kuzenim diye demiyorum ama sahiden yakışıklıdır
Yay+1 yılSeninle çıkmasını istermiydin 😊😜 onun yaşı kaç senin kaç?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre ben 27 o 28. Bizim aramızda öyle sey olmaz, kardeş sayılırız biz beraber büyüdük ve kuzenim yeni evli şu an
Yay+1 yılOkadar çapkın adam hayatının hatasını yapmış 😊 bir sürü kız varken dışarda tek bi kıza bağlanmak ne bilim 😅 aynı anda beşini idare etmek daha eğlenceli bence 😎
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre o da öyleydi. Sonra kız arkadaşı hamile kalınca evlendi😅 o yüzden yeni evliler şu an
Yay+1 yılWalla ben olsam evlenmezdim
.
Söylerdim aldırsın, aldırmıyorsa, kendi başına baksın. 😅Evlenemem öyle hamile kaldı diye
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre bu düşüncen kötü, biraz daha merhametli olmalısın bence
Yay+1 yılBende hiç merhamet yok. Acımasızım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka yürür gayette ne var bunda senle dünya siyasitine yön veren liderlerimi konussun
10 Yorumla
+1 yılAkrepse cinsellikten yürü, ikizlerse kaç, diğer burçlar nötr işte
Yürür yürür00 YorumlaBurçlardan etkilenen ve ilgilenen erkek mi? pardon erkek dedim.
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi alanı olabilir. Gayet normal. Görüşme o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtlilenmişsin bile teyzem sen neyini soruyon bize şimdi 🤣😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuscak bısı bulanamışstr brn de soruyorm ama ılık degıl aksne sertm
00 Yorumla
+1 yılBen de insana ilk burcunu sorarım. Balık veya koç burcuysa masadan oldu o zaman diyerek kalkarım.
04 Yorumla
Balık+1 yılSen ne burcusun ki
Terazi+1 yılBurcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan
Balık+1 yılBöğ teraziyse zaten kaçmali sinsi zamparalar 😂😁
Terazi+1 yılYerini bil a*tal çocuk karşında aslan baskın birisi var.
Sağlam sağlam araba motoru gibi susmak bilmiyor bide bamya yediysem sabahtan akşama kadar sokakta yürürken bile osurtuyo adamı
10 YorumlaGider çünkü bazı insanlar burçlara inanıyor şahsen bende inanırım. Bende sorarım. Karşı tarafın sorması umrumda olmaz.
18 Yorumla
Boğa+1 yılBurcunuz nedir
Boğa+1 yılÇok güzel burcunuz var
Boğa+1 yılMarketiniz mi var. Esnaf mısınız
Boğa+1 yılErkek arkadaşın var mı.
+1 yılSorabilir tanıma amaçlı bende sorabilirsin. Ama direkt burun kıvırırsa sıkıntı var demektir
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem